- 20 Mart 2011
- 13.738
- 32.271
Hoy kolaylıklar diliyorum Allah çiftçiyi basimizdan eksik etmesinDayanıyor bir şekilde sabah 5 de kalkıp fide yolmaya gidicezçok zor çiftci olmak
Gelmesin gelmesin
Maalesef bu seferde olmadi kizlar iftardan sonra pat diye geliverdiGelmesin gelmesin
Kiyamam ne ekili diki kuzum onyedi donum az degil hiccc17 dönüm içinde koşuşturdum durdum çok yorgunum bebeğim sizler nasılsınız asıl
Önümüzdeki ay doktora gidicem inşallah aksilik çıkmazsa herşeyi sorucam Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallajBenim bir şey söylemem doğru olmaz kuzum doktor muayene edip ona göre bir öneride bulunmalı. Ortalık biraz daha durulsun detaylıca muayene olursun ama ondan önce kendini bu kadar yıpratma. Yine takviye vs al için rahat etsin inşallah çok kısa zamanda gelir yavrunhep umutlu ol
Allah razı olsun canımRabbim yeniden sağlıkla versin büyütmek nasip etsin canım
Hayırlı olsun canım çok sevindim .sağlıkla kucağına almanı dilerim .Valla hayatım 6 ay yapmadığım şey kalmadı bu ay sallamadım oldu nasıl oldu bilmiyorum hatta çok erken öğrendim kan testi negatif çıktı 3 gün snra pozitif oldu
Yapmadın canın bugün ovu testi. Ama ufak ufak hisssettiriyor adet geliyorum diyor.
Adet mii 11. gün dememiş miydin dün test attığında karıştırdım mi benHayırlı olsun canım çok sevindim .sağlıkla kucağına almanı dilerim .
Yapmadın canın bugün ovu testi. Ama ufak ufak hisssettiriyor adet geliyorum diyor.
Tamam kuzucum güzel şeyler söyler inşallah doktorÖnümüzdeki ay doktora gidicem inşallah aksilik çıkmazsa herşeyi sorucam Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallajteşekkür ederimm canım mesajın için ❤❤
Biber var 17 dönümKiyamam ne ekili diki kuzum onyedi donum az degil hiccc
O zaman önümüzdeki ay için plan yapıyoruz. Ovulasyon denedin mi? Hormonlara bakıldı mi? Alttan muayene oldun mu?Maalesef bu seferde olmadi kizlar iftardan sonra pat diye geliverdi
Evet dün 11. Gündü bugün 12. Gün muhtemelen pazartesi 14. Gün olurum genelde çatlamadan sonraki 14. Gün geliuor kırmızılar.Adet mii 11. gün dememiş miydin dün test attığında karıştırdım mi ben
Allah kolaylık güç kuvvet versin canım.Biber var 17 dönüm
Sağol Allah razı olsun bebeğim. Hepimiz birbirimize muhtaçız.Hoy kolaylıklar diliyorum Allah çiftçiyi basimizdan eksik etmesin
Koruyucu sürdüm de nollurrrr hava çok güneşli
Biber var 17 dönüm
Amin sağol kuzumAllah kolaylık güç kuvvet versin canım.
Ay kuzum ben adetten itibaren on birinci gün zannettim pik olmasını bekliyorum uuu kafa gitmiş bendeeeEvet dün 11. Gündü bugün 12. Gün muhtemelen pazartesi 14. Gün olurum genelde çatlamadan sonraki 14. Gün geliuor kırmızılar.
Kantoron yagı sürdüm. Bugün alacaktık eve akşam 9 da döndük ezan okundu geç kaldık iftaraKoruyucu sürdüm de nollurrrr hava çok güneşli
Bu hamilelik bilgileri doğru mu gün gün hafta hafta değişen sende çıkanAy kuzum ben adetten itibaren on birinci gün zannettim pik olmasını bekliyorum uuu kafa gitmiş bendeee