Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim 😘pik olduğu gun yumutlama akıntısı da oldu öğün mu catliyo yumurta yadim büyük ama bilgim yok😔
Pik olduktan sonra 24-36 saat içinde çatlıyormuş canım. Akıntı gelir zaten ostrojen hormonu artıyor çünkü yumurtlama zamanı. Çok çok yoğun bir akıntı gelip sonra kesiliyordu mesela bende. O zaman anlıyordum çatladigini.
Bir de ilk defa yapıyorsan pik ı yakaladığın gün öğlen test yaptıysan akşam saat 10 da tekrar yap bakalım o arada çatlamış mi 😉 garanti.olmuş olur

Pik olduktan sonra 24-36 saat içinde çatlıyormuş canım. Akıntı gelir zaten ostrojen hormonu artıyor çünkü yumurtlama zamanı. Çok çok yoğun bir akıntı gelip sonra kesiliyordu mesela bende. O zaman anlıyordum çatladigini.
Bir de ilk defa yapıyorsan pik ı yakaladığın gün öğlen test yaptıysan akşam saat 10 da tekrar yap bakalım o arada çatlamış mi 😉 garanti.olmuş olur
Çok teşekkür ederim yok canim ovi testi yapmadim akıntıdan anlıyorum kaygan şeffaf ondan biliyorum iki gündür yoğun var

ankara baskentte transferi anesteziyle yaparlar mi.haziranda baslayacagim insallah idrara sıkışık olmak korkutuyor.spekulum takilirken kaciririm die
Transferdw anestezi çok gereksiz ben de sadace muayene düşüncesinden bile korkardim zaten kacacak kadar sıkışıkda istemiyorlar hic korkmayın transfer anı ayri bi duygu kaçırmayın

Merhsb genetik sonuckariniz gelince sonuca göre kortizon ilacı verilecek ve dozu ayarlanacak. Korkmayın. Non klasik olan diğerine göre daha risksiz. Benim de çok küçük yaşlarda tuylenmem vardi. Ama doktorlar normaldir deyip yıllarca onemsemedi.evlendim infertilite ile uğraşırken ortaya çıktı. Şimdi kortizon kullaniyorum değerlerin düştü. Vücut gelişimi boy kilo vs hiç bir geriliğim yok sadece tüylenme ve infertilite var. Bir de kizlar ergenliğe girince adet düzensizliği olabilir fakat ilaçlarını içtikleri müddetçe bir sıkıntı yaşamazlar. Dediğim gibi ben 27 yaşımda ilaç kullandım. Non klasik şanslı grup sayılır
İlacın yan etkileri oldu mu peki.omur boyu kortizon kullanılacak mi? hiç duymadığımız bir hastalık çok endişeliyiz. coronodan dolayi da doktor bulamıyoruz. Hormon testlerinin sonucunda kah suphesi çıktı tam sonuç genetik testine bağlı dediler. Bu arada cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.

Ah ben istiyorum Allah nasip ederse 3.5 yıl oldu evleneli hiç korunmadım vajinusmus vardı çok şükür yendim ama hala gebe kalamadım :KK43: sebepsiz infertilite deniyor. Ama bir sebebi mutlaka olmalı

Merhsb genetik sonuckariniz gelince sonuca göre kortizon ilacı verilecek ve dozu ayarlanacak. Korkmayın. Non klasik olan diğerine göre daha risksiz. Benim de çok küçük yaşlarda tuylenmem vardi. Ama doktorlar normaldir deyip yıllarca onemsemedi.evlendim infertilite ile uğraşırken ortaya çıktı. Şimdi kortizon kullaniyorum değerlerin düştü. Vücut gelişimi boy kilo vs hiç bir geriliğim yok sadece tüylenme ve infertilite var. Bir de kizlar ergenliğe girince adet düzensizliği olabilir fakat ilaçlarını içtikleri müddetçe bir sıkıntı yaşamazlar. Dediğim gibi ben 27 yaşımda ilaç kullandım. Non klasik şanslı grup sayılır
Size de geçmiş olsun. Bizede doktor ileride polistik över olasılığı çok yüksek dedi oda çocuk sahibi olamamaya kadar gidebilirmis. Tüylenme olmasaydı ergenlikte ortaya çıkardi diye düşünüyorum.

Evet bitkisel macun olarak c life kullandim, c life macundan once fsh 49 idi sonra 24e indi fakat dedigim gibi 7 yildir menolozdayim ve ilk kez bu cift cizgileri goruyorum.
Rabbim nasip eder insallah düşmüş daha da düşer. Hamile kaliriz inşallah hepimiz. Tam bilgim yok malesef.

