Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağol canım Annem yanimdi iki ay çok alıştım git iki hafta önce çok üzüldüm ondan mı bilmiyorum birde işte bebis olmuyo diye üzülüyoruz malum
Ewet stres kaynaklı maalesef
Annen sağ sağlıklı üzülme
Bebek için hiç üzülme olucak vakti geldiğinde
Bir an önce topla kendini ev hanımı isen oyalanacak şeyler bul kafanı dağıt fln hastanelerde ugraşan insanları düşün bu bizim gördüğümüz kadarı çok fazla aynı kaderi paylaşıyoruz hiç umudunu yitirme hep hayırlısını dile
İnan hayırsız evlat seni daha çok üzer
Kimseyi evladı ile sınamasın Allahım

Amin çok haklısın canım ögretmenim malum zorunlu evdeyiz eşim de vardiyalı çalışıyor ve genelde yalnizım suaralar Elbette sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin Rabbim sana bana burdaki tüm arkadaşlarımıza inşallah amin

Midem bulanıyor sabahtan beri çok feci önerisi olan var mı midem ağzımdayım tüm gündür ilk gebelikte hiç olmadı böyle

Çok büyük sınanıyoruz sonu güzel olacak

Midem bulanıyor sabahtan beri çok feci önerisi olan var mı midem ağzımdayım tüm gündür ilk gebelikte hiç olmadı böyle
Kontrollerinde sıkıntı yok dimi herşey yolunda mı
Erken bu belirtiler yediğin bişey dokunmuş olabilir ishal var mı
İlaç kullanma sıkıntı yoksa tuzlu kraker falan ye geçmezse doktora görün

Zencefilli limonlu su , tuzlu şeylee veya krakerler be yeşil elma iyi geliyor canım özellikle elşi şeylee rahatlatır , tatlı ve hamur ili bulantıyı artırıyor birde sıcak yemekler , beni peynir de rahatlatıyordu o dönem .

Kontrollerinde sıkıntı yok dimi herşey yolunda mı
Erken bu belirtiler yediğin bişey dokunmuş olabilir ishal var mı
İlaç kullanma sıkıntı yoksa tuzlu kraker falan ye geçmezse doktora görün
Kontrole gitmedim canım haftaya gidicektim şuan 4 haftalık bilmiyorum

Daha önce kullanan oldu mu? Hem kadın hem erkek içinmiş. Ovulasyon takip sayfa diye instgrmda bir sayfadan aldım . Yorumları okudum hep gebelik paylaşmışlar bende pko var ins fayda olur

Eklentiler

• 85DF15FC-B666-4724-ACEB-E2D4AB42CE64.png
    286,5 KB · Görüntüleme: 22
  • FC6EC2D4-B0BD-440A-B94B-00C00F33620B.png
    164,1 KB · Görüntüleme: 22
Daha önce kullanan oldu mu? Hem kadın hem erkek içinmiş. Ovulasyon takip sayfa diye instgrmda bir sayfadan aldım . Yorumları okudum hep gebelik paylaşmışlar bende pko var ins fayda olur
Macunlarin hap şeklinde olanı galiba bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…