- 20 Mart 2011
- 13.738
- 32.271
Hemen hemen içerikleri aynı canım kullanan çok fazla. Tabii herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilemeyizYok kuzum bu da macun
Aaa evet doğru diyorsunKuzum sana tavsiyem illa testinin pik olmasını bekleme pik e yakın koyulukta çalışmalara başka derim içerde sperm olması her zaman avantaj döllenme açısından
MasaallahMerhaba teyzelerimiz bizde artık 11 haftalığız ve gayet sağlıklıyız
Mide bulantım koku hassasiyeti dışında pekte bir sorunumuz yok çok şükür ☺
Ultrason fotoğrafı 9 haftalıktaki kontroldenn
Ne zamandır kullanıyosun canım ben hem erkek hem kadın icin söyledim bende pko 1 aydır kullanıyorum canım
Ayy hoşgeldin çiçeğimSelam kızlar ben geldim
TEŞEKKÜR EDERİM AŞKIM. iyiyim anca serildim Yatağa sen nasılsınAyy hoşgeldin çiçeğimçalışkan arı yorgun savaşçı
Ben de bat ı geçenlere bakayım etiketleyeyim dedim sorma farkettim ki etiketlemişim daha önce, foruma da giriyorlar ama topiğimize uğramıyorlar, vazcaydimTEŞEKKÜR EDERİM AŞKIM. iyiyim anca serildim Yatağa sen nasılsın
Selam tatlım iyiyiz Elhamdülillah sen nasılsın bakalımSelam kızlar nasıl gidiyor bakalım
Merhaba teyzelerimiz bizde artık 11 haftalığız ve gayet sağlıklıyız
Mide bulantım koku hassasiyeti dışında pekte bir sorunumuz yok çok şükür ☺
Ultrason fotoğrafı 9 haftalıktaki kontroldenn
Maşallah minik kuzularımizaKızlar biz de dün kan vermeye gittikDr um canım Dr um nasıl yaptiysa 5 haftalık gebeligin kesesini de gördü geriye kaldı kalp atışları
İyi yapmışsın aşkımBen de bat ı geçenlere bakayım etiketleyeyim dedim sorma farkettim ki etiketlemişim daha önce, foruma da giriyorlar ama topiğimize uğramıyorlar, vazcaydim
Selam tatlım iyiyiz Elhamdülillah sen nasılsın bakalım
Topla kuzucum valla çok dağıldıkİyi yapmışsın aşkımEkim işleri bitsin ben toparlarım kızları
İyiyiz valla evde kilo almacalarBen de bat ı geçenlere bakayım etiketleyeyim dedim sorma farkettim ki etiketlemişim daha önce, foruma da giriyorlar ama topiğimize uğramıyorlar, vazcaydim
Selam tatlım iyiyiz Elhamdülillah sen nasılsın bakalım
Bulantı vs var mı kuzum? Çok bırakma yine de kontrollü gitİyiyiz valla evde kilo almacalar
Şükürler olsun bulantı yok sadece göğüs ağrısı var :) zaten 2 aydır evdeyim kilo almıştım şimdi dikkat ediyorum ama evdeyken 6 kilo almışım diyetisyenle devam edicem boyum kısa 1.57 şu an 63 kiloyumBulantı vs var mı kuzum? Çok bırakma yine de kontrollü git