Amin insallah da bu bahar dan yaza geçişler de benim dengem şaşar.. Rabbim versin hepimize sağlıklı Salih evladlar...Kız hadi inşallah vallahi bakarsın hiç ummadığın anda gelir yeğenimiz kız kız
Belli olmaz belki biri tutmustur kim bilirAdama tecavüz edemedim doğru düzgün nasıl olacak
Allah ol der olur illa yumurta gününe gerek yok hadi inşallahAdama tecavüz edemedim doğru düzgün nasıl olacak
Adama tecavüz edemedim doğru düzgün nasıl olacak
Benimde kürtajdan sonra şaştı böyle işte ama gelsinde hiç bişey umrumda değil valaAmin insallah da bu bahar dan yaza geçişler de benim dengem şaşar.. Rabbim versin hepimize sağlıklı Salih evladlar...
İnşallah balım bende okurum vallaTarlada iş bitsin 41 meryem okuycam hepimize allahın iiznii ile
YaaaaGebe kalırsam işe gitmem hergün okurum
Benim bat bugün aşko ama gelmedi bilmiyorumEvva seninde mi gecikti
Rica ediyorum gelmesin 9 ay boyunca aminnnnnBenim bat bugün aşko ama gelmedi bilmiyorum
Seninkinden de rica ederim gelmesin aminnnnEn son 13mayıs da yapmışım
Çok olmuş sen saldırmadan nasıl dayandın bakimEn son 13mayıs da yapmışım
Allah bilir kuzum bilemiyorum benim bu aydan beklentim yok. Ama gebe kalırsam da çok iyi olurSeninkinden de rica ederim gelmesin aminnnn
Bende bilmiyorum. Çok yoğunum ondan en önemli sebebÇok olmuş sen saldırmadan nasıl dayandın bakim
Bu akşam olsun bence kuzumOlmadı çünkü uyuya kaldım