Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bitkisel takviyeler kullanmanizi tavsiye edebilirim yüksek lh ı düşürmeye yardımcı olur. Lh yüksek olduğunda yumurtlama gerceklesmiyormus malesef ben de dusurmeye çalışıyorum değerlerimi. Hormon değerleriniz nasıl
Evet bitkisel macun olarak c life kullandim, c life macundan once fsh 49 idi sonra 24e indi fakat dedigim gibi 7 yildir menolozdayim ve ilk kez bu cift cizgileri goruyorum.

Geç başlangıçlı konjenital adrenal hiperplazi hastalığı var bu da andojen hormonlarımı bozuyor. Kortizon verdi doktor onlar normale döndü. Şu an her şey düzgün beklemek istemiyorsan tüp bebek diyor doktorum. Zaten 6 kez klomen ve iki kez gonalf ile aşılama olmuştu. Çok içime sinen doktorda bulamadım
Merhaba 5 yaşında ikiz kızlarım var iki hafta önce non klasik kah suphesi çıktı genetik test yapildi sonuç bekliuoruz. Bir ay önce genital bölgede tüylenme ile şikayetiniz başladı. Hastalığı hiç bilmiyoruz tehlikeleri nedir yardımcı olabilirmsjiniz

9 yıllık evliyim 4 senedir istiyorum 😭
04.04 başlıgı okuyunca oglumu kucagıma aldıgım tarih 😊 tabi 04.04.2006 dogumlu rabbim isteyen her keze saglıkla nasip etsin inşallah bende ogluma hamile kaldıgımson reglim 22.6 .2004 dü 😍 şu an hamilemisiniz 😊

Kızlar Merhaba herkese iyi günler 😍💐
nurr64 nurr64 canım bat günün inşallah çift çizgi görürüz, göremezsek de önümüzdeki aya hep umudumuz olsun 🙏

Allah razı olsun kuzum 🙏♥ Ne var ne yok nasılsın bakalım?
Bide kasım doğumlu hemidee kızzzz ayjjhh bana çekecek huyu sayısal vurmuş sanaaaa Allah nazarlardan korusun
Bende bugün ovülasyon testine başladım
Arı sütüyle multivitamin yolda kargolar çok yogun
Kargolar yogun olduğu için ovü testini 1 hafta sonra yollayacaklar mış 5 tane kaldı gerisini ezaneden takviye yapıcam
Şimdilik testere dişli aslan pençesi içiyorum

Bide kasım doğumlu hemidee kızzzz ayjjhh bana çekecek huyu sayısal vurmuş sanaaaa Allah nazarlardan korusun
Bende bugün ovülasyon testine başladım
Arı sütüyle multivitamin yolda kargolar çok yogun
Kargolar yogun olduğu için ovü testini 1 hafta sonra yollayacaklar mış 5 tane kaldı gerisini ezaneden takviye yapıcam
Şimdilik testere dişli aslan pençesi içiyorum
Ooo süper canım desene yeni aya bomba gibi başlıyoruz 🤗 Hadi bakalım hayra çıksın emeklerinin karşılığı 🙏
Allahım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin 🤲 yavrularımızı kucagimiza aldigimiz günleride görelim canim ❤
Amin kuzumm Rabbim her kadına yaşatsın bu duyguyu 🙏

Maşallah canım ☺ Benimde hemen hemen aynıdıt o zaman cnm bugün testi yeniledim böyle çıktı gün ortasında yaptım bugün tam regl günü cuma gittiğimde 4+1 olacak sat 23 nisan ☺
Ya maşallah canım benim 🧿❤ evet hemen hemen aynı ilerleyecek degerlerimiz 🤗 normalde benimde sat 23 nisandı ama 2 gün erken olmustum 21 nisan oldu sat. 19 mayısta beklenen regl tarihimdi. ALLAHIM nasip ederse hemen hemen aynı tarihlerde doğum olacak 🤗

X