- 20 Mart 2011
- 13.738
- 32.271
Bulantı olmaması süper kuzumŞükürler olsun bulantı yok sadece göğüs ağrısı var :) zaten 2 aydır evdeyim kilo almıştım şimdi dikkat ediyorum ama evdeyken 6 kilo almışım diyetisyenle devam edicem boyum kısa 1.57 şu an 63 kiloyum
Aynen öyle yapmayı düşünüyorum çünkü boy yokBulantı olmaması süper kuzumdiyetisyenle devam edeceksen hiç düşünme daha kiloyu
Olanı yeter amaanAynen öyle yapmayı düşünüyorum çünkü boy yok
GünaydınnnnnGünaydın kızlar
Ehehehe benim 1.50 boyum moral olsun sanaAynen öyle yapmayı düşünüyorum çünkü boy yok
Buralar yağmurlu buralar güneşsiz havada soğukGünaydinlar olsun
Aa en sevdiğim havalar ama evdeysem ve yatıp uyuyabileceksemBuralar yağmurlu buralar güneşsiz havada soğuk
Bende severim ama uyumak için gezmek için sadeceAa en sevdiğim havalar ama evdeysem ve yatıp uyuyabileceksem
Kolay gelsin canım,çalışmak iyidir ben de iş guvenlikciyim evlendigimden bu yana sadece 3 sene çalışabildim,şimdi ücretsiz izindeydim 2 aydir okullar kapanıp da oğlum evde kalınca ama tekrar dönemiycem sanırım yoneticimizle konuştum maaşıma zam işime son verin dedim biraz uzgunum ama şartlar napalimBende severim ama uyumak için gezmek için sadece
Çalışıyorum şu anda püffff
Hamişliğinin tadını çıkar işsizlik maaşını bağlat sonrası şartlara göre başlarsın yenidenKolay gelsin canım,çalışmak iyidir ben de iş guvenlikciyim evlendigimden bu yana sadece 3 sene çalışabildim,şimdi ücretsiz izindeydim 2 aydir okullar kapanıp da oğlum evde kalınca ama tekrar dönemiycem sanırım yoneticimizle konuştum maaşıma zam işime son verin dedim biraz uzgunum ama şartlar napalim
Öyle yapıcam kuzum artık,şu virüs hep işimizi gücümüzü vurdu ama şükür sağlığımız yerindeHamişliğinin tadını çıkar işsizlik maaşını bağlat sonrası şartlara göre başlarsın yeniden
Bndee bi bucukk bebeksi tenimiz yeter bosver aldm ben kuzummmm onerdigin kremiiiEhehehe benim 1.50 boyum moral olsun sana
saglik olsn bnde anlasmali ayrildim isszlik maasi alim die ilk ayi aldik kaldi bes ay o suredede artik bebek icin ugrasicam bakalm hayirlisiÖyle yapıcam kuzum artık,şu virüs hep işimizi gücümüzü vurdu ama şükür sağlığımız yerinde
Hayırlısı olsun ben de öyle yaptım işsizlik alabiliriz umarım millet aldı biz 5 tane maskeyi zor aldık eczaneden genelde bize gelene kadar taze bitti gibi oluyor malesef amasaglik olsn bnde anlasmali ayrildim isszlik maasi alim die ilk ayi aldik kaldi bes ay o suredede artik bebek icin ugrasicam bakalm hayirlisi
Aynn inslalh tutururuzHayırlısı olsun ben de öyle yaptım işsizlik alabiliriz umarım millet aldı biz 5 tane maskeyi zor aldık eczaneden genelde bize gelene kadar taze bitti gibi oluyor malesef amabebek çalışması için ideal bir zaman olur inşallah hazır evdeyken