Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım bayram dan sonra doktora gidicem ultrason için o yüzden geçmiyor daha kalp atışını duymadim
ama duyacaksın bugün bir arkadaşım daha dr gitmiş
kalp atışını duymuş ama istenilen düzeyde değil
haftaya bir daha gel demişler...
stres yok.. herşey güzel olacak

ama duyacaksın bugün bir arkadaşım daha dr gitmiş
kalp atışını duymuş ama istenilen düzeyde değil
haftaya bir daha gel demişler...
stres yok.. herşey güzel olacak
İnşaallah canım rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin öyle dua ediyorum hep rabbimi insaallah burdaki isteyen arkadaşlara da nasip etsin

Aynen canım heyecan ve stres daha önceki gebeliklerim olumsuz sonuçlandı hep erken doğumların yüzünden endisede ediyorum birde kalp durması da olmuştu bu beni tedirgin ediyor
Bunların hepsini güzelce anlat doktora hatta riskli gebelik doktoru olursa daha iyi olur. Baştan önlemler alınır gerekli testler vs yapılır. Fiili bir sebep yoksa Rabbim o bebeklerine o kadar ömür bicmis demekki. Her şey bir sebebe bağlı kuzum. Mutlaka yine endişe ve korku olacak sen hep dua et ve bebeğini Rabbine emanet et O'na emanet edilene hiçbir zeval gelmez

inşallah prensesim ya... valla kalbimi sıkıyorlar sanki.. düşünüyorum o kapıdan naıl girip çıkacam diye
hayırlısı olsun artık
elimizden geleni yaptık
Eşin için de çok zor bitanem sen yine tüm gücünü toparla ona destek ol inan moral en az o takviyeler kadar önemli. İnşallah çok güzel gelir sonuçları bir engel aşılmış olur da heyecanla bebeğini bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…