Valla butun hormonlarımı indirmiş cok şaşırdım. Bende dediğin gibi içicem canım bu ayEn oynak hormon o günde 3 kere değişiyor testere dişli pençesi bende içiyorum ama adet sonrası yumurtlamaya kadar sonrası bazı hormonları bozar öyle kullanmışsındır hayıtı da öyle içtim geçen ay
Hep üç gün mü olurdu kuzum?gude
Hmmmm tmm canim sagol nebilim gecen ayda 3 gün sürdü bugünde az olunca bi terslikmi var dedim
Teşekkür ederim canim
Canım sana bişey sorcam soğan kürü bugün 9.gün ama bugün yumurtlamam oldu artık icmesemmi soğan kürü nuHep üç gün mü olurdu kuzum?
Soğan kürünü ben yılda 2 kere yaparım adet bitiminden 2 gün sonra 15 16 gün yaparım yani böylece kürü tamamlarım. Ben yaptığım için söyliyim dedim.Canım sana bişey sorcam soğan kürü bugün 9.gün ama bugün yumurtlamam oldu artık icmesemmi soğan kürü nu
Çok sağol canım benim yumurtlama başladı ondan tredit ettimSoğan kürünü ben yılda 2 kere yaparım adet bitiminden 2 gün sonra 15 16 gün yaparım yani böylece kürü tamamlarım. Ben yaptığım için söyliyim dedim.
Normalde 5gün sürüyor bu ay nasip olcak bakalimHep üç gün mü olurdu kuzum?
Benim de yumurtlama gününe denk gelmişti on güne tamamladım ben canımCanım sana bişey sorcam soğan kürü bugün 9.gün ama bugün yumurtlamam oldu artık icmesemmi soğan kürü nu
Ben de mi 10 gün icsem bugün tam adetimin 14.günü ve yumurtlama olduBenim de yumurtlama gününe denk gelmişti on güne tamamladım ben canım
Kuzum bana kalırsa ya korunup on beş güne tamamla ya da korunma on günde bırak. Ha on beş gün yapıp korunmayip gebe kalan da var. Bir haftadan sonra etkisi başlıyormuş zaten. Yumurtlama oldu çatladı diyelim. Çatladıktan sonra bırakabilirsinBen de mi 10 gün icsem bugün tam adetimin 14.günü ve yumurtlama oldu
Çok teşekkür ederim canımKuzum bana kalırsa ya korunup on beş güne tamamla ya da korunma on günde bırak. Ha on beş gün yapıp korunmayip gebe kalan da var. Bir haftadan sonra etkisi başlıyormuş zaten. Yumurtlama oldu çatladı diyelim. Çatladıktan sonra bırakabilirsin
Şimdi çıktı sonuç canım 78,56 cıktı şükür artıyorGüzel haberlerle gel canım bende düşünüyorum ama hastane iyi değil diye korkuyorum da
Ayy çok sevindim Allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsinŞimdi çıktı sonuç canım 78,56 cıktı şükür artıyor
Hayırlı olsunŞimdi çıktı sonuç canım 78,56 cıktı şükür artıyor
Ben 2 ay kullandım hiç yapmadı canımİfolik kombi kullanan oldumu kızlar baş ağrısı yaptı bende baya agriyo 10 taneicsem etki edermiki yarın adetin 14.gun artık icmesem olurmu acaba çünkü baya agriyo başım
Canım peki yumutlamadan sonra braktin mi yoksa içmeye devammi ettin canım ciddi baş ağrısı yapiyo bugün 10. Hapımi alcam daha içmeyin diyorum etkisi az mı olur yumurtlama oldu bugünBen 2 ay kullandım hiç yapmadı canım
Ay maşallah minik tontiriğeŞimdi çıktı sonuç canım 78,56 cıktı şükür artıyor
Maşallah canımŞimdi çıktı sonuç canım 78,56 cıktı şükür artıyor
Ooo maşallah tatlım bebiş iyice gösteriyor kendiniMaşallah canımBenimde hemen hemen aynıdıt o zaman cnm bugün testi yeniledim böyle çıktı gün ortasında yaptım bugün tam regl günü cuma gittiğimde 4+1 olacak sat 23 nisan
Lh fsh yüksek olduğu icindir muhtemelen. Ben de lh ımın yüksek oldugunu ovulasyon testinden öğrenmiştimBu grubu cok aktif buldugum icin sizlere de sormak istedim. Ben adetimin 16. Gununden itibaren ovulasyon testi yapiyorum ve 6 gundur hep pozitif cikiyor. C ve t esit koyulukta yada t daha koyu.
7 yil once erken menopoza girdim sadece ilacla hastaliyorum. Ilac kullandigim icin mi surekli pozitifi goruyorum acaba? Daha onceleri ginera kullaniyordum o zamanlar hic pozitif gormedim. Simdi cyclo kullaniyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim
Bitkisel takviyeler kullanmanizi tavsiye edebilirim yüksek lh ı düşürmeye yardımcı olur. Lh yüksek olduğunda yumurtlama gerceklesmiyormus malesef ben de dusurmeye çalışıyorum değerlerimi. Hormon değerleriniz nasılLh fsh yüksek olduğu icindir muhtemelen. Ben de lh ımın yüksek oldugunu ovulasyon testinden öğrenmiştim