- 20 Mart 2011
- 13.738
- 32.271
Canım bir sorunu yoksa sperm tahlilleri normalse bence gerek yok çünkü erkeklerin psikolojisi inan bizden daha beter. Kötü etkileniyorlarbirde kızlar ben birkaç vitamin takviyesi aldım onları kullanıyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum haftada 4-5 gün onada vitamin almama gerek var sizce en son bir sıkıntııs yoktu alıp almama konusunda kararsız kaldım maaşımı aktarlara eczaneye yatırmaya karar verdimde ahahaha :)
AminnnnHadi inşallah tutunmuştur sana bu sefer nasip kısmet nezaman olacağı belli olmuyor işte
Oyle canmm ama insallh toparliycak yaniOnlar da hormon takviyesi sonuçta, vücudun dengesi şaşıyor
Yumurtlama sonucu bi netleşsin canım ona göre bakılır bi hal çaresineOyle canmm ama insallh toparliycak yani
hepsinin içinde olduğu promen sanırım tşk ederim cnmCanım genelde erkeklere e vitaminiçinko,selenyum ve L-arginin öneriyorlar .
sorma canım ya daha 2 aydır doktora gidiyoruz oda kontrole sadece ben sıkıldım sürekli doktora gitmekten diyor tabi ben şok başlıcam walla onların psikolojisineCanım bir sorunu yoksa sperm tahlilleri normalse bence gerek yok çünkü erkeklerin psikolojisi inan bizden daha beter. Kötü etkileniyorlar
cnm bu arada sen çatlatma ilemi hamile kalmıştın bende haziranda düşünüyorum illkez tediviye başlıcamCanım bir sorunu yoksa sperm tahlilleri normalse bence gerek yok çünkü erkeklerin psikolojisi inan bizden daha beter. Kötü etkileniyorlar
Yumurta geliştirici iğne kullandım ama çatlatma iğnesi kullanmadım canım. Kaç aydır bekliyorsun?cnm bu arada sen çatlatma ilemi hamile kalmıştın bende haziranda düşünüyorum illkez tediviye başlıcam
İnsallahhh kuzummYumurtlama sonucu bi netleşsin canım ona göre bakılır bi hal çaresineinşallah gerek kalmaz hem
cnm benim hikayem ekim ayında 36 haftalık bebeğimin kalbi durdu ozamandan beri korunmadım 7 ay olduYumurta geliştirici iğne kullandım ama çatlatma iğnesi kullanmadım canım. Kaç aydır bekliyorsun?
Onda hemen mi gebe kalmıştın?cnm benim hikayem ekim ayında 36 haftalık bebeğimin kalbi durdu ozamandan beri korunmadım 7 ay oldu
evlendim birkaç doğum kontrol hapı kullandım kist vardı sonra bıraktım sonra bir yıl tamamlanmış oldu bebk olmamıştı rahim filmi çekildim hamile kaldım oda nasip olmadıOnda hemen mi gebe kalmıştın?
7 aydırda korunmadım şimdi takviler vitaminler almaya başladım beklemek istemiyorum çünkü beklemek çok zorevlendim birkaç doğum kontrol hapı kullandım kist vardı sonra bıraktım sonra bir yıl tamamlanmış oldu bebk olmamıştı rahim filmi çekildim hamile kaldım oda nasip olmadı
Sabırlı ol allah nasip edecektir inşallah canım7 aydırda korunmadım şimdi takviler vitaminler almaya başladım beklemek istemiyorum çünkü beklemek çok zor
Kuzum sabırlı olmalısın ilki de hemen olmamış ama neticede olmuş. Bu şekilde psikolojik olarak kendini çok yıpratırsin evet inan seni çok iyi anlıyorum ama tek çözüm sabırla beklemekevlendim birkaç doğum kontrol hapı kullandım kist vardı sonra bıraktım sonra bir yıl tamamlanmış oldu bebk olmamıştı rahim filmi çekildim hamile kaldım oda nasip olmadı
inşallah canım Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallahSabırlı ol allah nasip edecektir inşallah canım
inşallah canım bu ay birşeyler yapmaya başladım aslında ama ne kadar takmıyorum desemde takıyorum illaki sence tedavi için erken miKuzum sabırlı olmalısın ilki de hemen olmamış ama neticede olmuş. Bu şekilde psikolojik olarak kendini çok yıpratırsin evet inan seni çok iyi anlıyorum ama tek çözüm sabırla beklemek
Amin inşallah üzme kendini allah büyüktürinşallah canım Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim bir şey söylemem doğru olmaz kuzum doktor muayene edip ona göre bir öneride bulunmalı. Ortalık biraz daha durulsun detaylıca muayene olursun ama ondan önce kendini bu kadar yıpratma. Yine takviye vs al için rahat etsin inşallah çok kısa zamanda gelir yavruninşallah canım bu ay birşeyler yapmaya başladım aslında ama ne kadar takmıyorum desemde takıyorum illaki sence tedavi için erken mi
Rabbim yeniden sağlıkla versin büyütmek nasip etsin canımcnm benim hikayem ekim ayında 36 haftalık bebeğimin kalbi durdu ozamandan beri korunmadım 7 ay oldu