- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
kuzum öncelikle herkese çok ama çok geçmiş olsunArkadaşlar çok sıkıntılıyım. Biraz buraya dertlenmek istedim. Çok şükür gebelikle ilgili sorunum yok ancak yaşadığım stres nedeniyle hiç iyi hissetmiyorum.
Kayın validemin hastaneye kaldırılmasıyla bu anneler günü hiç hayal etmediğim şekilde geçti.
Tavan yapmış hormonlarım hem annemin hem kv nin hastalanmış haline katlanamadı.
3 gün süren hönkürerek ağlama nöbetlerinden sonra çok şükür bugün azıcık iyiyim.
Büyüklere laf anlatmanın ne kadar zor olduğunu yeniden yaşadım.
Hastalık, sağlık, dert, tasa hepsi insanlar için evet ama lütfen kendinize iyi bakın.
Özellikle bebek isteyen arkadaşlar bu ayda olmadı diye tasalanmayın, stres yapmayın, takıntı haline getirmeyin.
Çevreyi duymayın. Kılıç yarası geçer ama lisan yarası geçmez derler. İçinize atıp sonraki zamanlarda patlayacak bir bomba haline getirmeyin.
Ben yaptım inanın çok pişmanım. Şu gebe halimle kendime yüklediğim dertler beni aştı ve şu an kafamı toparlayıp mantıklı düşünemiyorum. O kadar doluyum ki bebeğimi üzmeyeyim diye kendime engel bile olamıyorum. Gücümü kaybettim.
Anne olan-olmayan, bebek bekleyen-beklemeyen, çocuk isteyen-istemeyen ancak o dişiliği, anaçlığı yüreğinde hisseden tüm kadınlar bana göre annedir. Anneler gününüz kutlu olsun.
Sağlıkla kalın.
Allah acil şifalar versin..
sana gelince bu 2 can halinle neden kendine bu kadar dert ediyorsun... ee tabi gebelik hormonlarıda etki edince çıkılmaz hal alıyorduk..
ama işte bu hayatta hergün yeni şeylerle sınanıyoruz..
lütfen kendine dikkat et