Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ne imtihanlar var, duyunca insan kendini daha yolun başındaymış gibi hissediyor ama unutunca kendi derdiyle başbaşa kalınca çok uzun yıllardır bekliyormuş gibi oluyor ,Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile kucağınızı doldursun evimizi neşelendirsin,bize sabrı cemil versin inşallah

Ah ben istiyorum Allah nasip ederse 3.5 yıl oldu evleneli hiç korunmadım vajinusmus vardı çok şükür yendim ama hala gebe kalamadım sebepsiz infertilite deniyor. Ama bir sebebi mutlaka olmalı
Bende aynı durumdayım canım bende evleneli temmuzda 4 yıl olcak ilk 9 ay korunduk sonra bir yıl beş ay sonra gebe kaldım o da kürtajla sonuçlandı kalbi durduğu için ve bu ağustosta iki yıl olacak ben gebe kalalı ama hala tık yok ,bizde bir sorun yok Allah a şükür ,ama bir rahim filmi istiyorum rahimde görünmeyen şeyler varsa diye

İyi geceler kızlar bişey soracağım size. Benim yarın cildiye randevum var gitmişken kadın doğuma da randevu alayım gideym dedim. 8 aydır evliyim 3 aydır da korunmuyoruz. Hiç vajinal muayene olmadım. Yarın doktor vajinal muayene ederse yumurtlama olmuş mu çatlamış mı gebelik oluşmuş mu vs bişey söyleyebilir mi bana? 2 mayısta adet oldum 30 mayısta beklenen adet günüm.

bilemedim.. ben genelde vajinal muaynemi regl 2. günü olmuştum.. hormonlarımla birlikte bakmıştı cnm

Gebe olsanız bile ki rahme tutunma aşamasıdır zaman olarak tahminim göremez doktor birsey kese oluşmadan diye biliyorum. Cunku kanda pozitifi gördükten sonra kese gormek icin 2 hafta sonraya çağırır doktor. Yumurtlama olmusmu bilir ama en guzeli 21.gun progesteron baktırmak. Migrenim var benim dediginiz vakitlerde acillik olmuştum ilaç vermeyin hamile olabilirim deyince doktor gülmüştü bana

İyi bari canım zor günlerin Geçmiş çok şükür darısı sağlıklı bir gebeliğe

İyi bari canım zor günlerin Geçmiş çok şükür darısı sağlıklı bir gebeliğe
Canım benim adet başlamadı çatşamanın üzerinden 16 gün geçti dün hafif leke gelmişti adet sandın gebelik testi sabah yaptım negatif hayatımda ilk defa böyle birley yaşıyorum çok düzenlidir

aneyy benim bat değişmemiş yuazmıştım
aney aney aney
2 hazirana ertelendi bat.. geç yumurtladım

Canım benim adet başlamadı çatşamanın üzerinden 16 gün geçti dün hafif leke gelmişti adet sandın gebelik testi sabah yaptım negatif hayatımda ilk defa böyle birley yaşıyorum çok düzenlidir
Ay bu lekelenme olayını hiç yaşamadım ya bana garip geliyo testini bi atsana canım bugün mü yapmıştın?
aneyy benim bat değişmemiş yuazmıştım
aney aney aney
2 hazirana ertelendi bat.. geç yumurtladım
Aybush çok yoğun balım, ben de kaçırdım hep tarihleri. Geriye dönük bakıp düzenleme yapıcam inşallah
Demek geç yumurtlama oldu bir şey kullanmış miydin?

balım yok kullanmadım ya
benim yumurta değişik... 22-28 arası yumurtluyorum ilginç
stresten sanırım

Evet canın bu sabah yaptım test ama negatif

Eklentiler

• 632C7A7C-92A8-4343-90E1-A96C87893888.jpeg
    101,6 KB · Görüntüleme: 28
normalde 33-36 arası kuzum
ama bazen 40ı buluyor geçiyor
Yumurtlama gecikince adetin gecikmesi iyi bir şey aslında çünkü aradaki süre artıyor bebek olunca tutunabiliyor.
Ama yine de böyle bilinmez döngü rahatsız edici. Doktora da göründün kaç defa bir sıkıntı yok diyorlar. Stres mi nedir ki
Evet canın bu sabah yaptım test ama negatif
Bekleyelim bakalım adet mi sokulecek ne olacak

Sağol canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…