Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Testere dişli aslan pençesi nasıl kullanılıyor adet sonrası kaçıncı gün günde kaç kere ve demleme miktarı
Canım vallaha ben tüm bunları adetliyken içiyorum çünkü bunlar düşük tehlikesinede yol açabilir.keza adet söktürücü etkiside var vede rahimi temizliyor

Kuzum olanı biteni buraya harcıyor um. Kaynım bennden film izliyor birde. Hannereyyan var ama alacağız Alla'hın izni ile gebelik haberi inanıyorum

Taşıdım canım ufak tefek şeyler zaten eşyalı vericez evi öbür eve gitmesi gerekenler gitti bayramı bekliyorum artık ve temizliğe başladım şimdi bayram için

Şimdi de bu konuya taktım,bir sürü yorum başlık okudum gebeliğini ovu testi ile görüp hcg si pozitif çıkan,ovu testi bunu nasıl yapıyor biri bana bunu açıklasın
Canım lh la hcg hormonu birbirine çok benzediği için ovülasyon testinde çıkıyor yani lh testi yanılıyor hcg olduğunda bi yerde öyle okumuştum

Kızlar birşey sorabilirmiyim ovu testinde piki gördüğümüzden sonraki gün siliklestiginde de ilişki şart mı biz bu ay piki değerlendirdik sonrasında ilişki olmadı kafam karıştı artık düşünmekten

Selam canımm kazasız belasız bitti çok şükür sen nasılsın bakalım biraz daha keyifler yerinde mi?

Kızlar bat 13 mayıs ama gece 00.00 civarı regl olduğum için kayıt bir sonraki gün oluyor yani bu gece regl olmam gerekiyor. Size bir sorum olacak ben dün erken gebelik testi yaptım, regle yakın olunca kendime hakim olamadım yine. Sebebi de şu normalde regle 10 gün kala regl ağrıları bacaklara dağılan şekilde ve göğüs hassasiyeti başlardı bu ay kasıklarıma bıçak girer gibi oldu bazı günler ama düşünmemeye çalıştığım için kayıt etmedim hangi günler olduğunu göğüs hassasiyetim ise pazar günü başladı. Dün erken gebelik testi yaptım bunların neticesinde. Çok silik çizgi çıktı kamerada görünmüyor o derece. Buharlaşma çizgisi olduğunu düşündüm bugün teste su damlattım daha belirgin oldu ikinci çizgi. Sorum şu buharlaşma çizgisi olsaydı ikinci çizgi daha da belli olur muydu?

Allah bağışlasın,herkes için çok amin ne kadardir deniyorsunuz ufaklığa kardeşi
Benim de şubatta 4 olan bir oğlum var kasimdan bu yana deniyoruz aralikta kimyasalla bir kaybim var
1 sene oldu canım bnde sanırım ocak ayında geçirdim gebelik testi pozitif çıktı adet gördüm baya nisanda düşük yaptım bakalım bu ay ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…