- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
E tabi hele de sen hiç olmaz öyle yaramaz çocuklar gibi seni datlu şey seniOynamadan olmaz güne Kıvırtmakla başlıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E tabi hele de sen hiç olmaz öyle yaramaz çocuklar gibi seni datlu şey seniOynamadan olmaz güne Kıvırtmakla başlıyoruz
Yaramazım tabii kanım kaynıyor ondan galibaE tabi hele de sen hiç olmaz öyle yaramaz çocuklar gibi seni datlu şey seni
Belli kız seni bıcırıkYaramazım tabii kanım kaynıyor ondan galiba
Şimdi girdim kasvet bastı he yüksek binaların üst katları yok sistenBizim burası günlük güneşlik
Üfleyim kalksın sisler orda ben yokum tabiki kasvetli olurŞimdi girdim kasvet bastı he yüksek binaların üst katları yok sisten
Neresi kız orasıŞimdi girdim kasvet bastı he yüksek binaların üst katları yok sisten
Neresi kız orası
Canım testbaşlamış oldum valla adet günümde geçti gitti.. arada ağrım oluyor sanki regl sancısı gibi ve afedersin akıntım var.. geçen ay süt buhardan sonra da böyle akıntım olmuştu.. benim içim dışım dolmuş herhalde
Günaydınnnnnnnnnnnn Yavruuuuuuuu kuş larımmmm mm...
Günaydın tatlımmmmmmCanım test
Günaydın ♥
Amin inşallah canimYeni bir gün yeni bir beyaz sayfa. Rabbim bereket huzur afiyet versin n gününüz Güzel Geçsin Mis kokulularım❤❤❤
Çok şükür senin nasıl gidiyor hamişlikGünaydın arkadaşlar nasılsınız giremedim bı kaç gün
İyiyiz canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor bakemGünaydın arkadaşlar nasılsınız giremedim bı kaç gün
Günaydın canım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor tatlım,Günaydın arkadaşlar nasılsınız giremedim bı kaç gün