Kizlar adetim dun 12 Gecmisti gebelk testlerinde bisi de ckmadi ilac kullniyorm ddun ve ondan onceki gun boyle aknti oldu farklı hissettim kndmi kask agrisida vardi ovulasyon yaptım sanirim yumurtluyordm ki degerlndirdk bugun tekrar test yaptm ovulasyon dune gore silik bu dmekki catlamis mi oluyor. Ben ilactan koyu ckmistir sandm ama hala devam ediyirm adet sokturucuye bugun silikse belirtileride dikkate alirsak demekki yumurtladm. Ikili olan test dundu tek olan bugun sidmi catlamismi oluyor
Tskler canm bnde tecrubem yok yani ilkkez yumurtlama gordm ovu testiyle ama bakalm yine garanti olsn die bugunude degerlndirirm bakalm sonrasi hayirlsisi olsnCanım aynen öyle oluyor pikten sonra siliklesirse çatladı demek oluyor ve burdan okudugum kadarıyla öyle biliyorum umarım yardımcı olmusumdur
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin canımTskler canm bnde tecrubem yok yani ilkkez yumurtlama gordm ovu testiyle ama bakalm yine garanti olsn die bugunude degerlndirirm bakalm sonrasi hayirlsisi olsn ❤
Bence umutlan inşallah doğrudur gayet net kuruma çizgisi falan değilKızlar umutlanayım mı? Bu marka testi biraz araştırdım da pek güvenilir değil yaziyor hep silik çizgi çıkıyormuş sonradan. Benim 10 dk sonra böyle oldu
Yaa canım inşallah doğrudur eğer öyleyse benim için gerçekten mucize olacakBence umutlan inşallah doğrudur gayet net kuruma çizgisi falan değil
Kuruma çizgisi belli belirsiz olur en az 100 kez test yapmış biri olarak soyliyorum yüzde 95 gebesin çok düşük bthcg de bile bu kadar net çıkmamıştı benimkiYaa canım inşallah doğrudur eğer öyleyse benim için gerçekten mucize olacak
Adetine kaç gün varYaa canım inşallah doğrudur eğer öyleyse benim için gerçekten mucize olacak
Canım umutlan bence kuruma çizgisi renksiz olur seninki pembis bı çizgi silikte olsa var ikinci çizgi hadi inşallahKızlar umutlanayım mı? Bu marka testi biraz araştırdım da pek güvenilir değil yaziyor hep silik çizgi çıkıyormuş sonradan. Benim 10 dk sonra böyle oldu
5 gün var canım. 19 mayıs beklenen regl. Ay inşallah Canım benim yaa bu aralar çok ihtiyacım var bu mucizeyeAdetine kaç gün var
Insallah canım benim inşallah dediğiniz gibidirCanım umutlan bence kuruma çizgisi renksiz olur seninki pembis bı çizgi silikte olsa var ikinci çizgi hadi inşallahAllah gönlüne göre versin
10 dk sonra ciktigi icin güvenemedimCanım umutlan bence kuruma çizgisi renksiz olur seninki pembis bı çizgi silikte olsa var ikinci çizgi hadi inşallahAllah gönlüne göre versin
Testinin çok çok kötü olması lazım yanlış sonuç vermesi için çok bariz belli çoğu atıyor ışığa tutsan yine çıkmaz ama seninki çok net bence direk kan ver inşallah sağlıklı bir gebeliktir5 gün var canım. 19 mayıs beklenen regl. Ay inşallah Canım benim yaa bu aralar çok ihtiyacım var bu mucizeye
10 dk sonra kuruma çizgisini diyorlar seninki pembe çizgi acile gidip kan vermelisin10
10 dk sonra ciktigi icin güvenemedim
Adetin geçti mi peki ilk 10 dk zaten geçerli diye biliyorum y10
10 dk sonra ciktigi icin güvenemedim
Umutlannbnce ama baska test yapma imkanin varsa dene canmKızlar umutlanayım mı? Bu marka testi biraz araştırdım da pek güvenilir değil yaziyor hep silik çizgi çıkıyormuş sonradan. Benim 10 dk sonra böyle oldu
Allahım inşallah bu sefer olmuştur inşallah bu sefer hayal kırıklığı yaşamamTestinin çok çok kötü olması lazım yanlış sonuç vermesi için çok bariz belli çoğu atıyor ışığa tutsan yine çıkmaz ama seninki çok net bence direk kan ver inşallah sağlıklı bir gebeliktir❤ Çoğalarak artar