Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bir şey söylemem doğru olmaz kuzum doktor muayene edip ona göre bir öneride bulunmalı. Ortalık biraz daha durulsun detaylıca muayene olursun ama ondan önce kendini bu kadar yıpratma. Yine takviye vs al için rahat etsin inşallah çok kısa zamanda gelir yavrun 🙏 hep umutlu ol 😊
Önümüzdeki ay doktora gidicem inşallah aksilik çıkmazsa herşeyi sorucam Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallaj 🙏teşekkür ederimm canım mesajın için ❤️❤️

Valla hayatım 6 ay yapmadığım şey kalmadı bu ay sallamadım oldu nasıl oldu bilmiyorum hatta çok erken öğrendim kan testi negatif çıktı 3 gün snra pozitif oldu
Hayırlı olsun canım çok sevindim .sağlıkla kucağına almanı dilerim .
S sakyuz bugün ovulasyon yaptın mı canım?
Yapmadın canın bugün ovu testi. Ama ufak ufak hisssettiriyor adet geliyorum diyor.

Hayırlı olsun canım çok sevindim .sağlıkla kucağına almanı dilerim .

Yapmadın canın bugün ovu testi. Ama ufak ufak hisssettiriyor adet geliyorum diyor.
Adet mii 11. gün dememiş miydin dün test attığında karıştırdım mi ben :KK64:

İfolik kombi kullanan oldumu kızlar baş ağrısı yaptı bende baya agriyo 10 taneicsem etki edermiki yarın adetin 14.gun artık icmesem olurmu acaba çünkü baya agriyo başım

Evet dün 11. Gündü bugün 12. Gün muhtemelen pazartesi 14. Gün olurum genelde çatlamadan sonraki 14. Gün geliuor kırmızılar.
Ay kuzum ben adetten itibaren on birinci gün zannettim pik olmasını bekliyorum uuu kafa gitmiş bendeee 😅

X