E tabi hele de sen hiç olmaz öyle yaramaz çocuklar gibi seni datlu şey seniOynamadan olmaz güne Kıvırtmakla başlıyoruz
Yaramazım tabiiE tabi hele de sen hiç olmaz öyle yaramaz çocuklar gibi seni datlu şey seni
Belli kız seni bıcırıkYaramazım tabiikanım kaynıyor ondan galiba
Şimdi girdim kasvet bastı he yüksek binaların üst katları yok sistenBizim burası günlük güneşlik
Üfleyim kalksın sislerŞimdi girdim kasvet bastı he yüksek binaların üst katları yok sisten
Neresi kız orasıŞimdi girdim kasvet bastı he yüksek binaların üst katları yok sisten
Neresi kız orası
Oturduğum yerden kıvırıyorum
Canım testbaşlamış oldum valla adet günümde geçti gitti.. arada ağrım oluyor sanki regl sancısı gibi ve afedersin akıntım var.. geçen ay süt buhardan sonra da böyle akıntım olmuştu.. benim içim dışım dolmuş herhalde
GünaydınGünaydınnnnnnnnnnnn Yavruuuuuuuu kuş larımmmm mm...
Günaydın tatlımmmmmmCanım test
Günaydın♥
Amin inşallahYeni bir gün yeni bir beyaz sayfa. Rabbim bereket huzur afiyet versin n gününüz Güzel Geçsin Mis kokulularım❤❤❤
canım tam kilo verilmelik yandan ohhh yavrum
Çok şükür senin nasıl gidiyor hamişlikGünaydın arkadaşlar nasılsınız giremedim bı kaç gün
İyiyiz canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor bakemGünaydın arkadaşlar nasılsınız giremedim bı kaç gün
GünaydınGünaydın arkadaşlar nasılsınız giremedim bı kaç gün