Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bulantı olmaması süper kuzum diyetisyenle devam edeceksen hiç düşünme daha kiloyu

Daha iyiyim canım kasık ağrıları bel ağrıları azaldı biraz mide bulantısıda yerini mide ağrısına bıraktı nedendir bilmiyorum midem ağrıyor sindirim sistemim değişti sanki yağlı tuzlu geliyor yemekler rahatsız ediyor hiç birşey yiyesim gelmiyor sadece o da kısa sürer sanırım randevu aldım haftaya çarşamba yada cumaya kaldı tabii

Bende severim ama uyumak için gezmek için sadece
Çalışıyorum şu anda püffff
Kolay gelsin canım,çalışmak iyidir ben de iş guvenlikciyim evlendigimden bu yana sadece 3 sene çalışabildim,şimdi ücretsiz izindeydim 2 aydir okullar kapanıp da oğlum evde kalınca ama tekrar dönemiycem sanırım yoneticimizle konuştum maaşıma zam işime son verin dedim biraz uzgunum ama şartlar napalim

Hamişliğinin tadını çıkar işsizlik maaşını bağlat sonrası şartlara göre başlarsın yeniden

saglik olsn bnde anlasmali ayrildim isszlik maasi alim die ilk ayi aldik kaldi bes ay o suredede artik bebek icin ugrasicam bakalm hayirlisi
Hayırlısı olsun ben de öyle yaptım işsizlik alabiliriz umarım millet aldı biz 5 tane maskeyi zor aldık eczaneden genelde bize gelene kadar taze bitti gibi oluyor malesef ama bebek çalışması için ideal bir zaman olur inşallah hazır evdeyken

Kızlar yumurtlama dönemi birde şu pozisyonu deneyin bence ters rahim ve özellikle ayşarca gebe kalamayanlar bu pozşryon ile gebe kalmış bende bu ay denemeyi düşünüyorum

Eklentiler

• 0894EAE7-C8C5-4F20-8563-5C7ED83E950F.png
    406,8 KB · Görüntüleme: 19
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…