Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diğer hamişler birşey soracağım ben doktora düşük yaşadığımı söyledim bakmadı bile düzgünce oğlumda hiç bu kadar ağrım olmamıştı. Yine ağrılarım var yatarken yok ayağa kalktığımda başlıyor. Geçen sefer böyle oldu düştü. Korkuyorum sizde de sürekli kasık ve bel ağrısı var mı sanki adet olacaksınız gibi yoğun ağrı yaşıyormusunuz? Bugün başladı ağrılar aksine yine yasak vakti kendi özel doktorum da şuan çalışmıyordur muhtemelen napıcam bilemedim

Diğer hamişler birşey soracağım ben doktora düşük yaşadığımı söyledim bakmadı bile düzgünce oğlumda hiç bu kadar ağrım olmamıştı. Yine ağrılarım var yatarken yok ayağa kalktığımda başlıyor. Geçen sefer böyle oldu düştü. Korkuyorum sizde de sürekli kasık ve bel ağrısı var mı sanki adet olacaksınız gibi yoğun ağrı yaşıyormusunuz? Bugün başladı ağrılar aksine yine yasak vakti kendi özel doktorum da şuan çalışmıyordur muhtemelen napıcam bilemedim
Canım günaydın. Normalde gebeliğin başında kasık ve bel ağrısı normal. Ama adet olacakmış gibi şiddetli olmaz . Senin daha önce düşük öykün olduğu için bence başka bir doktora görün çünkü düşük önleyici corapin ve progestan a başlayabilir. Eğee düşük sebebin kan pıhtılaşması ise bilinen varsa clexane iğne başlamaları gerekir .bence doktora git derim.

X