Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 35 eşimin 43.6 yıl önce yaptıra bildik tüp bebek ama olmadı malesef.o zamanda çok yıkıldım sanki hiç bir unudum kalmadı gibi şimdi bile hatırladığımda bile çok üzülüyorum.
Bi arkadaşım var o da 35 yaşında tüp bebek ile anne oldu. Eşi azosperm di. Sadece üç sperm bulunabildi biri donduruldu ikisi transfer edildi. Bir kızı bir oğlu var Rabbim o kadar o kadar büyük ki...

Vay konya altındaydım taşınıyorum laraya gidiyorum hemşeriyiz demek ki
Aaa süpersiniz en güzel yer bencede lara. Bizde kirada oturuyoruz burda yeşilbahçe veya laradan ev almak istiyoruz inşallah .ben yeni taşındım 6 ay oldu canım adanalıyım aslen canım . Ama artık temelli burda yaşamaya karar verdik çok sevdik antalyayı. Korona bitsin istersen tanışıp görüşelim süpee olur.

Olur tabiki neden olmasın canım çok iyi olur biz evi kiraya verip kiraya gidiyoruz eşimin işinden dolayı sıcağı olmazsa mükkemel bir yer antalya

Olur tabiki neden olmasın canım çok iyi olur biz evi kiraya verip kiraya gidiyoruz eşimin işinden dolayı sıcağı olmazsa mükkemel bir yer antalya
Evet çok sıcak cidden allahtan adana dan alışkınım ama yinede sıcak zor . Klimada yaşayacağız yaz boyu. Ama doğası çok güzel bayıldık biz . Ve şehir içi denize girilmesi çok iyi denizi çok temiz .

Evet kesinlikle doğası mükkemel klimayla yaşıyoruz zaten

Aybush benimde bat yok ama olmaz yani vu ayda tam yumurtlama günlerimde bugünlerde eşim il dışına çıkmak zorunda kaldı.. nasip bakalım artık.. Olacak Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…