Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok sağolun Rabbim tez vakitte herkese sağlıklı gebelikler nasip etsin
Çok da umutlanamiyorum daha erken olduğu için özellikle araliktaki kimyasaldan sonra çok üzülmüştük sevinip sevinip
Güzel düşün güzel olsun canım hiç moralini bozma bebişide stres yapma annesi müsait olduğunda gebelik için neler yapmıştın yazabilir misin

Güzel düşün güzel olsun canım hiç moralini bozma bebişide stres yapma annesi müsait olduğunda gebelik için neler yapmıştın yazabilir misin
Tabiiki seve seve herkes uyansın paylaşırım ne var ne yok,çok sagolun güzel dilekleriniz için siz de hiç moralinizi bozmayin bana da kendi kendine hamile kalamazsin demişti bir dr subatta 0,55 amh i görünce ama çok şükür

Buraya O güzel Savaşını Yazarmısın? Doktor ne tehşis koydu sen neler yaptın? Hikayeni bizimle paylaş lütfen

Benim de amh 0.4
paylaşımını dört gözle bekliyorum

Bu amh değerine normal kadın doğumcular bakmıyormu özeldeki doktorum bakmamış dün devlet hastanesine gittim oda burda bakmıyoruz dedi
Bakmaz olur mu bakarlar
Ama bir sorun görüldüğünde bakıyorlar genelde
Kürtajdan sonra regl 51. günde geldi. Uzun bir süre olunca değerlerime bakıldı.

Kızlar ben de tam bir yola girdim diyemiyorum duaya her zamankinden daha çok ihtiyacım olduğunu hissediyorum Hepinizden öncelikli ricam panik yapmayın ve inançla vitaminlerinizi içmeye eğer faydasını görüyorum diyorsaniz kürlerinizi yapmaya devam edin,ben bu ay öncekilerden farklı olarak gerçekten rahattım omega 3 ve ferro sanol b12 folik asit icerikli alıyordum yanında q10 ve resveratrol almaya başladım,bunlar dışında hayıt çayı demleyip içtim akşamları bir de bir ampul devit i kırıp içtim d vitamini de çok önemli damla olarak alıp kullanın,benim yapabildiklerim bunlardı

Eeee noldu noldu stres küpü seniii
Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah kuzum Ne zaman kan vereceksin sat neydi saaaat
Sorma kuzum yaa eşim artik varsa da bilelim yoksa da bilelim deyince yaptım yoksa ben daa bekliycektim çok teşekkür ederim hepimizin ki seninki de inşallah kan vermeye götürmüyor simdi de kocam beni virus var diye ama hayırlısı ile 5.haftaya girelim hem kan hem kese aradan çıkar inşallah
Sat 16 Nisandi,beklenmeyen bana ugurlu geldi totem yaptım tuttu resmen

Çok teşekkürler canim benim hepinizim desteği çok kıymetliydi,Rabbim her birinize sağlıklı bebekled nasip etsin tez ve de hayırlı vakitte
Amin canım benim amin senin vaktin gelmiş elbet bizimki de gelince rabbim nasip eder inşallah keşke işte böyle hamile haberi alınca bizde mutluluktan havalara uçuyoruz maşallah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…