Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım inşallah değildir zaten çıktığımda yok nadiren gece ateşler içinde yanınca Sürekli su vurdum heryerime korktuk birana eşim gidip test yapalım dedi bekleyelim dedim paniğe gerek yok😊
Hadi hayırlısı olsun inşallah dikkat et kendine 🙏

Canım bekle ilk hamile kalanların çoğu testte bile göremiyor kanda görebiliyor ama silik çizgi her defasında çıkıyorsa hamilelik var bence hayırlı olsun
Inşallah vardır canım benim inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 💗😥 20 aydır kaç yüz tane test yaptım bilmiyorum ama ilk defa silik bile olsa çizgi çıktı çok şükür

Ya çizgi belli zaten niye üzülüyorsun ki daha yeni olduğu için silik çıkıyor aaa deliye bak sevineceğine üzülüyor bide :halay::halay:
KUzum napcami şaşırdım 20 aydir bu gunu bekliyorum o.kadar doktor gittik muayene olduk ne eşimde ne bende hicbir problem bulunamamisti doktor kafani takmadiginda hamile kalacaksın demişti. gerçekten de öyle oldu 1 ay önce babami kaybettim ve babam öldükten sonra kafamda hamilelik düşüncesi yoktu bi süre öylesine keyfe keder ilişki yaşadım planlamadan. Yani kanda da pozitifi görürsem gerçekten mucize bisey olacak bu Allahın izniyle 🤲

KUzum napcami şaşırdım 20 aydir bu gunu bekliyorum o.kadar doktor gittik muayene olduk ne eşimde ne bende hicbir problem bulunamamisti doktor kafani takmadiginda hamile kalacaksın demişti. gerçekten de öyle oldu 1 ay önce babami kaybettim ve babam öldükten sonra kafamda hamilelik düşüncesi yoktu bi süre öylesine keyfe keder ilişki yaşadım planlamadan. Yani kanda da pozitifi görürsem gerçekten mucize bisey olacak bu Allahın izniyle 🤲
İnşallah kuşum biliyorum kolay değil ama pozitif düşün git kan testi yaptır en iyisi kesinleşsin
Ozaman inanıcaksın 😍😍

GUNAYDIN CANLARIMMM❤🤗 BIRAZ ONCE ILK IDRARLA YAPTIM VE HEMEN BELIRGINLESMEYE BASLAYAN 2. SILIK CIZGI OLUŞTU DURDUKCA DA KOYULAŞIYOR FAKAT YINE SILIK CIKMASI KAFAMI KARISTIRMIYOR DEGIL. ASLINDA FOTODA NET CIKMIYOR NORMALDE DAHA PEMBE VE BELIRGIN😔 EN IYISI IFTARDAN SONRA GIDIP KAN VERMEK😘
Canımm daha adetine dört gün var çoook normal çizgi çıkmayadabilirdi 🙈 gözün aydınnn 😇🤗

Inşallah vardır canım benim inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu 💗😥 20 aydır kaç yüz tane test yaptım bilmiyorum ama ilk defa silik bile olsa çizgi çıktı çok şükür
Canım güzel olacak sen sadece içini ferah tut Allahın izniyle akşama çok güzel sonuçlarla gelecen gör bak😘

X