- 28 Mayıs 2019
- 537
- 637
- 34
Yarin gidip vercem canım işten yeni geldim iftar hazırlığı yapıyorum şimdi ❤10 dk sonra kuruma çizgisini diyorlar seninki pembe çizgi acile gidip kan vermelisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin gidip vercem canım işten yeni geldim iftar hazırlığı yapıyorum şimdi ❤10 dk sonra kuruma çizgisini diyorlar seninki pembe çizgi acile gidip kan vermelisin
Adetime 5 gün var canımAdetin geçti mi peki ilk 10 dk zaten geçerli diye biliyorum y
Eşime söyledim gelirken alıp gelcek erken gebelik olanlardanUmutlannbnce ama baska test yapma imkanin varsa dene canm
Canım hayırlı oldun bence gebesin ayyy hadi bakalım inşallah kan sonucunda güzel çıkar10
10 dk sonra ciktigi icin güvenemedim
Canım 10 dk sonra çıktığı için güvenemiyorum inşallah doğrudur ❤Canım hayırlı oldun bence gebesin ayyy hadi bakalım inşallah kan sonucunda güzel çıkar
Srpgrsy MelodiminEsi Aybush Evva kızlar koşun bir gebemiz daha olabilir hadi inşallahKızlar umutlanayım mı? Bu marka testi biraz araştırdım da pek güvenilir değil yaziyor hep silik çizgi çıkıyormuş sonradan. Benim 10 dk sonra böyle oldu
Vallaha canım bence var 10 dk zaten olmalıCanım 10 dk sonra çıktığı için güvenemiyorum inşallah doğrudur ❤
Canım buna göre gene yumurtluyorsun zaten bazı bayanlar iki kere yumurtlayabiliyorKızlar bu da bugünün ovu testi sanırım yine yumurtlama bu çatlamadı henüz demek 3 mayısta ilk piki yaptı şimdi yine mi yumurtluyorum bi bakın hele 3 mayısı baz alırsak 26 sında regl günü
Ayyy inşallah daha net çıkarEşime söyledim gelirken alıp gelcek erken gebelik olanlardan
Allahhhhh yettim nerde bakim nasıl ne zaman
Bunuda değerlendireyim bari Ama ateşim dün düştü çıktı bugün yumurtlamada çıkınca ateş çatlamış olmuyormuyduCanım buna göre gene yumurtluyorsun zaten bazı bayanlar iki kere yumurtlayabiliyor
Aha yakaladım burdasın demek ki bende gördüm kız hadi şimdiden hayırlı olsun diyelim yarın tekrar yap net olsunKızlar umutlanayım mı? Bu marka testi biraz araştırdım da pek güvenilir değil yaziyor hep silik çizgi çıkıyormuş sonradan. Benim 10 dk sonra böyle oldu
Ahahaha yetiş bacım kedisever sanırım hamile çizgi çıkmışAllahhhhh yettim nerde bakim nasıl ne zaman
Gördüm teşhis ettim inşallah var gördüm çizgiyiAhahaha yetiş bacım kedisever sanırım hamile çizgi çıkmış
Canım benimde öyle oluyor sen değerlendir çatlayıp çatlamadığınıda kontrol et özellikle çatladığı zamanıda es geçme yapabiliyorsanızBunuda değerlendireyim bari Ama ateşim dün düştü çıktı bugün yumurtlamada çıkınca ateş çatlamış olmuyormuydu
Olay mahalinde inceleme habanada öyle geldi bencede varGördüm teşhis ettim inşallah var gördüm çizgiyi
Inşallah canım yaa hala korkuyorum güvenemiyorum sonradan çizgi çıktığı için kan sonucunu alana kadar kesin gözüyle bakmicamAha yakaladım burdasın demek ki bende gördüm kız hadi şimdiden hayırlı olsun diyelim yarın tekrar yap net olsun
Tabiki canım net sonuç kan testi hayırlı haberlerle gel bize iftardan sonra bi halaya tutalım hep birlikte şimdi açıımmmm oynayamamInşallah canım yaa hala korkuyorum güvenemiyorum sonradan çizgi çıktığı için kan sonucunu alana kadar kesin gözüyle bakmicam
Marttada böyle oldu baktım hamileymişim ondanmış inşallah değilsemde tutar hayırlısıyla ve sağlıkla alırız kucağımızaCanım benimde öyle oluyor sen değerlendir çatlayıp çatlamadığınıda kontrol et özellikle çatladığı zamanıda es geçme yapabiliyorsanız
Oyy kuzum benim hadi inşallah Allahım bebek isteyen biz kullanirinin dualarini kabul etsin bu mübarek günlerde❤ 1 Ay önce babami kaybettim çok ihtiyacım var bu mucizeye 21 aylik evliyim.20 aydır bebek istiyoruz olmuyorTabiki canım net sonuç kan testi hayırlı haberlerle gel bize iftardan sonra bi halaya tutalım hep birlikte şimdi açıımmmm oynayamam