- 20 Mart 2011
- 13.740
- 32.272
Günaydınnn hoşgeldinGünaydınlar bende yeni geldim
Günaydınnn hoşgeldin
MecidiyeköyNeresi kız orası
İyi gidiyor canım baş dönmesi ve bel ağrıları oluyor ama güzel çok şükürÇok şükür senin nasıl gidiyor hamişlik
Biri daha dün halay çektirdi bizlere
İyiyim canım çok şükür bel ağrıları baş dönmeleri ile yola devamİyiyiz canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor bakem
İyiyim canım bel ağrıları ve baş dönmesiyle gidiyor şimdilik doktora da bayramdan sonra gidicem zaman geçmiyor benim için sen nasılsınGünaydıncanım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor tatlım,
İyiym canım bende yumurtlama döneminde yımİyiyim canım bel ağrıları ve baş dönmesiyle gidiyor şimdilik doktora da bayramdan sonra gidicem zaman geçmiyor benim için sen nasılsın
Amin canım inşallah rabbim sanada bu dönemde hamile kalmani nasip etsin inşallahİyiym canım bende yumurtlama döneminde yımAllah yardımcın olsun sağlıklı bı gebelik olsun inşallah
İnşallah canım aminAmin canım inşallah rabbim sanada bu dönemde hamile kalmani nasip etsin inşallah
Aminn canımİnşallah canım aminHamislerin duası kabul olur çok sağol canım kendini yorma dikkat et tatliş maşallah nazarlardan korusun seni Rabbim
İnşallah amin Allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsinAminn canıminşaallah rabbim hepimize nasip etsin sağ salim kucaklarında alalim
İyi gi
İyi gidiyor canım baş dönmesi ve bel ağrıları oluyor ama güzel çok şükürbı hamiş daha mı var okumadım yazılanları
Masaallah masaallah Allah sayımızı artirsinEsmeralda41 dün bize verdi güzel haberleri
Amin canım,sağlıkla gelsin bebişler bir birMasaallah masaallah Allah sayımızı artirsin