Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım günaydın. Normalde gebeliğin başında kasık ve bel ağrısı normal. Ama adet olacakmış gibi şiddetli olmaz . Senin daha önce düşük öykün olduğu için bence başka bir doktora görün çünkü düşük önleyici corapin ve progestan a başlayabilir. Eğee düşük sebebin kan pıhtılaşması ise bilinen varsa clexane iğne başlamaları gerekir .bence doktora git derim.
Kanım normaldi öncekinde tahlil yapıldı çünkü arayıp soracağım doktorumu

Diğer hamişler birşey soracağım ben doktora düşük yaşadığımı söyledim bakmadı bile düzgünce oğlumda hiç bu kadar ağrım olmamıştı. Yine ağrılarım var yatarken yok ayağa kalktığımda başlıyor. Geçen sefer böyle oldu düştü. Korkuyorum sizde de sürekli kasık ve bel ağrısı var mı sanki adet olacaksınız gibi yoğun ağrı yaşıyormusunuz? Bugün başladı ağrılar aksine yine yasak vakti kendi özel doktorum da şuan çalışmıyordur muhtemelen napıcam bilemedim
Canım bu ihmale gelmez bir şekilde doktora gitmelisin. Kasık ağrısı evet olur ama doktorlar bel ağrısı istemeyiz derler genelde. Progestan hap varsa kullan derim bi düşük geçmişin var doktorun da vermesi gerekirdi. Şuan doktora gidemiyorsan bile kalkma yat hep ve progestan al
MelodiminEsi MelodiminEsi selam kızlar 11 Mayısda gittiğimde heşey yolundaydı çok şükür umarım şimdi de öyledir sabah uykusuzluğu dışında ben de iyiyim şükür bekliyoruz tekrar görmeyi inşallah 🙏🏻
Gözün aydın kuzum hep sorunsuz ilerlesin inşallah 🙏
Evet canım hala yok..Mart’taki düşükten sonra Nisa’nda 33.gün geldi.şuan hiç bir belirtim yok hamilelik adına bekliyorum canım
Tamam kuzum inşallah güzel bir sonuç gelir 🤗

Aslinda vardi sonra yenilenince yok oldu Aybush Aybush bizi sevmiiiiii 😀😀😀😀 unutmuss en son 30nisanda olmam lazmdi ama gecen gun yumurtladm hemde tarlusal kulkanirkenn bekleemdeyim on gun ivinde ya adet ya sipa olcak 😀cok verimli gecti
Ya adet ya sıpa 😅 o sıpa buraya gelecek😉
Liste yenilendi ya canım arada kaynamış demekki yoksa Aybush Aybush hepimizi seviiii 😍

birde kızlar ben birkaç vitamin takviyesi aldım onları kullanıyorum eşimede keçiboynuzu kürü yapıyorum haftada 4-5 gün onada vitamin almama gerek var sizce en son bir sıkıntııs yoktu alıp almama konusunda kararsız kaldım maaşımı aktarlara eczaneye yatırmaya karar verdimde ahahaha :)
Canım genelde erkeklere e vitaminiçinko,selenyum ve L-arginin öneriyorlar .

Ya adet ya sıpa 😅 o sıpa buraya gelecek😉
Liste yenilendi ya canım arada kaynamış demekki yoksa Aybush Aybush hepimizi seviiii 😍
Sevmezse yolarm onu 😀😀😀😀saka saka kiyamam zaten calisio bag bahce yorgn unutmuştur. Dokuz gunm kaldi dedm bi belli olsn eklettiirm yine gecti bi kac aydir gecio ilacla oluyorm ya ama adet gectikten sonrada yumurtlama ne bilim ama pik oldu umarm tutar 😀

Sevmezse yolarm onu 😀😀😀😀saka saka kiyamam zaten calisio bag bahce yorgn unutmuştur. Dokuz gunm kaldi dedm bi belli olsn eklettiirm yine gecti bi kac aydir gecio ilacla oluyorm ya ama adet gectikten sonrada yumurtlama ne bilim ama pik oldu umarm tutar 😀
Çok ilginç ya biraz daha bekleyelim bakalım ne çıkacak

hamiş bayanlar neler yaptıklarınızı bizimler paylaşırmısınız rica etsek :)
Canım açıkçası benim 20 aydır macunlar soğan suları vs vs aklımıza ne gelirse denedim ama nasip olmadı. 1 ay önce babam vefat etti ve benim bu ay kafamda hamilelige dair hiç birşey yoktu hiçbirşey denemedim saldım kendimi çünkü baba acısı yaşıyordum ve babam öldükten sonra, yumurtlama günümden 1 önce ve yumurta çatladığı gün olmak üzere 2 kere beraberlik oldu. Daha da olmadı. Hiç beklemiyordum bu ay inanki ama hamileyim çok şükür.

İnşallah son bat olur canım🤲😍

Ahhhh aminnnn insallahhhh 😀 o kadr ovu yaptim pik mik yoktu adet gcti baya ilac kullnyorm sokulsn die ogun bir garip hissettim kasik agrisi bide akinti drdm bi bakim noluyo baktimm pikkkk 😀hemenn ise koyuldk ertesi gnde catladi ohh miss simdi bekliyorm
Hadi inşallah tutunmuştur sana bu sefer nasip kısmet nezaman olacağı belli olmuyor işte 🙏

Bilmiyorm bn klomen gnalf tan sonra iyse sasti duzen yani bi dört aydır ilac fakan biraktim dinlensin vucut die kda iyse sasirdi yoksa sasmiyordu en fazla bi iki gundu oda normaldi
Onlar da hormon takviyesi sonuçta, vücudun dengesi şaşıyor

X