Tuzlu kraker ye canım bastirir bulantiyiMidem bulanıyor sabahtan beri çok feci önerisi olan var mımidem ağzımdayım tüm gündür ilk gebelikte hiç olmadı böyle
hoşbuldum prensesim nasılsınHoşgeldin çiçeğim bebeğim tatlım kaymaklım♥
niye canm hayırdırBende iyiyim canım günleri geçirmeye çalıyorumvakit pek geçmiyor gibi benim için
güzelim naberSelam baloncuk
Ben kullandım canım tavsiye ederim onunl takip ettiğim ay Allah'ın izniyle hamile kaldimİnnovita marka ovülasyon testi kullandınız mı kızlar tavsiye eder misiniz
Heyecandan mı?Bende iyiyim canım günleri geçirmeye çalıyorumvakit pek geçmiyor gibi benim için
İyilik canım benim ne olsun seni sormalıhoşbuldum prensesim nasılsın
niye canm hayırdır
yoksa test bekleyişimi :)
güzelim naber
ne olsun balımİyilik canım benim ne olsun seni sormalı
Yok canım bayram dan sonra doktora gidicem ultrason için o yüzden geçmiyor daha kalp atışını duymadimhoşbuldum prensesim nasılsın
niye canm hayırdır
güzelim naber
Nasıl olalım kuzum günleri öldürüyoruz resmenhoşbuldum prensesim nasılsın
niye canm hayırdır
güzelim naber
ama duyacaksınYok canım bayram dan sonra doktora gidicem ultrason için o yüzden geçmiyor daha kalp atışını duymadim
Sıtres olma inşlallah hayırla sonuçlanırne olsun balım
yarın eşimin ürolog kontrolü var 3 ay sonra
heycanlı ve stresliyim
İnşallah... yoksa artık kafayı yiyecem sanırımSıtres olma inşlallah hayırla sonuçlanır
Kuzum benim öyle güzel haberlerle gel ki sevinçten çıldıralim inşallahne olsun balım
yarın eşimin ürolog kontrolü var 3 ay sonra
heycanlı ve stresliyim
Aynen canım heyecan ve stres daha önceki gebeliklerim olumsuz sonuçlandı hep erken doğumların yüzünden endisede ediyorum birde kalp durması da olmuştu bu beni tedirgin ediyorHeyecandan mı?
inşallah prensesim ya... valla kalbimi sıkıyorlar sanki.. düşünüyorum o kapıdan naıl girip çıkacam diyeKuzum benim öyle güzel haberlerle gel ki sevinçten çıldıralim inşallah
Kötü düşünmek yok kuzum az sabır daha okadar beklemişiz biraz daha bekleriz elbetİnşallah... yoksa artık kafayı yiyecem sanırım
İnşaallah canım rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin öyle dua ediyorum hep rabbimi insaallah burdaki isteyen arkadaşlara da nasip etsinama duyacaksınbugün bir arkadaşım daha dr gitmiş
kalp atışını duymuş ama istenilen düzeyde değil
haftaya bir daha gel demişler...
stres yok.. herşey güzel olacak
Bunların hepsini güzelce anlat doktora hatta riskli gebelik doktoru olursa daha iyi olur. Baştan önlemler alınır gerekli testler vs yapılır. Fiili bir sebep yoksa Rabbim o bebeklerine o kadar ömür bicmis demekki. Her şey bir sebebe bağlı kuzum. Mutlaka yine endişe ve korku olacak sen hep dua et ve bebeğini Rabbine emanet etAynen canım heyecan ve stres daha önceki gebeliklerim olumsuz sonuçlandı hep erken doğumların yüzünden endisede ediyorum birde kalp durması da olmuştu bu beni tedirgin ediyor
Eşin için de çok zor bitanem sen yine tüm gücünü toparla ona destek ol inan moral en az o takviyeler kadar önemli. İnşallah çok güzel gelir sonuçları bir engel aşılmış olur da heyecanla bebeğini beklerizinşallah prensesim ya... valla kalbimi sıkıyorlar sanki.. düşünüyorum o kapıdan naıl girip çıkacam diye
hayırlısı olsun artık
elimizden geleni yaptık