Gece 2 de uyudumKaçta uyudun kız ben bi kalktım telefon ayak ucuna gitmiş kulaklık sarıp sarmalamış beni adamın suçu değil diyor sana kulaklık dayanmıyor
Benim yok canım alıntı yaptım bunuşu an bebeğin izi n durumu nasıl bizede West sendromu tanısı konuldu çok zor durumdayız
Allah kolaylık versin kuşum inşallahGece 2 de uyudumişlerimiz ağır ondan bu yorgunluk uykusuzluk
Belki allah söyletmiştirBenim yok canım alıntı yaptım bunu
Günaydın canım olsa o hikadeki gibi bende vermezdimBelki allah söyletmiştir
Geçmiş olsun canım dikkat et ceryanda kalmış olabilir sinKızlar günaydın herkeseben çok rahatsızdım dün giremedim halada çok kötüyüm sanırım direncim çok düştü ateşim 37.2 lerde her yerim ağrıyor dudağımda uçuk çıktı hiç iyi değilim coronamı oldum ne kolumu kaldıramıyorum
Günaydın aşkkGünaydın canım olsa o hikadeki gibi bende vermezdim
İnşallah canım ya yeni başladı umarım yükselmez belkide üşüttümGünaydın canım corona değilsindir öyle olsa direk 39 derece olurdu ateşin gecmiş olsun mevsimsel dir korkma
Hemen Gripin soda yap. İnsanı taş bebek yapıyorİnşallah canım ya yeni başladı umarım yükselmez belkide üşüttümama geceden beri çok kötüyüm
Sağol canım benim...Olabilir canım onuda düşündükGeçmiş olsun canım dikkat et ceryanda kalmış olabilir sin
Aaaa deneyecem canım eşime söyleyeyim alsınHemen Gripin soda yap. İnsanı taş bebek yapıyor
Canım gebeliğin Daha çok yeni olduğu için silik çıkıyor. Beklersen koyulaşacakGUNAYDIN CANLARIMMM❤BIRAZ ONCE ILK IDRARLA YAPTIM VE HEMEN BELIRGINLESMEYE BASLAYAN 2. SILIK CIZGI OLUŞTU DURDUKCA DA KOYULAŞIYOR FAKAT YINE SILIK CIKMASI KAFAMI KARISTIRMIYOR DEGIL. ASLINDA FOTODA NET CIKMIYOR NORMALDE DAHA PEMBE VE BELIRGIN EN IYISI IFTARDAN SONRA GIDIP KAN VERMEK
Bu gercekmi kuzum yaa inanamiyorum ruyada gibiyim gerçekten bu sefer oldu muCanım gebeliğin Daha çok yeni olduğu için silik çıkıyor. Beklersen koyulaşacakhayırlı olsun
Evet canım belli oluyor çizgi erken test mi buGUNAYDIN CANLARIMMM❤BIRAZ ONCE ILK IDRARLA YAPTIM VE HEMEN BELIRGINLESMEYE BASLAYAN 2. SILIK CIZGI OLUŞTU DURDUKCA DA KOYULAŞIYOR FAKAT YINE SILIK CIKMASI KAFAMI KARISTIRMIYOR DEGIL. ASLINDA FOTODA NET CIKMIYOR NORMALDE DAHA PEMBE VE BELIRGIN EN IYISI IFTARDAN SONRA GIDIP KAN VERMEK
Oldu kız oldu gözünaydınBu gercekmi kuzum yaa inanamiyorum ruyada gibiyim gerçekten bu sefer oldu mu
Günaydın canım inşallah değildir zaten çıktığımda yok nadiren gece ateşler içinde yanınca Sürekli su vurdum heryerime korktuk birana eşim gidip test yapalım dedi bekleyelim dedim paniğe gerek yokGünaydın canım çok geçmiş olsun allah korusun öyle bişey değildir dikkat et kendine
Evet canım erken gebelik testi ''day comforts'' diye bir marka. Sanki ucuz testlerde daha koyu çıkmıştı gibi geliyoEvet canım belli oluyor çizgi erken test mi bu