Yumurtlama doneminde her gun bi sekil deneyelm belki tutarKızlar yumurtlama dönemi birde şu pozisyonu deneyin bence ters rahim ve özellikle ayşarca gebe kalamayanlar bu pozşryon ile gebe kalmış bende bu ay denemeyi düşünüyorum
Yumurtladım bugün elimdeki son testle yaptım testere dişli aslan pençesi 3 gün öne aldı galiba geçen ay 16.gündeydiÖyle yapıcam kuzum artık,şu virüs hep işimizi gücümüzü vurdu ama şükür sağlığımız yerinde
Evet yumurtlamışsın hadi kız başla çalışmalaraYumurtladım bugün elimdeki son testle yaptım testere dişli aslan pençesi 3 gün öne aldı galiba geçen ay 16.gündeydi
Evet yumurtlamışsın hadi kız başla çalışmalara
Korkma nalanımmmm müzik aç dinleKızlar dolu yağıyor burda bide çok acayip şimşek çakıyor biraz korkmuş olabilirim
Evet ya hadi yapış derdi mesela
Östrojen kokusu aldıAha geldi
Evet evet alıyor bu kuşun burnu çok hasasÖstrojen kokusu aldı
Alırım Tabiiki de.. Enişte nerede Vahşi Leoparım? Bu akşam Enişteyi Salma bir yereÖstrojen kokusu aldı
Hoş geldin kuşummGeldimmmm Çiçek bahçelerimmmmmm mis kokulu Kuzucuklarım ❤
Artik her sekilde degerlendir kuzum bnde bal tarcin corek otunu deniyorm bakalm ama ac karna sanki midemde bi agri olui ama yiyorm yinedeYumurtladım bugün elimdeki son testle yaptım testere dişli aslan pençesi 3 gün öne aldı galiba geçen ay 16.gündeydi
İşteyim ben oda evde eğlence sektörü açılmadı dahaAlırım Tabiiki de.. Enişte nerede Vahşi Leoparım? Bu akşam Enişteyi Salma bir yere
Ayy ne is yapuo ohh ne gzl anca eglencelere akarsnz kizzİşteyim ben oda evde eğlence sektörü açılmadı daha
Şifa olsun inşallah bebek olunca herşeyi unutursunArtik her sekilde degerlendir kuzum bnde bal tarcin corek otunu deniyorm bakalm ama ac karna sanki midemde bi agri olui ama yiyorm yinede