Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhsb genetik sonuckariniz gelince sonuca göre kortizon ilacı verilecek ve dozu ayarlanacak. Korkmayın. Non klasik olan diğerine göre daha risksiz. Benim de çok küçük yaşlarda tuylenmem vardi. Ama doktorlar normaldir deyip yıllarca onemsemedi.evlendim infertilite ile uğraşırken ortaya çıktı. Şimdi kortizon kullaniyorum değerlerin düştü. Vücut gelişimi boy kilo vs hiç bir geriliğim yok sadece tüylenme ve infertilite var. Bir de kizlar ergenliğe girince adet düzensizliği olabilir fakat ilaçlarını içtikleri müddetçe bir sıkıntı yaşamazlar. Dediğim gibi ben 27 yaşımda ilaç kullandım. Non klasik şanslı grup sayılır

İnşallah canım ☺muayene oldun mu peki sen ☺
Daha olmadim canım daha önce kontrole gittigim doktoruma msj attım beklenen regl gününden 10 gün geçince gel bakalım dedi. Yani 11 gün sonra falan gideceğim inşallah. Yakın zamanda betana baktirirsan haber ver banada değerini canım

ankara baskentte transferi anesteziyle yaparlar mi.haziranda baslayacagim insallah idrara sıkışık olmak korkutuyor.spekulum takilirken kaciririm die

ankara baskentte transferi anesteziyle yaparlar mi.haziranda baslayacagim insallah idrara sıkışık olmak korkutuyor.spekulum takilirken kaciririm die
Canım ben aşılama oldum ve spekulum takılırken hiçbir şey hissetmedim. Aşırı sıkışık olursan biraz tuvaletini yapmana izin veriyorlar diye biliyorum. Ben hiç sıkışık değildim mesela

sizin de Allah tamamina erdirsin bu arada.saglikla buyutun
Ben fena sıkışıktım kaçırma durumu olmuyor pek ama bastırınca inanılmaz ağrı oluyor. 20 dk sonra felan lavaboya gidebilirsin dediler. Önceki asilamamda da hiç sıkışık değildim saatler sonra lavaboya gitmstim. İkisi de negatif

elleri hizli zaten hocalarin ama bazen aklima geliyor tedirgin oluyorum.illa cok su icmeye gerek yok o zaman
Hiç gerek yok transferde narkoza zaten zararlı bişey evet sıkışık olmak gerekiyor orta derecede yeterli görmedikleri zaman onlar yapıyor sonda ile
Bişey daha dicem şok olacaksın tam toplama günü grip olduğum için narkozsuz opu yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…