- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
canım beyaz değil gibi çizgi pozitif bence erken gebelik testi alıcak demişsin eşin aldı mı yaptın mıKızlar umutlanayım mı? Bu marka testi biraz araştırdım da pek güvenilir değil yaziyor hep silik çizgi çıkıyormuş sonradan. Benim 10 dk sonra böyle oldu
Kızlar bu da bugünün ovu testi sanırım yine yumurtlama bu çatlamadı henüz demek 3 mayısta ilk piki yaptı şimdi yine mi yumurtluyorum bi bakın hele 3 mayısı baz alırsak 26 sında regl günü
Yaaaaaaaaa tebrik ederim hamilesin insAllah canım çok sevindim ya insAllah sağlıkla ilerlerSizce5 dakika oldu yapalı ve pembemsi
Biliyorum inanamaktasiniz ama testiniz pozitif hayırlısı ile hamilesiniz,sağlıkla ilerlesin inşallahKuzum bugün testim böyle çıktı 10 dk sonra belirdiği için güvenemiyorum. Adetime 5 gün var daha ve adet olcak gibi kasik ağrım var. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam o zaman emin olcam inşallah pozitif çıkar ❤
Dualı topik kimsede yokki böyle güzeliDiyorum size rabbime güveniyorum bu topikte ki herkes gebe kalacak
Aldı kuzum sabah ilk idrarla yapcam bakalım insallah vardır ❤canım beyaz değil gibi çizgi pozitif bence erken gebelik testi alıcak demişsin eşin aldı mı yaptın mı
Yaaaaaaaaa tebrik ederim hamilesin insAllah canım çok sevindim ya insAllah sağlıkla ilerler
Inşaallah canım çok teşekkürler güzel dileğin için herkesinki inşallah
Insallah canım Benim gerçekten inanamiyorum test bozuktur diyorum hayal kırıklığı yasamaktan korkuyorumBiliyorum inanamaktasiniz ama testiniz pozitif hayırlısı ile hamilesiniz,sağlıkla ilerlesin inşallah
Hiç korkma lütfen içini ferah tut bebişin yoldaI
Insallah canım Benim gerçekten inanamiyorum test bozuktur diyorum hayal kırıklığı yasamaktan korkuyorum❤
İnşallah sabah çok daha güzel bir foto atarsın kuzumSağol kuzum Allah razı olsun ama daha kesin gözüyle bakamıyorum kendimi kaptirmiyorum sonradan uzulmiyim diye sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam bakalım oda böyle çıkarsa gidip kan vercem hayırlısı olsun❤
Sabahtan kudurduk biz olacağı buydu malum oldu galibaKalkın kızlar göbek atmaya hamilelerimiz var kutlayalım
Allahimm Inşallah ❤Hiç korkma lütfen içini ferah tut bebişin yolda
Seni yerim bitter çikolatamOo burda eğlence var akşam halaya duracaz dedim halay başı ortası gelmiş beni çalışmıyorlar beni beni bihterini
Inşallah bitanem Allahım nasip etsinİnşallah sabah çok daha güzel bir foto atarsın kuzum
insAllah canım yapar yapmaz bize at merak ederizAldı kuzum sabah ilk idrarla yapcam bakalım insallah vardır ❤
amin canım insAllahInşaallah canım çok teşekkürler güzel dileğin için herkesinki inşallah
Ya ondan inanamıyor bende inanamamistim inan kaç gündür üst üste test yaptım kan verene kadar hepsi pozitif çıkmazsa vermem boşa kan diye şükür gelmiş minikI
Insallah canım Benim gerçekten inanamiyorum test bozuktur diyorum hayal kırıklığı yasamaktan korkuyorum❤
Yaaaa ama deme öyle şeyler kızSeni yerim bitter çikolatam
Haber vericem mutlaka olumlu yada olumsuz ❤ sabah pozitifi görürsem kan veririm bende.insAllah canım yapar yapmaz bize at merak ederiz
amin canım insAllah
Ya ondan inanamıyor bende inanamamistim inan kaç gündür üst üste test yaptım kan verene kadar hepsi pozitif çıkmazsa vermem boşa kan diye şükür gelmiş minik
Ha deyince gelmiyorlar ama inşallah sağlıkla gelmeleri yeter bizeinsAllah canım yapar yapmaz bize at merak ederiz
amin canım insAllah
Ya ondan inanamıyor bende inanamamistim inan kaç gündür üst üste test yaptım kan verene kadar hepsi pozitif çıkmazsa vermem boşa kan diye şükür gelmiş minik