İnsallah kuzumYavrum sana da burdaki herkese de halay cekicez insallah
Güzel düşün güzel olsun canım hiç moralini bozma bebişide stres yapma annesiÇok sağolun Rabbim tez vakitte herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin
Çok da umutlanamiyorum daha erken olduğu için özellikle araliktaki kimyasaldan sonra çok üzülmüştük sevinip sevinip
Ayyyy inşallahHepinizi Doğurttttturacammmmm
Olacak olacakAyyyy inşallahaylar sonra bu yazdıklarımızı okuyup boşuna stres yapmışız diyebilsek
Tabiiki seve seve herkes uyansın paylaşırım ne var ne yok,çok sagolun güzel dilekleriniz için siz de hiç moralinizi bozmayin bana da kendi kendine hamile kalamazsin demişti bir dr subatta 0,55 amh i görünce ama çok şükürGüzel düşün güzel olsun canım hiç moralini bozma bebişide stres yapma annesimüsait olduğunda gebelik için neler yapmıştın yazabilir misin
Buraya O güzel Savaşını Yazarmısın? Doktor ne tehşis koydu sen neler yaptın? Hikayeni bizimle paylaş lütfenTabiiki seve seve herkes uyansın paylaşırım ne var ne yok,çok sagolun güzel dilekleriniz için siz de hiç moralinizi bozmayin bana da kendi kendine hamile kalamazsin demişti bir dr subatta 0,55 amh i görünce ama çok şükür
Benim de amh 0.4Tabiiki seve seve herkes uyansın paylaşırım ne var ne yok,çok sagolun güzel dilekleriniz için siz de hiç moralinizi bozmayin bana da kendi kendine hamile kalamazsin demişti bir dr subatta 0,55 amh i görünce ama çok şükür
Bu amh değerine normal kadın doğumcular bakmıyormu özeldeki doktorum bakmamış dün devlet hastanesine gittim oda burda bakmıyoruz dediBenim de amh 0.4
paylaşımını dört gözle bekliyorum
Bakmaz olur mu bakarlarBu amh değerine normal kadın doğumcular bakmıyormu özeldeki doktorum bakmamış dün devlet hastanesine gittim oda burda bakmıyoruz dedi
Eeee noldu noldu stres küpü seniiiKızlar ben hala inanamıyorum ama gerçek galiba
Sorma kuzum yaa eşim artik varsa da bilelim yoksa da bilelim deyince yaptım yoksa ben daa bekliycektimEeee noldu noldu stres küpü seniii♥
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah kuzumNe zaman kan vereceksin sat neydi saaaat
Ya ben uyuya kalmışım ama neden beni uyandırmadınız gözün aydın hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin bebişin inşallahKızlar ben hala inanamıyorum ama gerçek galiba
Kızlar ben hala inanamıyorum ama gerçek galiba
Çok teşekkürler canim benim hepinizim desteği çok kıymetliydi,Rabbim her birinize sağlıklı bebekled nasip etsin tez ve de hayırlı vakitteYa ben uyuya kalmışım ama neden beni uyandırmadınız gözün aydın hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin bebişin inşallah
Şükürler olsun canım,çok sağol iyi dileklerin için,darısı burdaki herkesin bir bir başına inşallahAllahım Allahım bu ne güzel bir haberşükürler olsun darısı tüm isteyenlere içinde de bana Çok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah
Amin canım benim amin senin vaktin gelmiş elbet bizimki de gelince rabbim nasip eder inşallah keşke işte böyle hamile haberi alınca bizde mutluluktan havalara uçuyoruz maşallahÇok teşekkürler canim benim hepinizim desteği çok kıymetliydi,Rabbim her birinize sağlıklı bebekled nasip etsin tez ve de hayırlı vakitte
Şükürler olsun canım,çok sağol iyi dileklerin için,darısı burdaki herkesin bir bir başına inşallahseninkine de insallah