- 20 Mart 2011
- 13.738
- 32.271
Allah razı olsun kuzummCanlarim kadir gecemiz mübarek olsun Allahim dualarimizi kabul etsin inşallah. Allah herşeyi gönlünüzce versin iyiki varsiniz.
Tatlım gözün aydınKan verdim canım hcg 469 çıktı
Canım benim lekeler başladı sökülür bugün yeni bat 16 haziranKızlar bugün sizin gününüz ya gününde adet gelsin ya bebişikisi de iki ayrı nimet gerçekten M murakami2501
S sakyuz
Yaa harika canım çok güzel artmış masallah gözün aydınKan verdim canım hcg 469 çıktı ☺
Kandilin mübarek olsun dileklerin duaların kabul olsunHayırlı kandiller kızlar
Aminnn canım seninde duaların kabuk olsunKandilin mübarek olsun dileklerin duaların kabul olsun
Sordum canım çok olmadıkça ve kanama ateş vs olmadıkça korkma dedi yormadan yat bol bol dedi işte bende öyle yapıyorumAllah razı olsun kuzummHepimizin kandili mübarek olsun, bol bol dua edelim inşallah
Tatlım gözün aydınağrıların ne durumda? Sordun mu doktora?
Bende öyle canımYaa harika canım çok güzel artmış masallah gözün aydınben bida kan vermedim artık 10 gün sonra kan verip kontrole gideceğim doktora.
Canım merhaba ben geçtiğimiz ay reglden sonra histereskopi ameliyatı geçirdim rahmim kalp şeklinde olduğu için o sebepten beklenen adetim önümüzdeki 20 gün içinde olacakKızlar bugün sizin gününüz ya gününde adet gelsin ya bebişikisi de iki ayrı nimet gerçekten M murakami2501
S sakyuz
Geçmiş olsun canım herhangi bir işlem yapıldı mı rahme? Kendini nasıl hissediyorsun ağrın vs yok demi?Canım merhaba ben geçtiğimiz ay reglden sonra histereskopi ameliyatı geçirdim rahmim kalp şeklinde olduğu için o sebepten beklenen adetim önümüzdeki 20 gün içinde olacakbu ay korunarak geçtiği için beklentim de yok ne yazık ki. Ama önümüzdeki aydan umutluyum bakalım Regl tarihim için de şu an net bir rakam veremiyorum doktor hormon ilacı bitince bir hafta içinde olacaksın dedi. İlacın bitmesine 9 gün var.
Seninde kandilin mübarek olsun canım Allah razı olsunKızlar kadir geceniz mübarek kalplerinizden geçen tüm güzellikler gerçek olsun inşallah
Senden de Allah razı olsun kuzumSeninde kandilin mübarek olsun canım Allah razı olsun
Kadının hasısınKandiliniz mübarek olsun gönül dostlarım hepinize bugün secdede bol bol dua ettim bugün çok hayırlı bereketli bir gündü her fırsatta allahım dan evlat diledim hem kendim için hem sizin için onun hikmeti boldur eminim karşılığını verecektir bize şükürler olsun herşey için
Siz de benim hayatımda yer edindiniz eskiden isterken tüm istiyenlere nasip et derdim allahım ama şimdi tüm istiyen ve kardeşlerime nasip et bende baraber diyorum nasip bizim burda birbirimizi bulmamız bile onun sayesinde iyiki tanımışım sizi aynı bi sevgili düşünür gibi düşünüyorum kısçeler sizi buda değerli bi duygu çok şükürKadının hasısın ❤
Seni yirimmmmm iyi yüreklimSiz de benim hayatımda yer edindiniz eskiden isterken tüm istiyenlere nasip et derdim allahım ama şimdi tüm istiyen ve kardeşlerime nasip et bende baraber diyorum nasip bizim burda birbirimizi bulmamız bile onun sayesinde iyiki tanımışım sizi aynı bi sevgili düşünür gibi düşünüyorum kısçeler sizi buda değerli bi duygu çok şükür
Bende seni kuşumSeni yirimmmmm iyi yüreklim