Başın sağ olsun canım allah rahmet eylesinOyy kuzum benim hadi inşallah Allahım bebek isteyen biz kullanirinin dualarini kabul etsin bu mübarek günlerde❤ 1 Ay önce babami kaybettim çok ihtiyacım var bu mucizeye 21 aylik evliyim.20 aydır bebek istiyoruz olmuyor
İnşallah canım ovu testleri gebelik gösteriyor bizzat denedim umarım hepimiz sağlıkla tez vakitte kucağımıza alırız bebişlerimiziMarttada böyle oldu baktım hamileymişim ondanmış inşallah değilsemde tutar hayırlısıyla ve sağlıkla alırız kucağımıza
Başın sağolsun canım inşallah hepimizin mucizeleri sağlıkla gelir ve yaşanılan acılar son bulurOyy kuzum benim hadi inşallah Allahım bebek isteyen biz kullanirinin dualarini kabul etsin bu mübarek günlerde❤ 1 Ay önce babami kaybettim çok ihtiyacım var bu mucizeye 21 aylik evliyim.20 aydır bebek istiyoruz olmuyor
Allah var hemde pembeSizce5 dakika oldu yapalı ve pembemsi
Valla ben de gördüm hayırlı olsun canımSizce5 dakika oldu yapalı ve pembemsi
Allah var hemde pembe
Yaa inşallahValla ben de gördüm hayırlı olsun canım
Amin canım silikte olsa var canım kan verebilirsin ccanım hadi hayırlı olsun şimdidenYaa inşallahRabb'im isteyene hayırlısını nasip etsin. Çok silik ama ne zaman tekrarlasam daha net olsun içim rahatlasın
Yarın kan vericem doktora yazdım çağırdı gel diye ilaç vericek düşüğe karşıAmin canım silikte olsa var canım kan verebilirsin ccanım hadi hayırlı olsun şimdiden
Hadi bakalım herşey gönlünce olsun inşallahYarın kan vericem doktora yazdım çağırdı gel diye ilaç vericek düşüğe karşı ☺
İnşallah güzel haberler alırsın canımSizce5 dakika oldu yapalı ve pembemsi
Var canım gözün aydın hayırlı olsun bebeğin sağlıkla büyüsünSizce5 dakika oldu yapalı ve pembemsi
Bence gebelik var canım çünkü gebelik yoksa 1 saat te geçse çizgi oluşmuyır . Gözün aydın hayırlı olsun bebeğin .Inşallah canım yaa hala korkuyorum güvenemiyorum sonradan çizgi çıktığı içinkan sonucunu alana kadar kesin gözüyle bakmicam
Eneeeeeeeee yuppidi buppidi vudduuuuu 2 tane bugün he ne güzel
Var canım var ikinci çizgi gözün aydin inşallah kanda da pozitif cikarSizce5 dakika oldu yapalı ve pembemsi
Tebrik ederim hamilesiniz,sağlıkla devam etsin inşallahSizce5 dakika oldu yapalı ve pembemsi
Hamiş hamişi tebrik etmişTebrik ederim hamilesiniz,sağlıkla devam etsin inşallah
Sağol canımTebrik ederim hamilesiniz,sağlıkla devam etsin inşallah