Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım bende umudumu kaybetmedım ama daha bi umutlandım diyeyım o zaman %70 lerde başarı şansı duyunca ne bılım
Bende yüzde 20 lerde okumuştum başarı şansını

Bende yüzde 20 lerde okumuştum başarı şansını
Doktor bana oyle dedı ne bıleyım cok yuksek verdı. Ama bazıları para tuzagından başka bişey degıl diyo bazıları döllenme olmuyodu döllenme oldu dıyo ama yınede tutmamış bazılarında 2 yumurta cıkarken 5 oldu ve tuttu dıyo anlayamadım🤷🏻‍♀️

Kizlar adet kanamasinda azalma varsa ne demek oluyor adetliyken kan vermeye gitcektim ama yasak var şimdi gidemicemde taa bidaki ayi beklicem 😔

Pko adet düzensizligi yapiyormu benim mesela her ay geliyor ama 2 3 gün gecikiyor. Tahlil yapmam icin adetliykenmi gidilmesi gerekiyor yoksa sonrada gitsem olurmu

Salı vericem canım delik deşik olmak istemedim bir de hastanelerde çok kalmamak için salı vericem tekrar 4 katı olmalı bakalım ne çıkıcak şimdilik uzanıyorum bolca yangı gibi ağrı oluyor arada geçen ay düşük oldu diye korkuyorum bel ağrısından umarım bu sefer sağlıklı ve hayırlıdır
Benimde sağ kasigim şiddetli şekilde ağrıyor ama benim hamile kalmadan öncede sağ kasigim şiddetli ağrıyordu 3-4 aydır. Sanırım kist var. Belimde ağrıyor suan. Icimiz rahat etsin diye akşam tekrar kan vermeye gitcez biz.

Pko adet düzensizligi yapiyormu benim mesela her ay geliyor ama 2 3 gün gecikiyor. Tahlil yapmam icin adetliykenmi gidilmesi gerekiyor yoksa sonrada gitsem olurmu
Pko olanların adet döngüsü uzun oluyor diye biliyorum canım. Evet tahliller için adetin ikinci veya üçüncü günü gitmelisin

Yine bir ay sonu geldi yine test yaptım yine sonucu hüsraan😭 üç buçuk yıldır yoruldum artık ,vaz mı geçsem ben bu çocuk isteme işinden
Vazgeçince olacaksa vazgeç kuzum 🙁 tahliller muayeneler vs tamam olacak ve bekleyeceğiz başka çare yok. Önce fiili dua

Benimde sağ kasigim şiddetli şekilde ağrıyor ama benim hamile kalmadan öncede sağ kasigim şiddetli ağrıyordu 3-4 aydır. Sanırım kist var. Belimde ağrıyor suan. Icimiz rahat etsin diye akşam tekrar kan vermeye gitcez biz.
Güzel haberlerle gel canım bende düşünüyorum ama hastane iyi değil diye korkuyorum da

Doktor bana oyle dedı ne bıleyım cok yuksek verdı. Ama bazıları para tuzagından başka bişey degıl diyo bazıları döllenme olmuyodu döllenme oldu dıyo ama yınede tutmamış bazılarında 2 yumurta cıkarken 5 oldu ve tuttu dıyo anlayamadım🤷🏻‍♀️
Bizim Dr bile cilde saça prp yaparken o kadar yüzde vermiyor oda 4 seansta yüzde 40 falan

Dene şansını ona yaramayan sana yarar belki
İşte bılemıcem bi deniyim diyorum. Bu arada hayıt otu aslan pencesi cayını konuşmuştuk hormon degerlerımı iyi yapmış gercekten kesıntısız kullanmıştım sadece progesteronum biraz artmış adetın 21. Gunu degerım biraz yuksektı

İşte bılemıcem bi deniyim diyorum. Bu arada hayıt otu aslan pencesi cayını konuşmuştuk hormon degerlerımı iyi yapmış gercekten kesıntısız kullanmıştım sadece progesteronum biraz artmış adetın 21. Gunu degerım biraz yuksektı
En oynak hormon o günde 3 kere değişiyor testere dişli pençesi bende içiyorum ama adet sonrası yumurtlamaya kadar sonrası bazı hormonları bozar öyle kullanmışsındır hayıtı da öyle içtim geçen ay

gude
Olsun canım önümüzdeki ay hastaneler daha rahat olur hem. Bu arada adetin az gelmesine takılma şuan havalar da aniden değişti etkisi vardır mutlaka. Ben doktora sormuştum miktarı önemli değil önemli olan adet olman demişti
Hmmmm tmm canim sagol nebilim gecen ayda 3 gün sürdü bugünde az olunca bi terslikmi var dedim
Teşekkür ederim canim 🥰🥰

En oynak hormon o günde 3 kere değişiyor testere dişli pençesi bende içiyorum ama adet sonrası yumurtlamaya kadar sonrası bazı hormonları bozar öyle kullanmışsındır hayıtı da öyle içtim geçen ay
Valla butun hormonlarımı indirmiş cok şaşırdım. Bende dediğin gibi içicem canım bu ay

X