Evet canım hala yok..Mart’taki düşükten sonra Nisa’nda 33.gün geldi.şuan hiç bir belirtim yok hamilelik adına bekliyorum canım
Sanki daha koyu olması gerek canım..bu ay bende ilk kez ovülasyon kullandım ve 11 ve 21. Günlerde 2 kez pik gördüm kopkoyudu..bence test yapmaya devam edinKızlar günaydın. Normalde 11. Günümde yumurtalarım. Bugün 11. Gün ve ovülasyon testim böyle çıktı çatlamaya yakın mı acabaa
21.günden sora siliklesti mi peki testin canım merak ettimSanki daha koyu olması gerek canım..bu ay bende ilk kez ovülasyon kullandım ve 11 ve 21. Günlerde 2 kez pik gördüm kopkoyudu..bence test yapmaya devam edin
Canım muhtemelen yarına pik olur tesyin bence bugünden ilişkiye başlamanı tavsiye ederim içerde sperm olması iyi olur.Kızlar günaydın. Normalde 11. Günümde yumurtalarım. Bugün 11. Gün ve ovülasyon testim böyle çıktı çatlamaya yakın mı acabaa
Evet canım silikleşti21.günden sora siliklesti mi peki testin canım merak ettim
Çatlama için hangi günü baz aldın canım ovülasyonun pik olduğu gün mü ondan 24 ila 36 saat sonrayı mı sayınca 12 gün olduKızlar çatlamanın üzerinden geçen bugün 12. Gün gebelik olda çıkardı dimi sabah test yaptım negatif
Test pik olduktan sonra silinmeye başlıyor yani çatlıyor o günden itibaren sayıyorum canım .13. Gün yumurtladım 14. Gün çatladı 24 saat sonra.Çatlama için hangi günü baz aldın canım ovülasyonun pik olduğu gün mü ondan 24 ila 36 saat sonrayı mı sayınca 12 gün oldu
3 mayısta pikti peki ne zaman çatladı o günden sonra satmaya başlıyorsun . Bence gebelik varsa 12. Günde çıkar test yapabilirsin.Benim testte pik 3 mayıstı.ertesi günden saymaya başladım bugün 13. Gün ama test yapmak yok
Canım ertesi gün silikleşti ama test yapamayacağım zaten izinliyim evdeyim 1 Haziran’a kadar beklicem3 mayısta pikti peki ne zaman çatladı o günden sonra satmaya başlıyorsun . Bence gebelik varsa 12. Günde çıkar test yapabilirsin.
gözüN aydın canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok çok çok sağolun canlarım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah❤ hiç beklemediğim bir anda çıktı geldi mucizem çok şükür hepinize dua edeceğim destekleriniz için sağolun ❤
gözün aydın Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahSa
saol canım Allah herkese nasip etsin