Vay konya altındaydım taşınıyorum laraya gidiyorum hemşeriyiz demek kiEvet canım bende antalyadayım yeşilbahçede muratpaşa sen neresindensin
Bi arkadaşım var o da 35 yaşında tüp bebek ile anne oldu. Eşi azosperm di. Sadece üç sperm bulunabildi biri donduruldu ikisi transfer edildi. Bir kızı bir oğlu varBenim 35 eşimin 43.6 yıl önce yaptıra bildik tüp bebek ama olmadı malesef.o zamanda çok yıkıldım sanki hiç bir unudum kalmadı gibi şimdi bile hatırladığımda bile çok üzülüyorum.
Aaa süpersiniz en güzel yer bencede lara. Bizde kirada oturuyoruz burda yeşilbahçe veya laradan ev almak istiyoruz inşallah .ben yeni taşındım 6 ay oldu canım adanalıyım aslen canım . Ama artık temelli burda yaşamaya karar verdik çok sevdik antalyayı. Korona bitsin istersen tanışıp görüşelim süpee olur.Vay konya altındaydım taşınıyorum laraya gidiyorum hemşeriyiz demek ki
Olur tabiki neden olmasın canım çok iyi olur biz evi kiraya verip kiraya gidiyoruz eşimin işinden dolayı sıcağı olmazsa mükkemel bir yer antalyaAaa süpersiniz en güzel yer bencede lara. Bizde kirada oturuyoruz burda yeşilbahçe veya laradan ev almak istiyoruz inşallah .ben yeni taşındım 6 ay oldu canım adanalıyım aslen canım . Ama artık temelli burda yaşamaya karar verdik çok sevdik antalyayı. Korona bitsin istersen tanışıp görüşelim süpee olur.
Evet çok sıcak cidden allahtan adana dan alışkınım ama yinede sıcak zor . Klimada yaşayacağız yaz boyu. Ama doğası çok güzel bayıldık biz . Ve şehir içi denize girilmesi çok iyi denizi çok temiz .Olur tabiki neden olmasın canım çok iyi olur biz evi kiraya verip kiraya gidiyoruz eşimin işinden dolayı sıcağı olmazsa mükkemel bir yer antalya
Evet kesinlikle doğası mükkemel klimayla yaşıyoruz zatenEvet çok sıcak cidden allahtan adana dan alışkınım ama yinede sıcak zor . Klimada yaşayacağız yaz boyu. Ama doğası çok güzel bayıldık biz . Ve şehir içi denize girilmesi çok iyi denizi çok temiz .
Valla hayatım 6 ay yapmadığım şey kalmadı bu ay sallamadım oldu nasıl oldu bilmiyorum hatta çok erken öğrendim kan testi negatif çıktı 3 gün snra pozitif olduhamiş bayanlar neler yaptıklarınızı bizimler paylaşırmısınız rica etsek :)
Hoşgeldin canımmm nasıldı günün çok mu yoruldun?Selammmm iyi geceler ben geldim
17 dönüm içinde koşuşturdum durdum çok yorgunum bebeğim sizler nasılsınız asılHoşgeldin canımmm nasıldı günün çok mu yoruldun?
Saol Allah sanada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
Ah kuzum ya çok yoruluyosun nasıl dayanıyor vücudun17 dönüm içinde koşuşturdum durdum
Dayanıyor bir şekilde sabah 5 de kalkıp fide yolmaya gidicezAh kuzum ya çok yoruluyosun nasıl dayanıyor vücudun
Allah kolaylık versin canımDayanıyor bir şekilde sabah 5 de kalkıp fide yolmaya gidicezçok zor çiftci olmak
Allah kolaylık versin kuzum gerçekten bağ bahçe enerji atıyor insan ama yorgunluk fenaDayanıyor bir şekilde sabah 5 de kalkıp fide yolmaya gidicezçok zor çiftci olmak
Amin sağol canım rabbim herkese kolaylık lar versinAllah kolaylık versin canım
Aynen enerji harcıyor insan hemde baya bi. Ekmesen olmuyor millet ne yiyip içecek onları düşünüyorumAllah kolaylık versin kuzum gerçekten bağ bahçe enerji atıyor insan ama yorgunluk fena
Dayanıyor bir şekilde sabah 5 de kalkıp fide yolmaya gidicezçok zor çiftci olmak
Allah razı olsun canımAllah güç kuvvet versin canım benim yaa.. toprak yorar ve yıpratır insanı..