Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canım dikkat et kendineKızlar ben seviyorum hemde çok ama işim aşırı yoğun tarladayız güneşin Altında geberdim yorgunluktan
Kolay gelsin kuzummmKızlar ben seviyorum hemde çok ama işim aşırı yoğun tarladayız güneşin Altında geberdim yorgunluktan
Henüs birşey yok daha
Aynen sicakta hic cekilmiyor vallahi oruclu oruclu allah Allah yardimcin olsunKızlar ben seviyorum hemde çok ama işim aşırı yoğun tarladayız güneşin Altında geberdim yorgunluktan
Gelmesin gelmesinHenüs birşey yok daha
Cildine dikkat ediyorsun dimi inşallahKızlar ben seviyorum hemde çok ama işim aşırı yoğun tarladayız güneşin Altında geberdim yorgunluktan
Canım benim eşimde sperm sorunu olduğu için boşu boşuna vermiş olurum diye.geçen nisanın 19 bat günümdüKızlar sizlerin bat neden yok listemizde
Benim eşimde sperm sorunu var sadece %10 ileri hızlı hareketliymis gerçi aradan baya bı zaman geçti düzelmişti olabilir pandemiden dolayı nida kontrole gidemedik herhangi birşey kullaniyomusun sperm sorunu icinCanım benim eşimde sperm sorunu olduğu için boşu boşuna vermiş olurum diye.geçen nisanın 19 bat günümdü
Çok şükür canım iyiyiz sen basılsın antalya yanıyor resmen buharlaşacaktım nerdeyse bugünHayırlı akşamlar canlarım çok şükür bu günde bitti allah tuttuğumuz orucu yaptığımız ibadetleri kabul etsin inşallah nasılsınız
İ. Saraçoğlunun kürlerini kullanıyorum eşime bir de bir kaç defadır macunlar kullanıyor. Ballı macunlarıda bir doktor tavsiyelerde bulundu gerçi baya pahalı oluyor. işte bunları yapıyorum bide eşim tahlil vericekdi oda korona yüzünden kaldı. Benim eşimde azospermi.hep tahlillerde 2 ve ya 3 tane zayıf haraketli sperm çıkıyordu. Ama bir kaç yıldır hiç tahlil vermedi oyüzden şimdi bilmiyorum ne durumda.Rabbim hepimizin dertlerine derman versinBenim eşimde sperm sorunu var sadece %10 ileri hızlı hareketliymis gerçi aradan baya bı zaman geçti düzelmişti olabilir pandemiden dolayı nida kontrole gidemedik herhangi birşey kullaniyomusun sperm sorunu icin
Amin inşallah Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün tez zamanda mucizemizi versin yuvamız da evlatlarımızın şen sesleriyle neselendirsin inşallahİ. Saraçoğlunun kürlerini kullanıyorum eşime bir de bir kaç defadır macunlar kullanıyor. Ballı macunlarıda bir doktor tavsiyelerde bulundu gerçi baya pahalı oluyor. işte bunları yapıyorum bide eşim tahlil vericekdi oda korona yüzünden kaldı. Benim eşimde azospermi.hep tahlillerde 2 ve ya 3 tane zayıf haraketli sperm çıkıyordu. Ama bir kaç yıldır hiç tahlil vermedi oyüzden şimdi bilmiyorum ne durumda.Rabbim hepimizin dertlerine derman versin
Canım benim eşimde sperm sorunu olduğu için boşu boşuna vermiş olurum diye.geçen nisanın 19 bat günümdü
Canım Allah şifa versin inşallah takviyeler işe yarar eşinin ve senin yaşın kaç tüp bebek düşünüyor musunuz?İ. Saraçoğlunun kürlerini kullanıyorum eşime bir de bir kaç defadır macunlar kullanıyor. Ballı macunlarıda bir doktor tavsiyelerde bulundu gerçi baya pahalı oluyor. işte bunları yapıyorum bide eşim tahlil vericekdi oda korona yüzünden kaldı. Benim eşimde azospermi.hep tahlillerde 2 ve ya 3 tane zayıf haraketli sperm çıkıyordu. Ama bir kaç yıldır hiç tahlil vermedi oyüzden şimdi bilmiyorum ne durumda.Rabbim hepimizin dertlerine derman versin
İnşallah amin Rabibim oruclarinizı ve dualarımızı kabul eylesin ben tutmuyorumHayırlı akşamlar canlarım çok şükür bu günde bitti allah tuttuğumuz orucu yaptığımız ibadetleri kabul etsin inşallah nasılsınız
Benim 35 eşimin 43.6 yıl önce yaptıra bildik tüp bebek ama olmadı malesef.o zamanda çok yıkıldım sanki hiç bir unudum kalmadı gibi şimdi bile hatırladığımda bile çok üzülüyorum.Canım Allah şifa versin inşallah takviyeler işe yarar eşinin ve senin yaşın kaç tüp bebek düşünüyor musunuz?
İyiyim çok şükür Sende mi antalyadasın sorma bi nem vardı asıl sıcak yarın başlıyorÇok şükür canım iyiyiz sen basılsın antalya yanıyor resmen buharlaşacaktım nerdeyse bugün
Amin canım inşallahİnşallah amin Rabibim oruclarinizı ve dualarımızı kabul eylesin ben tutmuyorum
Evet canım bende antalyadayım yeşilbahçede muratpaşa sen neresindensinİyiyim çok şükür Sende mi antalyadasın sorma bi nem vardı asıl sıcak yarın başlıyor