- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Allah istedikten sonra bi günle bile olur kuşum üzme tatlı canını rabbim zahmetini evladınla mükafatlandırsın inşallahBende bilmiyorum. Çok yoğunum ondan en önemli sebeb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah istedikten sonra bi günle bile olur kuşum üzme tatlı canını rabbim zahmetini evladınla mükafatlandırsın inşallahBende bilmiyorum. Çok yoğunum ondan en önemli sebeb
TamamBu akşam olsun bence kuzum
Kızlar eğer kaybetmeseydim bu ay doğum olucaktı hem bu ay doğum günümüz eşimile ikimizin meleğiminde olurdu ne güzelAmannn Mayıs olmazsa Haziran var bea daha iyi olur
Veren Allah alan Allah. Üzülme Rabbim Verecektir. Sabır en güzel meyva dır.Kızlar eğer kaybetmeseydim bu ay doğum olucaktı hem bu ay doğum günümüz eşimile ikimizin meleğiminde olurdu ne güzel
Benimde transfer edilen doğum günüme denk geliyordu tesadüfe bakKızlar eğer kaybetmeseydim bu ay doğum olucaktı hem bu ay doğum günümüz eşimile ikimizin meleğiminde olurdu ne güzel
Allahın taktiri işteBenimde transfer edilen doğum günüme denk geliyordu tesadüfe bak
Olabilir canım ama önemli olan piki görmüş olmak Öyleyse çalışmalar başlasınYumurtladım bugün elimdeki son testle yaptım testere dişli aslan pençesi 3 gün öne aldı galiba geçen ay 16.gündeydi
Bi kisi mi okumasi lazm okuyak evdeyiz hastaligm bitsin kuuzmTarlada iş bitsin 41 meryem okuycam hepimize allahın iiznii ile
Gelmez ins hamissindir umarm canmmmBenim bat bugün aşko ama gelmedi bilmiyorum
İsteyen herkes okuya bilirBi kisi mi okumasi lazm okuyak evdeyiz hastaligm bitsin kuuzm
Kolay gele hanımŞu evi temizliyeyim geliyorum
İnşallah canım benim inşallah hepimize nasip olsunGelmez ins hamissindir umarm canmmm
Canı.m hiç istemiyorKolay gele hanım
Çok yoruluyorsun çünkü az mı yaptığın işCanı.m hiç istemiyor