Seninde Allah yardımcın oldun çok zor bir durum inşallah seninde tez vakitte evlat hasretin son bulurEvet canım bu da bizim imtihanımz Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarin olur aminbu arada ben 39 yaşındayım ve hiç hamile kalmadım
Canım vallaha ben tüm bunları adetliyken içiyorum çünkü bunlar düşük tehlikesinede yol açabilir.keza adet söktürücü etkiside var vede rahimi temizliyorKızlar Testere dişli aslan pençesi nasıl kullanılıyor adet sonrası kaçıncı gün günde kaç kere ve demleme miktarı
Canım ağzına sağlık çok güzel açıklamışsınAmin canım inşallah rabbim sizede nasip etsin
Kuzum olanı biteni buraya harcıyor um. Kaynım bennden film izliyor birde. Hannereyyan varSelam kızlar nasılsınızEvva canım evi taşıdınmı? Srpgrsy canım senin gebeliğin kimyasal mı oldu çok üzüldüm ya bende test yapmanı bekliyorum güya MelodiminEsi canım cam silme işi sağsalim bittimi? Aybush canım interneti idareli kullanki forum sensiz kalmasın var mı yeni hamiş haberlerimiz
Canım flim izlerse internet dayanmazki zaten izin verme bence sonuçta wifi olmayana kadar tel olacak iş değil. yenilerde gelsin tez vakitKuzum olanı biteni buraya harcıyor um. Kaynım bennden film izliyor birde. Hannereyyan varama alacağız Alla'hın izni ile gebelik haberi inanıyorum
Telefon aldı çok şükür. Hattında ki net i 20 GB çıkardı bana dokunmaz artıkCanım flim izlerse internet dayanmazki zaten izin verme bence sonuçta wifi olmayana kadar tel olacak iş değil. yenilerde gelsin tez vakit
Taşıdım canım ufak tefek şeyler zaten eşyalı vericez evi öbür eve gitmesi gerekenler gitti bayramı bekliyorum artık ve temizliğe başladım şimdi bayram içinSelam kızlar nasılsınızEvva canım evi taşıdınmı? Srpgrsy canım senin gebeliğin kimyasal mı oldu çok üzüldüm ya bende test yapmanı bekliyorum güya MelodiminEsi canım cam silme işi sağsalim bittimi? Aybush canım interneti idareli kullanki forum sensiz kalmasın var mı yeni hamiş haberlerimiz
Amin inşallah canımSeninde Allah yardımcın oldun çok zor bir durum inşallah seninde tez vakitte evlat hasretin son bulur
Canım lh la hcg hormonu birbirine çok benzediği için ovülasyon testinde çıkıyor yani lh testi yanılıyor hcg olduğunda bi yerde öyle okumuştumŞimdi de bu konuya taktım,bir sürü yorum başlık okudum gebeliğini ovu testi ile görüp hcg si pozitif çıkan,ovu testi bunu nasıl yapıyor biri bana bunu açıklasın
Selam canımm kazasız belasız bitti çok şükürSelam kızlar nasılsınızEvva canım evi taşıdınmı? Srpgrsy canım senin gebeliğin kimyasal mı oldu çok üzüldüm ya bende test yapmanı bekliyorum güya MelodiminEsi canım cam silme işi sağsalim bittimi? Aybush canım interneti idareli kullanki forum sensiz kalmasın var mı yeni hamiş haberlerimiz
Canım gelen giden yok bu kez de inat ettim hcg yapmıyorum sanırım umudum yok
1 sene oldu canım bnde sanırım ocak ayında geçirdim gebelik testi pozitif çıktı adet gördüm baya nisanda düşük yaptım bakalım bu ay ne olcakAllah bağışlasın,herkes için çok aminne kadardir deniyorsunuz ufaklığa kardeşi
Benim de şubatta 4 olan bir oğlum var kasimdan bu yana deniyoruz aralikta kimyasalla bir kaybim var
5 gün geçsin kan vir kannnnn virrrrttCanım gelen giden yok bu kez de inat ettim hcg yapmıyorum sanırım umudum yok
Hadi hayırlı olsun canım rahat rahat yerleşirsin inşallahTaşıdım canım ufak tefek şeyler zaten eşyalı vericez evi öbür eve gitmesi gerekenler gitti bayramı bekliyorum artık ve temizliğe başladım şimdi bayram için
İyi olmuş umarım interneti çok diye bol bol harcayıp bitirmezde sende rahat edersinTelefon aldı çok şükür. Hattında ki net i 20 GB çıkardı bana dokunmaz artık