Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adetim dun 12 Gecmisti gebelk testlerinde bisi de ckmadi ilac kullniyorm ddun ve ondan onceki gun boyle aknti oldu farklı hissettim kndmi kask agrisida vardi ovulasyon yaptım sanirim yumurtluyordm ki degerlndirdk bugun tekrar test yaptm ovulasyon dune gore silik bu dmekki catlamis mi oluyor. Ben ilactan koyu ckmistir sandm ama hala devam ediyirm adet sokturucuye bugun silikse belirtileride dikkate alirsak demekki yumurtladm. Ikili olan test dundu tek olan bugun sidmi catlamismi oluyor😊

Canım aynen öyle oluyor pikten sonra siliklesirse çatladı demek oluyor ve burdan okudugum kadarıyla öyle biliyorum umarım yardımcı olmusumdur😊
Tskler canm bnde tecrubem yok yani ilkkez yumurtlama gordm ovu testiyle ama bakalm yine garanti olsn die bugunude degerlndirirm bakalm sonrasi hayirlsisi olsn ❤️😊

Kızlar umutlanayım mı? Bu marka testi biraz araştırdım da pek güvenilir değil yaziyor hep silik çizgi çıkıyormuş sonradan. Benim 10 dk sonra böyle oldu

Eklentiler

• 20200514_155537.jpg
    20200514_155537.jpg
    59,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 20200514_155438.jpg
    20200514_155438.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar umutlanayım mı? Bu marka testi biraz araştırdım da pek güvenilir değil yaziyor hep silik çizgi çıkıyormuş sonradan. Benim 10 dk sonra böyle oldu
Canım umutlan bence kuruma çizgisi renksiz olur seninki pembis bı çizgi silikte olsa var ikinci çizgi hadi inşallah 🙏 Allah gönlüne göre versin

Kızlar bu da bugünün ovu testi sanırım yine yumurtlama bu çatlamadı henüz demek 3 mayısta ilk piki yaptı şimdi yine mi yumurtluyorum bi bakın hele 3 mayısı baz alırsak 26 sında regl günü

Eklentiler

• IMG_20200514_154256.jpg
    IMG_20200514_154256.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20200513_154433.jpg
    IMG_20200513_154433.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 20
5 gün var canım. 19 mayıs beklenen regl. Ay inşallah Canım benim yaa bu aralar çok ihtiyacım var bu mucizeye
Testinin çok çok kötü olması lazım yanlış sonuç vermesi için çok bariz belli çoğu atıyor ışığa tutsan yine çıkmaz ama seninki çok net bence direk kan ver inşallah sağlıklı bir gebeliktir 🤲 ❤️ Çoğalarak artar 😍

Testinin çok çok kötü olması lazım yanlış sonuç vermesi için çok bariz belli çoğu atıyor ışığa tutsan yine çıkmaz ama seninki çok net bence direk kan ver inşallah sağlıklı bir gebeliktir 🤲 ❤ Çoğalarak artar 😍
Allahım inşallah bu sefer olmuştur inşallah bu sefer hayal kırıklığı yaşamam 😔🤲 sagolasin canim benim yuregime su serptin.yarın kan vermeye gideyim o zaman ben. Işten gelirken bitanede erken gebelik testi alsaymışım keşke. Eşime soyliyimde gelirken getirsin

X