Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun kuzumm Hepimizin kandili mübarek olsun, bol bol dua edelim inşallah

Tatlım gözün aydın ağrıların ne durumda? Sordun mu doktora?
Sordum canım çok olmadıkça ve kanama ateş vs olmadıkça korkma dedi yormadan yat bol bol dedi işte bende öyle yapıyorum

Yaa harika canım çok güzel artmış masallah gözün aydın ben bida kan vermedim artık 10 gün sonra kan verip kontrole gideceğim doktora.
Bende öyle canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar bugün sizin gününüz ya gününde adet gelsin ya bebiş ikisi de iki ayrı nimet gerçekten M murakami2501
S sakyuz
Canım merhaba ben geçtiğimiz ay reglden sonra histereskopi ameliyatı geçirdim rahmim kalp şeklinde olduğu için o sebepten beklenen adetim önümüzdeki 20 gün içinde olacak bu ay korunarak geçtiği için beklentim de yok ne yazık ki. Ama önümüzdeki aydan umutluyum bakalım Regl tarihim için de şu an net bir rakam veremiyorum doktor hormon ilacı bitince bir hafta içinde olacaksın dedi. İlacın bitmesine 9 gün var.

Geçmiş olsun canım herhangi bir işlem yapıldı mı rahme? Kendini nasıl hissediyorsun ağrın vs yok demi?

Kandiliniz mübarek olsun gönül dostlarım hepinize bugün secdede bol bol dua ettim bugün çok hayırlı bereketli bir gündü her fırsatta allahım dan evlat diledim hem kendim için hem sizin için onun hikmeti boldur eminim karşılığını verecektir bize şükürler olsun herşey için

Kadının hasısın

Kadının hasısın ❤
Siz de benim hayatımda yer edindiniz eskiden isterken tüm istiyenlere nasip et derdim allahım ama şimdi tüm istiyen ve kardeşlerime nasip et bende baraber diyorum nasip bizim burda birbirimizi bulmamız bile onun sayesinde iyiki tanımışım sizi aynı bi sevgili düşünür gibi düşünüyorum kısçeler sizi buda değerli bi duygu çok şükür

Seni yirimmmmm iyi yüreklim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…