Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar umutlanayım mı? Bu marka testi biraz araştırdım da pek güvenilir değil yaziyor hep silik çizgi çıkıyormuş sonradan. Benim 10 dk sonra böyle oldu
canım beyaz değil gibi çizgi pozitif bence erken gebelik testi alıcak demişsin eşin aldı mı yaptın mı
Kızlar bu da bugünün ovu testi sanırım yine yumurtlama bu çatlamadı henüz demek 3 mayısta ilk piki yaptı şimdi yine mi yumurtluyorum bi bakın hele 3 mayısı baz alırsak 26 sında regl günü
Sizce 5 dakika oldu yapalı ve pembemsi
Yaaaaaaaaa tebrik ederim hamilesin insAllah canım çok sevindim ya insAllah sağlıkla ilerler

Biliyorum inanamaktasiniz ama testiniz pozitif hayırlısı ile hamilesiniz,sağlıkla ilerlesin inşallah

İnşallah sabah çok daha güzel bir foto atarsın kuzum

Aldı kuzum sabah ilk idrarla yapcam bakalım insallah vardır ❤
insAllah canım yapar yapmaz bize at merak ederiz
Inşaallah canım çok teşekkürler güzel dileğin için herkesinki inşallah
amin canım insAllah
I

Insallah canım Benim gerçekten inanamiyorum test bozuktur diyorum hayal kırıklığı yasamaktan korkuyorum
Ya ondan inanamıyor bende inanamamistim inan kaç gündür üst üste test yaptım kan verene kadar hepsi pozitif çıkmazsa vermem boşa kan diye şükür gelmiş minik

Haber vericem mutlaka olumlu yada olumsuz ❤ sabah pozitifi görürsem kan veririm bende.

Ha deyince gelmiyorlar ama inşallah sağlıkla gelmeleri yeter bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…