- 4 Mart 2020
- 271
- 295
Tmm sagol tatlimmPik günü, çatladığı gün ve sonrasındaki günü mutlaka değerlendirirsen kaçırmış olmazsın canım. Zaten pik gününü değerlendirdin mi içerde yumurtayı bekleyen spermler bulunmuş oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm sagol tatlimmPik günü, çatladığı gün ve sonrasındaki günü mutlaka değerlendirirsen kaçırmış olmazsın canım. Zaten pik gününü değerlendirdin mi içerde yumurtayı bekleyen spermler bulunmuş oluyor
Allah razı olsun canım hepimizin inşallahSelam canım geçmiş olsun inşAllah tez zamanda hamile kalırsın. Ben yumurtalık büyüten gelişdiren incir kürü biliyorum bunun yanında havuç kürü ayrı ayrı yapılır ve içilir.istersen kendinde araşdır üzme kendini olucak bebeyin inşAllah
Canım ben de konjenital adrenal hiperplazi diye genetik bir rahatsızlık var. Lh FSH oranı düzgün olsa da bu genetik hastalıgin etkilerinden biri pko görünümüCanım hayıt tan verim alabilmen için 3 ay kullanmak zorundasın. Ve Arı ekmeği ve sütünü kullan.
Emin ol işe yarayacak. Pko varmı sende?
Dün bakıldı 1.89 çıktı. Tedavi olmadıgim bir aydi yumurtlama olmamış sanırım. Lh FSh e2 amh vs hepsi düzgün fakat neden bu yumurtalar çalışmıyor anlamıyorum yaProgesteron a bakilmis mıydı adetin 21.günü
Canım hayittan ne kadar içtim hatırlamıyorum.cayini içmiştim. Ama saçlarım o dönem çok fazla döküldü ondan mı döküldü yoksa kpss stresi yaşıyorum ondan mı döküldü bilemedim ve hayiti bırakmıştım. İnsallah bu ay hayıt ve arı ürünleri alicam. Bu grubu iyimi açmışsın aybush Allah senden razı olsun. Bekleyen isteyen bütün arkadaşlara hayırlı evlat sağlıklı doğum nasıp etsin rabbimCanım hayıt tan verim alabilmen için 3 ay kullanmak zorundasın. Ve Arı ekmeği ve sütünü kullan.
Emin ol işe yarayacak. Pko varmı sende?
Doktorunun yorumu ne canım? Hormonların normal degerdeyse mutlaka planlanacak yapilacak bir şeyler vardırDün bakıldı 1.89 çıktı. Tedavi olmadıgim bir aydi yumurtlama olmamış sanırım. Lh FSh e2 amh vs hepsi düzgün fakat neden bu yumurtalar çalışmıyor anlamıyorum ya
İnşAllah öbür ay da geri kalanlarımız hamileyiz derizVay be. Allaha şükürler olsun bu ay da gebelerimiz var
Geç başlangıçlı konjenital adrenal hiperplazi hastalığı var bu da andojen hormonlarımı bozuyor. Kortizon verdi doktor onlar normale döndü. Şu an her şey düzgün beklemek istemiyorsan tüp bebek diyor doktorum. Zaten 6 kez klomen ve iki kez gonalf ile aşılama olmuştu. Çok içime sinen doktorda bulamadımDoktorunun yorumu ne canım? Hormonların normal degerdeyse mutlaka planlanacak yapilacak bir şeyler vardır
Canım elbette doktoruna danışarak resveratrol deneyebilirsin,pko da testesteron hormonunu baskilayarak olumlu sonuclar doguruyormusGeç başlangıçlı konjenital adrenal hiperplazi hastalığı var bu da andojen hormonlarımı bozuyor. Kortizon verdi doktor onlar normale döndü. Şu an her şey düzgün beklemek istemiyorsan tüp bebek diyor doktorum. Zaten 6 kez klomen ve iki kez gonalf ile aşılama olmuştu. Çok içime sinen doktorda bulamadım
Egriçayır piyasadaki en safı işe yarayanı şimdi bende sipariş verdim daha öncede kullandımBu arı ürünlerinde marka ya da site vs hangisi daha iyi kullananlarimiz var mi
Kuzum Çaydansa Hayıt suyu öneririm. Bir de adet döngün nedir?Canım hayittan ne kadar içtim hatırlamıyorum.cayini içmiştim. Ama saçlarım o dönem çok fazla döküldü ondan mı döküldü yoksa kpss stresi yaşıyorum ondan mı döküldü bilemedim ve hayiti bırakmıştım. İnsallah bu ay hayıt ve arı ürünleri alicam. Bu grubu iyimi açmışsın aybush Allah senden razı olsun. Bekleyen isteyen bütün arkadaşlara hayırlı evlat sağlıklı doğum nasıp etsin rabbim
Canım ben de hayıt ne zaman içsem kirpiklerim saclarim kaşlarım inaninlmaz döküldü östiröjen içerikli ilaç da kullandım cylo diye bı ilaç oda kirpik saç kaş hep döktü bendeCanım hayittan ne kadar içtim hatırlamıyorum.cayini içmiştim. Ama saçlarım o dönem çok fazla döküldü ondan mı döküldü yoksa kpss stresi yaşıyorum ondan mı döküldü bilemedim ve hayiti bırakmıştım. İnsallah bu ay hayıt ve arı ürünleri alicam. Bu grubu iyimi açmışsın aybush Allah senden razı olsun. Bekleyen isteyen bütün arkadaşlara hayırlı evlat sağlıklı doğum nasıp etsin rabbim
Aaaaa benimde döküldü bu ay ondan mış demekkiCanım ben de hayıt ne zaman içsem kirpiklerim saclarim kaşlarım inaninlmaz döküldü östiröjen içerikli ilaç da kullandım cylo diye bı ilaç oda kirpik saç kaş hep döktü bende
Evet içmeye korkuyorum artık inanılmaz döküldü çünkü artık başka birşeyden şifa bulacaz inşallah bişe sorcam infolik kombi kullan din mi hiç inanılmaz baş agrisibyapiyo bendeAaaaa benimde döküldü bu ay ondan mış demekki
Adet bitiminden 2 gün sonra günde 2 kez ılıkdan sıcak olucaq canım istersen İbrahim Saraçoğlunun soğan kürüne bak.ben defalarca öyle söylediyini biliyorum bide eyer miyom falan varsa 18 güne kadar yapa bilirler söylemişdi. Bence adetliyken yapman yanlış
Kullanmadım sadece ımprly içmiştimEvet içmeye korkuyorum artık inanılmaz döküldü çünkü artık başka birşeyden şifa bulacaz inşallah bişe sorcam infolik kombi kullan din mi hiç inanılmaz baş agrisibyapiyo bende
Rabbim tez zamanda bekletmeden hepimize evlatlar nasib etsin.soğan kürü çok faydalı ama doğru kullanılmalı yoksa hiç bir faydası olmaz.Rabbim Şafi ismiyle sana ve hepimize şifa versinbaşlamış oldum valla adet günümde geçti gitti.. arada ağrım oluyor sanki regl sancısı gibi ve afedersin akıntım var.. geçen ay süt buhardan sonra da böyle akıntım olmuştu.. benim içim dışım dolmuş herhalde
Dongum 31 32 gün canım.Kuzum Çaydansa Hayıt suyu öneririm. Bir de adet döngün nedir?