- 4 Mart 2020
- 271
- 295
bence bi 10 gün daha uzat. İlk defa bu kadar uzun sürdü ama yapmam gerekiyordu bir tane soyal medya var bilirsiniz ismini ordan canlı yayına katılıp kızlar güller Övgüler gönderirse napayım. Ne var bunda diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bi 10 gün daha uzat. İlk defa bu kadar uzun sürdü ama yapmam gerekiyordu bir tane soyal medya var bilirsiniz ismini ordan canlı yayına katılıp kızlar güller Övgüler gönderirse napayım. Ne var bunda diyor
Senle birlikte bunu yaşayan milyonlarca kadın var ben de öyleyim buradakileri duyunca içim içime sığmıyor çünkü çoğumuz kolay gebe kalamayan kişilerden oluşuyor ve bana umut oluyor bir de hiç uğraşmadan hop diye olan kaza kurşunları var yakın çevremizde öyle tabir ediyorlar kendileri aylarca yıllarca uğraşıp başaramıyoruz biz anlamıyorlar paylaşım paylaşım tek dertleri buBazen diyorum tmm kelebek bu sefer olcak bazende yok anam benim hic olmicak bazen cok mutlu oluyorum bazende cok mutsuz ve umutsuz. Evde yalniz oldugum zaman mesela diyorum simdi bir evladimiz olsaydi şuracikta oturup ders yapsaydin yada altini degiştirseydim emzirseydim yikasaydim kötümü olurdu diye. Bazen beni kimse anlamiyor saniyorum herkez zaten kendi derdi e düşmüş bu dünyada yinede Allah başka dert vermesin önemli olan saglik tabili ve evimizdeki huzur. Başka şeyler olur gider... davullar dom dom yapiyor haydi sahur vaktiiiiiii
Aynen öyleAynı bizim durum resmen. Ovu testimin pik olduğu akşam küsüştük. Sizin 10 gün sürmüş. Ben o günden sonra üstüne 16 gün geçti adet oldum. Hatta adetim bitti bile:))) ama pik olan günü söylemeden ilişki isteyeceğim becerebilirsem tabi. o gün geldiğinde durumumuz ne olur bilmem
Çıkmıycam diye söz verdi de öyle barıştım kendi hesabı yok zaten bi arkadaşıyla birlikte şarkı soyliyorlar kızlar da koca kıtlığı mı çekiyo nedir kalpler güller aşk ilanları aman uzak etsinbence bi 10 gün daha uzat
Telefonlari bozulsunSenle birlikte bunu yaşayan milyonlarca kadın var ben de öyleyim buradakileri duyunca içim içime sığmıyor çünkü çoğumuz kolay gebe kalamayan kişilerden oluşuyor ve bana umut oluyor bir de hiç uğraşmadan hop diye olan kaza kurşunları var yakın çevremizde öyle tabir ediyorlar kendileri aylarca yıllarca uğraşıp başaramıyoruz biz anlamıyorlar paylaşım paylaşım tek dertleri bu
Erkekleri anlamak çok zor. Burda kızlar onların da bizimle benzer şekilde strese girdiklerini söylüyorlar. Ne kadar doğru bilmem. Anlamaya çalışıyorum ama...bakalımAynen öyle
Valla bnmkinin umrunda değil. sen acele ediyorsun olur diyorErkekleri anlamak çok zor. Burda kızlar onların da bizimle benzer şekilde strese girdiklerini söylüyorlar. Ne kadar doğru bilmem. Anlamaya çalışıyorum ama...bakalım
Sol göğüs kalp ağrısından kaynaklanabilir canım dikkat et bnm de oluyordu taşikardi ya da panik atakta oluyor stresten bir deSol memem aciyor sagda tik yok niyekiii
Yook öyle degil hassas yani kalp degil buna eminim. Hani adet olunca memede agri olurya öyle ama sadece sol memede var sag taraf uyuyor herhalde dahaSol göğüs kalp ağrısından kaynaklanabilir canım dikkat et bnm de oluyordu taşikardi ya da panik atakta oluyor stresten bir de
Valla bnmkinin umrunda değil. sen acele ediyorsun olur diyor
[/QUOTE
ne kadar zamandır evlisiniz ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz
Allah razı olsun canımCanım eğriçayırın arı sütü bal polen propolis karışımını al d vitaminine baktır omega 3 kullan ve son olarak eşinde sperm sorunu yoksa bile keçiboynuzu al o da eğriçayırın benim yumurtlama oluyordu çatlıyordu ama tutmuyordu birazda nasip kafadan çıkarmaya bak ❤İnan ki olucak
şu an bebeğin izi n durumu nasıl bizede West sendromu tanısı konuldu çok zor durumdayızBir evlatlık hikayesi
Biz oğlumuza kavuşalı bir yıl geçti. Ben kurumu aramıştım sıradan bir gün belki sıramı azalmıştır diye önümde beş kişi daha var dedi uzman içim bi burkuldu ama sizden önceki ailelerin ertelemesi var siz aramasını biz sizi arayacaktım dediler.. Dediler de benim elim ayağım birbirine girdi günlerden cuma Bekle bekleyebilirsin.. hafta sonu hemen beşik baktık ufak tefek bişeyler falan ama uyuma yok yeme yok bizde bir asır bekledik sanki pazartesi akşam aradılar salı günü gelin diye Allah ım nasıl sabah olacak neyse gittik 9 dosya gösterildi içlerinden biz tercih yaptık en küçük oğlum ve başka bir bebek daha vardı onlar seçtik.. Sonra oğlumu kaldığı kuruma gittik bekle bekle heyetinde uçuk çıktı..bi bebek getirdiler tam ayağa kalktım yok o değil dediler sanki şamdan geliyo sonra odanın içine bir güneş doğdu ama nasıl görseniz şaşkın bakışlar durgun tuhaf tuhaf bakıyo en önemlisi çok mutsuz bit bebek ama benim içine nur gibi düştü yüreğimin ağzıma geldiğini hissettim nasıl ağlıyorum aptal gibi oldum onu gördüğüm o birkaç saniye neler geçti aklımdan sonra kucağıma aldım inanın titriyorum o kadar güzel kokuyordu ki cennet meyvesi dedikleri bu olsa gerek.. Ben geldim oğlum annen geldi nefesimmm biz geldik.. Tabi diğer bebeği unuttuk onu görmeye gitmedik bile inşallah oda bir aileye kavuşmuştur.. Sonra kuruma dönüp sözleşmeyi imzalamak gerekiyordu öğlen paydosuna denk geldi bizde paydos bitene kadar yanında kalalım dedik.. Eşim nasıl mutlu bunca yıl onu hiç böyle görmemiştim.. Kolay mı aile olduk hayat bulduk..
