- 20 Mart 2011
- 13.740
- 32.272
Hayırlı uğurlu olsuuuun ohh yaaa ne güzel topik buuuKızlar umutlanayım mı? Bu marka testi biraz araştırdım da pek güvenilir değil yaziyor hep silik çizgi çıkıyormuş sonradan. Benim 10 dk sonra böyle oldu
Pembeyi bir tek gebelik testlerinde seviyorumSizce5 dakika oldu yapalı ve pembemsi
Hamiş hamişe gel baraber hamiş olalım demiş
Hamiş hamişi tebrik etmiş
Kız tekerleme gibi oldu eheheh
Kızlar ya biz vitamin takviyesi yapıyorız ya gebe kalsak q10 nun falan zararı olmaz demi
[/QUAyy inşallah Allah bizlerede nadip etsinHamiş hamişe gel baraber hamiş olalım demiş
Daha burda çok hamiş hamişi tebrik eder bence
Hamiş hamişe gel baraber hamiş olalım demiş
Daha burda çok hamiş hamişi tebrik eder bence
Sizlere bolca gebelik virusu yolluyorum bir an önce hamile kalasınız inşallah
2 kişi hamiş bugün tatlımmmmm hcg bulaştı senin konuyaİstanbul a gelirsem yanına damlarım
Sağol kuzum Allah razı olsun ama daha kesin gözüyle bakamıyorum kendimi kaptirmiyorum sonradan uzulmiyim diye sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam bakalım oda böyle çıkarsa gidip kan vercem hayırlısı olsunHayırlı uğurlu olsuuuun ohh yaaa ne güzel topik buuu
Hcg virüsü alırım bi fırtttt en sevdiğimSizlere bolca gebelik virusu yolluyorum bir an önce hamile kalasınız inşallah
İnşallah pozitif çıkar canimSağol kuzum Allah razı olsun ama daha kesin gözüyle bakamıyorum kendimi kaptirmiyorum sonradan uzulmiyim diye sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam bakalım oda böyle çıkarsa gidip kan vercem hayırlısı olsun❤
Kuzum bugün testim böyle çıktı 10 dk sonra belirdiği için güvenemiyorum. Adetime 5 gün var daha ve adet olcak gibi kasik ağrım var. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam o zaman emin olcam inşallah pozitif çıkar ❤Kedicim hamile misin Yavrum
Inşallah bitanemİnşallah pozitif çıkar canim
Pozitif ZatenKuzum bugün testim böyle çıktı 10 dk sonra belirdiği için güvenemiyorum. Adetime 5 gün var daha ve adet olcak gibi kasik ağrım var. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yapcam o zaman emin olcam inşallah pozitif çıkar ❤
Ben de alayım bı fırtttt oh misssHcg virüsü alırım bi fırtttt en sevdiğim
Yaaa canım benim aglatcan bak beniPozitif ZatenAllahıma şükürler olsun Rabbim. SENİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUM ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