Size de geçmiş olsun. Bizede doktor ileride polistik över olasılığı çok yüksek dedi oda çocuk sahibi olamamaya kadar gidebilirmis. Tüylenme olmasaydı ergenlikte ortaya çıkardi diye düşünüyorum.
Ne demek rica ederim çok sağolun. Sonuçları çıksın ona göre doz belirlenir gerek görülürse. Dediğim gibi ben tüylenme yaşadım ama çok rahatsız olmadım genetik gibi düşünüyoduk bı dönem lazer oldum felan öyle böyle idare ettim. 23 yaşında evlendim.pko var ama adetlerim düzensiz değildi. 4 yıldır bebek olmayınca tedavi aşamasında fark edildi hastalık. Daha 4 aydır kullanıyorum kortizon 0.25 mg ama henüz bir zarar görmedim doktor da çok düşük doz olduğu için zararı olmaz dedi. Kizlar için nasıl bir yol izlenir bilemiyorum ama non klasik olduğu için şanslıyız bence. Endişelenmeyin ufak dozlarla halloluyor inşallah. Rabbim şifa versin🌹

Umutla bekleyip adet olunca insan ister istemez her şeyden vazgeçip kendi köşesine çekilmek istiyor. Ama biraz geçip yumurtlama vs yaklaşınca yeni umutlar yeşeriyor. Kötü düşünmeyin/ düşünmeyelim. Rabbim inşallah bizlere de nasip edecek. Dua eder dua beklerim 🌹
Allah razı olsun ,evet aynen dediğiniz gibi oluyor 😔Rabbim olmayan ,isteyen herkese hayırlı bir şekilde nasip etsin inşallah 🌸

Vazgeçince olacaksa vazgeç kuzum 🙁 tahliller muayeneler vs tamam olacak ve bekleyeceğiz başka çare yok. Önce fiili dua
Elimden gelen herşeyi yaptım ne duyduysam denedim ,kaç kere kontrollerden geçtim,Rabbime bin şükür bir sorunumuz yok,kafam karman çorman hem olacakmış gibi hemde hiç olmayacakmış gibi ,biliyorum Rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak ,böyle duyguları anlık yaşıyorum aman olmazsa olmasın , istemiyorum falan diyorum ama kendimi kandırıyorum ,kafamdan silemiyorum,bir bebek görsem hemen etkileniyorum ,anneler gününde ,kalbi duran bebeiğimin ultrason görüntülerine bakıp bakıp hüngür hüngür ağladım,bi öyleyim bi böyle psikolojim bozuldu 😭😭

Daha olmadim canım daha önce kontrole gittigim doktoruma msj attım beklenen regl gününden 10 gün geçince gel bakalım dedi. Yani 11 gün sonra falan gideceğim inşallah. Yakın zamanda betana baktirirsan haber ver banada değerini canım 🤗
Kan verdim canım hcg 469 çıktı ☺️

Ne demek rica ederim çok sağolun. Sonuçları çıksın ona göre doz belirlenir gerek görülürse. Dediğim gibi ben tüylenme yaşadım ama çok rahatsız olmadım genetik gibi düşünüyoduk bı dönem lazer oldum felan öyle böyle idare ettim. 23 yaşında evlendim.pko var ama adetlerim düzensiz değildi. 4 yıldır bebek olmayınca tedavi aşamasında fark edildi hastalık. Daha 4 aydır kullanıyorum kortizon 0.25 mg ama henüz bir zarar görmedim doktor da çok düşük doz olduğu için zararı olmaz dedi. Kizlar için nasıl bir yol izlenir bilemiyorum ama non klasik olduğu için şanslıyız bence. Endişelenmeyin ufak dozlarla halloluyor inşallah. Rabbim şifa versin🌹
Teşekkür ederim hayırlısıyla bu mubarek günde Allah dualarimizi kabul etsin. Hayirli güzel haberlerinizi insllah en kısa zamanda alirsiniz

Elimden gelen herşeyi yaptım ne duyduysam denedim ,kaç kere kontrollerden geçtim,Rabbime bin şükür bir sorunumuz yok,kafam karman çorman hem olacakmış gibi hemde hiç olmayacakmış gibi ,biliyorum Rabbim ne zaman dilerse o zaman olacak ,böyle duyguları anlık yaşıyorum aman olmazsa olmasın , istemiyorum falan diyorum ama kendimi kandırıyorum ,kafamdan silemiyorum,bir bebek görsem hemen etkileniyorum ,anneler gününde ,kalbi duran bebeiğimin ultrason görüntülerine bakıp bakıp hüngür hüngür ağladım,bi öyleyim bi böyle psikolojim bozuldu 😭😭
Ya bunlar çok normal elbette ağlayıp içini dök sonra yine toparlan..
Gittiğim bir klinikte bebeklerin dört boyutlu ultrason fotoğraflarini duvara asmışlar. Hasta yakınları soruyordu doğdu mu hepsi aynı bebek mi vs diye. Sekreter hasta yakınlarına anlatıyordu orda duydum; bir tanesini gösterdi ve dedi ki bu nazlı bebeğimiz tam on yıl üzerine gelmiş. Annesi doğum yaptığı gece hiç uyumamış hep ona bakmış😔 on yıl dile kolay.. on yıl boyunca o anne kaç kere pes etmiştir hayal kırıklığına uğramıştır. Gündüzleri hadi bir şekilde ağlatıyor insan, gce başını yastığa koyduğun zaman hasreti hep seninle

X