Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu grubu cok aktif buldugum icin sizlere de sormak istedim. Ben adetimin 16. Gununden itibaren ovulasyon testi yapiyorum ve 6 gundur hep pozitif cikiyor. C ve t esit koyulukta yada t daha koyu.
7 yil once erken menopoza girdim sadece ilacla hastaliyorum. Ilac kullandigim icin mi surekli pozitifi goruyorum acaba? Daha onceleri ginera kullaniyordum o zamanlar hic pozitif gormedim. Simdi cyclo kullaniyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim

Eklentiler

• 20200515_171417.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 30
Meraba canım benimde 10 aylık bı kızım var 4 aya kadar emdirdim sonra bıraktı 3 ay sütüm gelmeye devam etti daha sonra kesildi hiç sutt gelmedi . Şuan adetim geçti 10 gün once kadar kahverengi lekelenmem oldu devami gelmedi test yaptım negatif bugünde fark ettim sütüm gelmiş sarımsı bir şut çok şaşkınim
Senin sütun hamile.oldugunu öğrenmedenmi geldi

Merhaba canım evet ben hamile kaldığım ay Gebeliği öğrenmeden 1 hafta önce sütüm gelmeye başlamıştı hatta ben gebeliğe yormadım dedim kesin prolaktin hormonum yüksek o yüzden geldi. Sonra kadın doğumcu arkadaşıma sordum oda gebe olabilirsin gebeliktede belirti olarak süt gelebiliyor bazen dedi ve öylede oldu gerçekten.

B
Yani iki seçenek var peki ne zaman öğrendin hamile olduğunu ben doğumdan sonra iki haftada bir adet goruyorrdum . Bu sefer 27 gün oldu adet olmadım ilişkiden ertesi gün yumurtladigimi fark ettim yumurta akı gibi akıntım oldu bir hafta sonrada kahverengi lekelenmem oldu 10 gün önce kan tahlili verdim negatif di ama doktor erken olabilir dedi dünde test yaptım yine negatif hayırlısı olsun ama umarım yoktur

M Matrakhatun canım bida kan verdin mi degerini ogrenmek icin. Yazdiklarimi okumussundur belki ikimizin değeride aynı cuma günü akşam benim de 30.82 cıktı. Ben pazartesi yada salı günü tekrar vereceğim kan artış varmi diye. Sende öğrenirsen yazarsan sevinirim bu arada stres yapma canım kasık ağrısı bende de var ve bel ağrısı.

Maalesef bilgim yok

Ben bir hafta sonra öğrenmiştim canım .hayırlısı olsun hakkında canım .

Salı vericem canım delik deşik olmak istemedim bir de hastanelerde çok kalmamak için salı vericem tekrar 4 katı olmalı bakalım ne çıkıcak şimdilik uzanıyorum bolca yangı gibi ağrı oluyor arada geçen ay düşük oldu diye korkuyorum bel ağrısından umarım bu sefer sağlıklı ve hayırlıdır

Yine bir ay sonu geldi yine test yaptım yine sonucu hüsraan üç buçuk yıldır yoruldum artık ,vaz mı geçsem ben bu çocuk isteme işinden

Yine bir ay sonu geldi yine test yaptım yine sonucu hüsraan üç buçuk yıldır yoruldum artık ,vaz mı geçsem ben bu çocuk isteme işinden
Umutla bekleyip adet olunca insan ister istemez her şeyden vazgeçip kendi köşesine çekilmek istiyor. Ama biraz geçip yumurtlama vs yaklaşınca yeni umutlar yeşeriyor. Kötü düşünmeyin/ düşünmeyelim. Rabbim inşallah bizlere de nasip edecek. Dua eder dua beklerim

Kızlar merhaba. Aranızda prp yaptıran var mı? Nasıl sonuçlar aldınız kalitesi ve sayısı hakkında bana bülent hoca baya iyi konuştu elde ettıkleri sonuçlar hakkında ve bende umutlandım

Kızlar merhaba. Aranızda prp yaptıran var mı? Nasıl sonuçlar aldınız kalitesi ve sayısı hakkında bana bülent hoca baya iyi konuştu elde ettıkleri sonuçlar hakkında ve bende umutlandım
Hiç yaptırmadım ama umudumu hiç bir zaman kaybetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…