- 31 Ekim 2018
- 1.679
- 2.360
- 33
Allah razı olsun canım bende öyle yapıyorum daha doktor bulamadım şehir hastanesi randevu alamıyorum pandemi olduğu için bekliyorum bakalımBunların hepsini güzelce anlat doktora hatta riskli gebelik doktoru olursa daha iyi olur. Baştan önlemler alınır gerekli testler vs yapılır. Fiili bir sebep yoksa Rabbim o bebeklerine o kadar ömür bicmis demekki. Her şey bir sebebe bağlı kuzum. Mutlaka yine endişe ve korku olacak sen hep dua et ve bebeğini Rabbine emanet etO'na emanet edilene hiçbir zeval gelmez
Minik yaaaa çok tatlıııııMerhaba teyzelerimiz bizde artık 11 haftalığız ve gayet sağlıklıyız
Mide bulantım koku hassasiyeti dışında pekte bir sorunumuz yok çok şükür ☺
Ultrason fotoğrafı 9 haftalıktaki kontroldenn
Ne zamandır kullanıyosun canım ben hem erkek hem kadın icin söyledim bende pko varBen aldım kullanıyorum canım
Yok kuzum bu da macunMacunlarin hap şeklinde olanı galiba bu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin masallahhhEvet baya bi minik daha
Ya çok minik annesi maşallahMerhaba teyzelerimiz bizde artık 11 haftalığız ve gayet sağlıklıyız
sağlıkla kucağına al inşallah canımMerhaba teyzelerimiz bizde artık 11 haftalığız ve gayet sağlıklıyız
Amiinnn inşallah sağolasn canımmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin masallahhh
Yaa maşallah dünyanın en güzel fotoğrafıMerhaba teyzelerimiz bizde artık 11 haftalığız ve gayet sağlıklıyız
Oda bir minik tatlişşşşKızlar biz de dün kan vermeye gittikDr um canım Dr um nasıl yaptiysa 5 haftalık gebeligin kesesini de gördü geriye kaldı kalp atışları
Oy maşallahKızlar biz de dün kan vermeye gittikDr um canım Dr um nasıl yaptiysa 5 haftalık gebeligin kesesini de gördü geriye kaldı kalp atışları
Oda bir minik tatlişşşş
Sağolun kızlar,Allahın izniyle sizler de güzel haberler vereceksiniz inşallahOy maşallahinşallah onu da duyucaksın allahınizniyle
İnşallah datlumSağolun kızlar,Allahın izniyle sizler de güzel haberler vereceksiniz inşallah
Başladım vitamine hadi hayırlısıSağolun kızlar,Allahın izniyle sizler de güzel haberler vereceksiniz inşallah
Oh gerisi gelecek inşallah bebis olarak hayırlısıylaBaşladım vitamine hadi hayırlısı
Kuzum sana tavsiyem illa testinin pik olmasını bekleme pik e yakın koyulukta çalışmalara başka derim içerde sperm olması her zaman avantaj döllenme açısındanBaşladım vitamine hadi hayırlısı