Arı sütünde o markayı kullandım tam isabet şaşmaDaha sık yazarım artok canım ☺Bugün doktora gittim hormonlarımda sıkıntı yokmuş çok şüküromega ve q10 takviyesi aldım şimdide arısütü bal poleni araştırıyorum eğriçayır markası iyiymiş bilgin varmı canım
Beni Dr tehdit etmeyi bırakana kadar sürecekBu bayanların kilo derdi ne zaman biticek acaba
Ben genç kızken 45 kiloydumBeni Dr tehdit etmeyi bırakana kadar sürecek
Canım nasıl kullanıypr Bilgi verebilirmisinArı sütünde o markayı kullandım tam isabet şaşma
Bu ay sabah 7 ile akşam 5 e kadar herşeyi yedim 5 kilo gitti 5 ten sonra asla bişey yemedim tavsiye ederim vermek isteyenlereBen genç kızken 45 kiloydumşimdi durumlar fena
O konuda bilgim yok bebeğim. Araştırma yaparım. Hormonlarında sıkıntı yoksa Çok kolay gebe kalırsın kuzum senDaha sık yazarım artok canım ☺Bugün doktora gittim hormonlarımda sıkıntı yokmuş çok şüküromega ve q10 takviyesi aldım şimdide arısütü bal poleni araştırıyorum eğriçayır markası iyiymiş bilgin varmı canım
Benim arı sütü idi cam şişelerde önce bir ucunu kır havlu ile bardaga çevir orayı sonra öteki ucunu kır akıyor hemen gün aşırı içtim az suda seyreltipCanım nasıl kullanıypr Bilgi verebilirmisin
Ama kalamadım nedense 6 önce doğum yaptığım için belki süt hormonum engellledi oda düşmüş çok şükür bende yumurtayı kaliteli hale getireyim diyorumO konuda bilgim yok bebeğim. Araştırma yaparım. Hormonlarında sıkıntı yoksa Çok kolay gebe kalırsın kuzum sen
Böyle takviyelerin artısını alabilmek için en az 3 kullanmak gerekiyormuş demi inşallah güzel haberleri alırsın canımBenim arı sütü idi cam şişelerde önce bir ucunu kır havlu ile bardaga çevir orayı sonra öteki ucunu kır akıyor hemen gün aşırı içtim az suda seyreltip
Sütü kullanmadığım günde ımprly içmiştim
Son aydada ikisi birden
3 ay tükettim
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinKızlar ben hala inanamıyorum ama gerçek galiba
Çok sağolun Rabbim tez vakitte herkese sağlıklı gebelikler nasip etsinHayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin❤
Gebesin Aşkımmm m  tebrikler..Kızlar ben hala inanamıyorum ama gerçek galiba
Çok sağol kuzum,Rabbim sizlerin de karnını doldursun sağlıklı bebisler nasip etsin hepimizeGebesin Aşkımmm m  tebrikler..
Gebe birakan topik açmışsın valla uğurlu geldi burası banaAllaaaahhhhhhhhhhhhh 1 bebeğimiz daha Geliyorrrrrrrrrrrrrrr yaşasın Teyze oluyorummmmmmmmmmmmmmmmm
Aminnnn n.... Çok sevinçliyim yaaa ayyyy bebeğimiz oluyor halay çekiyorummmmÇok sağol kuzum,Rabbim sizlerin de karnını doldursun sağlıklı bebisler nasip etsin hepimize
Eheheh :) Burda herkes gebe kalacak insallahGebe birakan topik açmışsın valla uğurlu geldi burası bana
Yavrum sana da burdaki herkese de halay cekicez insallahAminnnn n.... Çok sevinçliyim yaaa ayyyy bebeğimiz oluyor halay çekiyorummmm