Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az kaldı kavuşcaz arife günü Ekim işleri bitiyor sulama kolay kavuşcaz insallah
İnşallah canım allah kolaylık versin bu sıcakta pturduğun yerde yoruluyorsun kaldı ki senin işin çok zor ama allah emeğinin karşılığını versin inşallah

Sorma çok zor sabah 4 de kalkıp gidiyoruz gece yarısına kadar ek ek dur. Başka birşey yok. Sen nasılsın asıl
İyiyim canın yasak geldi diye bizde geçiyoruz diğer eve temelli artık kap kaçak kaldı bende bugün yoğundum valla

Hayirli geceler.. Hayırlı kandiller arkadaşlar.. Rabbim gönlümüzde olanları hakkımızda hayırlı, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eylesin inşAllah

Hayirli kandiller bayanlar. Allah hepimizin duasini kabul etsin insallah. Bayanlar benim bat 19 mayis. Testimi 16 ta yaptim negatif cikti Hamilelik. Hala adet olmadim ve dün mide sisliginden öldüm. Uyuyamadim bugpnde midem cok sis. Uyuyamiyorum uykum cok fazlanolmasina ragmen. kafayi yiycem valla. Bendeki gibi olan varmi acaba ?? Adette böyle olan su an. Anlamiyorum karnimin altida agriyor. Ama hamile olamam yani test negatif cikti. Adet olsamda kurtulsam

Hayırlı kandiller sanada canım Erken yapış olabilirsin batı bekle tekrar yap inşallah hayrlı sonucu almak nasip olur

@KurkmantoluSero canım ne durumdasın bitti mi tedavi?
@Missmelo
Haenur
@Angelgirlll
@Istikbalivuslatim
Kızlar bugün bat gününüz inşallah güzel haberleriniz vardır
Canım kusura bakma uzun zamandır giremedim. Yeni ise başlamıştım eğitim falan araya bir de ramazan girdi. Bende gebelik yok maalesef. Hatta yeni bata 5 gün kaldı. Inşallah bu ay vardır. Ama girip takip edemiyorum. Sil beni istersen listeden. Arada girip bakabilirim sadece. Isim çok yoğun şu sıralar.

Geçmiş olsun canım herhangi bir işlem yapıldı mı rahme? Kendini nasıl hissediyorsun ağrın vs yok demi?
Canım benim iki kimyasal gebelik bir de 13 haftalık bir düşüğüm vardı. Hamileliğim de hep kanamalı geçti o sebepten oldum. Kalp rahim düzeltildi küçük bir septum varmış o da alındı yine polipler varmış onlar temizlendi bir de rahme çizik atıldı bebeğin tutunması için. Yarın iki hafta oluyor çok şükür ağrı sızı kanama bir şeyim kalmadı. İlk iki gün birazcık zordu kateter takıldığı için ama onu çıkarınca her şey bitti çok şükür şimdi iyi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…