- 27 Haziran 2019
- 1.008
- 1.603
- 42
Şapka tak bari ihmal etmeKantoron yagı sürdüm. Bugün alacaktık eve akşam 9 da döndük ezan okundu geç kaldık iftara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şapka tak bari ihmal etmeKantoron yagı sürdüm. Bugün alacaktık eve akşam 9 da döndük ezan okundu geç kaldık iftara
NalannnnnHelloooooo
Bebeğin gr ve boyu farklılık gösterir illaki ama haftasına göre verilen bilgiler doğruBu hamilelik bilgileri doğru mu gün gün hafta hafta değişen sende çıkan
Nerelerdeydin huuuuuHelloooooo
Ah ben geldim kadir seni çok çok özledim ah kalbimNalannnnn
Biraz işim vardıNerelerdeydin huuuuu
Çok güzel bilgiler panik olmazsın değişik şeyler olduğundaBebeğin gr ve boyu farklılık gösterir illaki ama haftasına göre verilen bilgiler doğru
Owwww bebeğim bende ev işlerine daldımAh ben geldim kadir seni çok çok özledim ah kalbim
Yaaa ne tür işBiraz işim vardı
Hayırlısı diyelim kuzumm inşallah en güzel zamanda geldi dersinÇok güzel bilgiler panik olmazsın değişik şeyler olduğunda
Bende tüp bebek transferinde hesaplamıştım doğum tarihini benim doğum tarihime denk geliyordu kasımda doğmuş olacaktı
Oh mis mis yerim ben onlarıOwwww bebeğim bende ev işlerine daldım
Kuçuları traş ettim yıkadım çamaşır yemek fln yine yordum kendimi
Yok kuzum 11. Gün gebelik testi negatif ti olsa çıkardı o yüzden regl bekliyormAy kuzum ben adetten itibaren on birinci gün zannettim pik olmasını bekliyorum uuu kafa gitmiş bendeee
Gecikme olmadan test yapmayın hayal kırıklığı oluyor ben de yaşadımYok kuzum 11. Gün gebelik testi negatif ti olsa çıkardı o yüzden regl bekliyorm
Ya dok gitcektim yasaklara denk geldi bidaki ay artik adetliyken kan vercektimO zaman önümüzdeki ay için plan yapıyoruz. Ovulasyon denedin mi? Hormonlara bakıldı mi? Alttan muayene oldun mu?
ikinci günü git canım alttan muayene de ol bi bakılsın yumurtalar ne durumdaYa dok gitcektim yasaklara denk geldi bidaki ay artik adetliyken kan vercektim
Aboww coks everm zalimi ama cok toplamasi zor bizimde ikiyuz ucyuz metre kare bisi var annmlerin valls sicakta hec cekilmio Allah kolaylik versin gunes altinda cok zorrrBiber var 17 dönüm
Zamanı var kuzum biliyorum o yüzden sabırla bekliyorum. Aslında genelde yapmam ama merakGecikme olmadan test yapmayın hayal kırıklığı oluyor ben de yaşadım
İyiyim canım kasıklarım ağrıyor ama ayaktayken belim değil çok ayakta kalırsam belim hafif ağrıyorM Matrakhatun canım nasıl oldun? Biraz daha iyisindir inşallah
Canım yasak çarşambaya kadar devam ediyor eşin eczaneden progestan alsın bari. Bolca dinlenİyiyim canım kasıklarım ağrıyor ama ayaktayken belim değil çok ayakta kalırsam belim hafif ağrıyor