Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla butun hormonlarımı indirmiş cok şaşırdım. Bende dediğin gibi içicem canım bu ay

Canım sana bişey sorcam soğan kürü bugün 9.gün ama bugün yumurtlamam oldu artık icmesemmi soğan kürü nu
Soğan kürünü ben yılda 2 kere yaparım adet bitiminden 2 gün sonra 15 16 gün yaparım yani böylece kürü tamamlarım. Ben yaptığım için söyliyim dedim.

Ben de mi 10 gün icsem bugün tam adetimin 14.günü ve yumurtlama oldu
Kuzum bana kalırsa ya korunup on beş güne tamamla ya da korunma on günde bırak. Ha on beş gün yapıp korunmayip gebe kalan da var. Bir haftadan sonra etkisi başlıyormuş zaten. Yumurtlama oldu çatladı diyelim. Çatladıktan sonra bırakabilirsin

Şimdi çıktı sonuç canım 78,56 cıktı şükür artıyor
Maşallah canım Benimde hemen hemen aynıdıt o zaman cnm bugün testi yeniledim böyle çıktı gün ortasında yaptım bugün tam regl günü cuma gittiğimde 4+1 olacak sat 23 nisan

Eklentiler

• 1589751142454296016266553401083.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 39
Lh fsh yüksek olduğu icindir muhtemelen. Ben de lh ımın yüksek oldugunu ovulasyon testinden öğrenmiştim

Lh fsh yüksek olduğu icindir muhtemelen. Ben de lh ımın yüksek oldugunu ovulasyon testinden öğrenmiştim
Bitkisel takviyeler kullanmanizi tavsiye edebilirim yüksek lh ı düşürmeye yardımcı olur. Lh yüksek olduğunda yumurtlama gerceklesmiyormus malesef ben de dusurmeye çalışıyorum değerlerimi. Hormon değerleriniz nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…