- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 33
Burada gebelik haberi alınca havalara uçuyorum ama sosyal medyada her gün bi arkadaşımın haberini alınca bi burukluk oluyor kıskanmıyorum imreniyorum sadece ama bnm olursa Allah nasip ederse hiç bir şeyini paylaşmıycam kimsenin gönlü buruk olmasın bir ahh çekmesin diye nazardan korktuğumdan değil kimsenin içi cız etmesin diye Rabbim bizlere de yetişir bir gün elbetAllah mucizeleri i yaşatacakbak yarın kedi ile matrakhatun gebeyiz diye bildiricek Dualara inan Sürekli dua ediyorum Allaha hepimiz için yalvarıyorum ve neticesini alıyoruz kaçtane gebemiz var
Sağol canım Allah razı olsunSana da maşallah seninde gözünaydın canım,sağlıkla gelsin bebişinsayımız da katlanarak artsın inşallah
Üzülme vakti Var Dua lar var Duyan var.. Gebelik sırası sende yakındırBurada gebelik haberi alınca havalara uçuyorum ama sosyal medyada her gün bi arkadaşımın haberini alınca bi burukluk oluyor kıskanmıyorum imreniyorum sadece ama bnm olursa Allah nasip ederse hiç bir şeyini paylaşmıycam kimsenin gönlü buruk olmasın bir ahh çekmesin diye nazardan korktuğumdan değil kimsenin içi cız etmesin diye Rabbim bizlere de yetişir bir gün elbetRabbim bizlerin de kucağını doldursun hayırlısıyla gözlerim dolu dolu
Aminnnnn inşallah Allah büyüktür birgün olcak inşallahBurada gebelik haberi alınca havalara uçuyorum ama sosyal medyada her gün bi arkadaşımın haberini alınca bi burukluk oluyor kıskanmıyorum imreniyorum sadece ama bnm olursa Allah nasip ederse hiç bir şeyini paylaşmıycam kimsenin gönlü buruk olmasın bir ahh çekmesin diye nazardan korktuğumdan değil kimsenin içi cız etmesin diye Rabbim bizlere de yetişir bir gün elbetRabbim bizlerin de kucağını doldursun hayırlısıyla gözlerim dolu dolu
Bu ayı pas geçtim 10 gün küs kaldık zaten öbür aya da Allah büyük ortalık sakinleşince aşılama düşünüyorum tutma olasılığı az diyorlar ama geçen duydum 8 yıl çocukları olmayan bi çiftin ikizleri olmuş aşılamaylaÜzülme vakti Var Dua lar var Duyan var.. Gebelik sırası sende yakındır
Çocuk musunuz sizBu ayı pas geçtim 10 gün küs kaldık zaten öbür aya da Allah büyük ortalık sakinleşince aşılama düşünüyorum tutma olasılığı az diyorlar ama geçen duydum 8 yıl çocukları olmayan bi çiftin ikizleri olmuş aşılamayla
Bu ayı pas geçtim 10 gün küs kaldık zaten öbür aya da Allah büyük ortalık sakinleşince aşılama düşünüyorum tutma olasılığı az diyorlar ama geçen duydum 8 yıl çocukları olmayan bi çiftin ikizleri olmuş
Okuduğum ayetler sayesinde Kuran kerim Allah tan Umudunu kesme diyor. Dualarımız olmasaydı kendi kendimize boş bir girdap içinde dolanır dururduk. 6 hislerimede inanırımAybush cuuum Allahimmmm şuna bak yaa nekadar positiv bir insansin senn masallah
Çocuktan beter hem de aynı evin içinde 10 gün tek kelime konuşmamak ve bunun en verimli zamana denk gelmesi iki üç güne olurum zatenÇocuk musunuz sizbu ay olmazsa önümüzdeki ay
Sende Gayet iyisin kuzum Pozitif sinAybush cuuum Allahimmmm şuna bak yaa nekadar positiv bir insansin senn masallah
Sana katılıyorum bebeğimArada olur öyle küskünlükler
Akişina birak sal enginleri........ hooopppaaa
Eşin daha çocukÇocuktan beter hem de aynı evin içinde 10 gün tek kelime konuşmamak ve bunun en verimli zamana denk gelmesi iki üç güne olurum zaten
Bazen diyorum tmm kelebek bu sefer olcak bazende yok anam benim hic olmicak bazen cok mutlu oluyorum bazende cok mutsuz ve umutsuz. Evde yalniz oldugum zaman mesela diyorum simdi bir evladimiz olsaydi şuracikta oturup ders yapsaydin yada altini degiştirseydim emzirseydim yikasaydim kötümü olurdu diye. Bazen beni kimse anlamiyor saniyorum herkez zaten kendi derdi e düşmüş bu dünyada yinede Allah başka dert vermesin önemli olan saglik tabili ve evimizdeki huzur. Başka şeyler olur gider... davullar dom dom yapiyor haydi sahur vaktiiiiiiiOkuduğum ayetler sayesinde Kuran kerim Allah tan Umudunu kesme diyor. Dualarımız olmasaydı kendi kendimize boş bir girdap içinde dolanır dururduk. 6 hislerimede inanırım
Aynı bizim durum resmen. Ovu testimin pik olduğu akşam küsüştük. Sizin 10 gün sürmüş. Ben o günden sonra üstüne 16 gün geçti adet oldum. Hatta adetim bitti bile:))) ama pik olan günü söylemeden ilişki isteyeceğim becerebilirsem tabi. o gün geldiğinde durumumuz ne olur bilmemBu ayı pas geçtim 10 gün küs kaldık zaten öbür aya da Allah büyük ortalık sakinleşince aşılama düşünüyorum tutma olasılığı az diyorlar ama geçen duydum 8 yıl çocukları olmayan bi çiftin ikizleri olmuş aşılamayla
Iki gün dayanamam catlarim konuşmassam ben hakli o suclu oldugu zaman bile gece saril öyle yatarim yerim ben onu yeriiimm...Eşin daha çocukeşin ile beraber Cocugu da büyütüceksin. Küsmesi sana istediğini yaptırmak için sanırım
Eşin daha çocukeşin ile beraber Cocugu da büyütüceksin. Küsmesi sana istediğini yaptırmak için sanırım
Arada olur öyle küskünlükler
. İlk defa bu kadar uzun sürdü ama yapmam gerekiyordu bir tane soyal medya var bilirsiniz ismini ordan canlı yayına katılıp kızlar güller Övgüler gönderirse napayım. Ne var bunda diyorArada olur öyle küskünlükler
Bazen birazda sizin sayenizdenSende Gayet iyisin kuzum Pozitif sin