Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım hepimizin inşallah

Canım hayıt tan verim alabilmen için 3 ay kullanmak zorundasın. Ve Arı ekmeği ve sütünü kullan.
Emin ol işe yarayacak. Pko varmı sende?
Canım ben de konjenital adrenal hiperplazi diye genetik bir rahatsızlık var. Lh FSH oranı düzgün olsa da bu genetik hastalıgin etkilerinden biri pko görünümü

Canım hayıt tan verim alabilmen için 3 ay kullanmak zorundasın. Ve Arı ekmeği ve sütünü kullan.
Emin ol işe yarayacak. Pko varmı sende?
Canım hayittan ne kadar içtim hatırlamıyorum.cayini içmiştim. Ama saçlarım o dönem çok fazla döküldü ondan mı döküldü yoksa kpss stresi yaşıyorum ondan mı döküldü bilemedim ve hayiti bırakmıştım. İnsallah bu ay hayıt ve arı ürünleri alicam. Bu grubu iyimi açmışsın aybush Allah senden razı olsun. Bekleyen isteyen bütün arkadaşlara hayırlı evlat sağlıklı doğum nasıp etsin rabbim

Dün bakıldı 1.89 çıktı. Tedavi olmadıgim bir aydi yumurtlama olmamış sanırım. Lh FSh e2 amh vs hepsi düzgün fakat neden bu yumurtalar çalışmıyor anlamıyorum ya
Doktorunun yorumu ne canım? Hormonların normal degerdeyse mutlaka planlanacak yapilacak bir şeyler vardır

Doktorunun yorumu ne canım? Hormonların normal degerdeyse mutlaka planlanacak yapilacak bir şeyler vardır
Geç başlangıçlı konjenital adrenal hiperplazi hastalığı var bu da andojen hormonlarımı bozuyor. Kortizon verdi doktor onlar normale döndü. Şu an her şey düzgün beklemek istemiyorsan tüp bebek diyor doktorum. Zaten 6 kez klomen ve iki kez gonalf ile aşılama olmuştu. Çok içime sinen doktorda bulamadım

Canım elbette doktoruna danışarak resveratrol deneyebilirsin,pko da testesteron hormonunu baskilayarak olumlu sonuclar doguruyormus

Kuzum Çaydansa Hayıt suyu öneririm. Bir de adet döngün nedir?

Canım ben de hayıt ne zaman içsem kirpiklerim saclarim kaşlarım inaninlmaz döküldü östiröjen içerikli ilaç da kullandım cylo diye bı ilaç oda kirpik saç kaş hep döktü bende

Canım ben de hayıt ne zaman içsem kirpiklerim saclarim kaşlarım inaninlmaz döküldü östiröjen içerikli ilaç da kullandım cylo diye bı ilaç oda kirpik saç kaş hep döktü bende
Aaaaa benimde döküldü bu ay ondan mış demekki

Aaaaa benimde döküldü bu ay ondan mış demekki
Evet içmeye korkuyorum artık inanılmaz döküldü çünkü artık başka birşeyden şifa bulacaz inşallah bişe sorcam infolik kombi kullan din mi hiç inanılmaz baş agrisibyapiyo bende

başlamış oldum valla adet günümde geçti gitti.. arada ağrım oluyor sanki regl sancısı gibi ve afedersin akıntım var.. geçen ay süt buhardan sonra da böyle akıntım olmuştu.. benim içim dışım dolmuş herhalde

Evet içmeye korkuyorum artık inanılmaz döküldü çünkü artık başka birşeyden şifa bulacaz inşallah bişe sorcam infolik kombi kullan din mi hiç inanılmaz baş agrisibyapiyo bende
Kullanmadım sadece ımprly içmiştim

Sizce hangisi kullanan var mı

Eklentiler

• Screenshot_2020-05-14-00-10-54.jpg
    145,8 KB · Görüntüleme: 12
  • Screenshot_2020-05-13-23-26-32.jpg
    158 KB · Görüntüleme: 8
Rabbim tez zamanda bekletmeden hepimize evlatlar nasib etsin.soğan kürü çok faydalı ama doğru kullanılmalı yoksa hiç bir faydası olmaz.Rabbim Şafi ismiyle sana ve hepimize şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…