Bakıcı kadın biberon getirdi biz yedirelim diye bir türlü yemiyor nasıl horluyor nasıl durgun bildiğiniz depresyona girmiş oğlum onu öyle gördükçe şimdi aklım geldiğin de bile ağlıyorum..Sonra kuruma gittik zeynepelif in ailesiyle karşılaştık hala görüşüyoruz aynı gün anne olduk çok şükür...sonrası kocaman bir mutluluk tarifi yok benzeri yok uçuyoruz anne olmak aile olmak küçücük bir bedenin varlığıyla yaşam bulmak..gelecek planlarınız oluyor umutlarınızı mutlu güzel anılar biriktiriyorsunuz yaşıyorsunuz kısacası.. Ama işte o ama oğlum 6 aylık oldu kasılmalar fark ettim uzatmadan anlatıyorum çünkü her saniyesi beni kahrediyor doktora götürdük beyin filmi falan çekildi ve teşhis West sendromu anlayacağınız dilden konuşma görme yürüme duyma hatta oturma bile yok yüzüme karşı evladımın het geçen gün avuçlarından kayıp gitmesini seyreteceksin dediler dünyamız yıkıldı.. Allahım benim oğlum daha yürümeye başlamadı ki konuşmadı ki nasıl yani diyorum çaresi yook..topraklar yapılsın ben içine gireyim ve en acısı koskoca profesör bana üst üste ısrarla getiren verin bakımı zor olacak demesi hiç unutmayacağım ne kadar zalimlik benimi beğenmedin anneliğimi yakıştıramadım sevgimden mi şüphe ettin nasıl bir cahillik hüngür hüngür ağlayan bir anneye ısrarla geri verin demek karpuz aldık ya biz bu olmamış yenisini verin bende laf anlatmaya çalışıyorum siz yavrunuzu verebilirmisin ben vereyim doğurmadık ya anada olamıyoruz malesef... Hastane hastane doktor doktor geziyoruz sonuç aynı..ama bizi görseniz uyuma yok yeme yok eritik eşimle beraber saatlerce ağladık ama napalım bir yolunu bulup evladımız mutlu edicez dedik o bize anne baba olmayı yaşattı yaaa onun için her çileye değer aylarca böyle geçti...şimdi sıkı durun ilaç falan kullanmadan anne baba duasıyla rabbimiz izniyle oğlum turp gibi gören şokta hatta doktorlar bile şaşkın bu hastalığın dönüşü yok nasıl olur diyolar Rabbim dilerse olur... Oğlumu bana veren rabbime hamd olsun... Onsuz nasıl yaşamışız yıllarca bilmiyorum bildiğim varlığıyla evimize yüreğimize güneş gibi doğdu...
Günaydın canım corona değilsindir öyle olsa direk 39 derece olurdu ateşin gecmiş olsun mevsimsel dir korkmaKızlar günaydın herkese ben çok rahatsızdım dün giremedim halada çok kötüyüm sanırım direncim çok düştü ateşim 37.2 lerde her yerim ağrıyor dudağımda uçuk çıktı hiç iyi değilim coronamı oldum nekolumu kaldıramıyorum
Günaydın kuşumGünaydınnnnnnnnnnnn Kucuklarım ❤ bugün cok yoğunum ara ara gelip bakıcam akşam 8 gibi gelirim
Günaydın canım çok geçmiş olsun allah korusun öyle bişey değildir dikkat et kendineKızlar günaydın herkese ben çok rahatsızdım dün giremedim halada çok kötüyüm sanırım direncim çok düştü ateşim 37.2 lerde her yerim ağrıyor dudağımda uçuk çıktı hiç iyi değilim coronamı oldum nekolumu kaldıramıyorum
Kaçta uyudun kız ben bi kalktım telefon ayak ucuna gitmiş kulaklık sarıp sarmalamış beni adamın suçu değil diyor sana kulaklık dayanmıyorÇok yorgunummmm uykum var benim