- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
Ohhh maşallah canım sevindim aklım sendeydi yapabildimi acaba diyordumben çokşükür daha iyiyim toparlıyorumSelam canımm kazasız belasız bitti çok şükür sen nasılsın bakalım biraz daha keyifler yerinde mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh maşallah canım sevindim aklım sendeydi yapabildimi acaba diyordumben çokşükür daha iyiyim toparlıyorumSelam canımm kazasız belasız bitti çok şükür sen nasılsın bakalım biraz daha keyifler yerinde mi?
Adet bitiminden 2 gün sonra günde 2 kez ılıkdan sıcak olucaq canım istersen İbrahim Saraçoğlunun soğan kürüne bak.ben defalarca öyle söylediyini biliyorum bide eyer miyom falan varsa 18 güne kadar yapa bilirler söylemişdi. Bence adetliyken yapman yanlışamin Allah razı olsun ben adetün 2.günü başladım yanlış mı anladım acaba?
5 gün gecikme bence de iyidir güzeldir kan vermek için idealdir5 gün geçsin kan vir kannnnn virrrrtt
Amin İnşallah allah razı olsun canım benimHadi hayırlı olsun canım rahat rahat yerleşirsin inşallah
Canım senin beş gün mü geçti hiç test yapmadınmı5 gün gecikme bence de iyidir güzeldir kan vermek için idealdir
Yapma bekle geciksin kuzum inşallah gecikme olunca çift çizgi görürüzCanım gelen giden yok bu kez de inat ettim hcg yapmıyorum sanırım umudum yok
Kuzumm hatırlayamadım çook özür dilerim sen listemizde var mısın bakemm???MelodiminEsi Canım hamislik nasıl gidiyo4 bebiş nasıl bilmem hatirlarmisin beni ama ben hamislik haberini verdiğin günü hatirladim şimdi
Aman deyim salmak yook pes etmek yook dua var her daimOhhh maşallah canım sevindim aklım sendeydi yapabildimi acaba diyordumben çokşükür daha iyiyim toparlıyorum
Canım eğer ikinci çizgi su dökmeden önce pembeyse ve ilk on dk içinde çıktıysa gerçek çizgidir. Keşke foto çekseydinKızlar bat 13 mayıs ama gece 00.00 civarı regl olduğum için kayıt bir sonraki gün oluyor yani bu gece regl olmam gerekiyor. Size bir sorum olacak ben dün erken gebelik testi yaptım, regle yakın olunca kendime hakim olamadım yine. Sebebi de şu normalde regle 10 gün kala regl ağrıları bacaklara dağılan şekilde ve göğüs hassasiyeti başlardı bu ay kasıklarıma bıçak girer gibi oldu bazı günler ama düşünmemeye çalıştığım için kayıt etmedim hangi günler olduğunu göğüs hassasiyetim ise pazar günü başladı. Dün erken gebelik testi yaptım bunların neticesinde. Çok silik çizgi çıktı kamerada görünmüyor o derece. Buharlaşma çizgisi olduğunu düşündüm bugün teste su damlattım daha belirgin oldu ikinci çizgi. Sorum şu buharlaşma çizgisi olsaydı ikinci çizgi daha da belli olur muydu?
Kuzu mesela pik öncesi, pik günü, ve catladiktan sonra değerlendiriyor normalde.ovulasyon yapanlar. Ama olmayınca olmuyor. Olacağı varsa alakasız bir günde tek ilişkiyle bile oluyor.Kızlar birşey sorabilirmiyim ovu testinde piki gördüğümüzden sonraki gün siliklestiginde de ilişki şart mı biz bu ay piki değerlendirdik sonrasında ilişki olmadı kafam karıştı artık düşünmekten
İnşallah aminAllah seni ve bebişini korusun canımKuzumm hatırlayamadım çook özür dilerim sen listemizde var mısın bakemm???
Hamilelik şeytan kulağına kurşun çok iyi gidiyor darısı burdaki tüm dostlarıma tez vakitte inşallah
Insallah kuzum hepimiz bir bir kurtuluruz bu çileli bekleyişlerdenYapma bekle geciksin kuzum inşallah gecikme olunca çift çizgi görürüz
İnşallah aminAllah seni ve bebişini korusun canım
Aminn aminn güzellerim ♥Insallah kuzum hepimiz bir bir kurtuluruz bu çileli bekleyişlerden
Ben çok yoruldum işte gelincede ev işleri malumBizim kızlar nerede ban mı yediler yoksa
Sen şu ara çoook tempolu olacaksın ooo daha bayram hazırlıkları vaarBen çok yoruldum işte gelincede ev işleri malum