Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sofrayı topla bulaşıkları yerleştir şimdide çay yapıyorum akşam yorgunluk çöktü iyice ya iftar çok geç okunuyor burda gece oldu bile
Evet ya işten gelirken okundu sıcaklarda zor birden hava ısındı
Buz aküsü koydum tulumun kafasının üstüne öyle çalıştım çok zorlanıyorum

Yok ondan değil de canım çekmiyor Çay keyfi yapardık akşamları küçük bi demlik, şimdi en fazla bi bardak sallama
Aslında canın çekmiyorsa çok iyi çünkü
Çay çokta faydalı birşey değil ama ben çok içerim eskiden kahvede içerdim sabahtan akşama kadar ders anlat artık dilim damağım yapışırdı konuşmaktan elimde kupa bardağım eksik olmazdı.ama şimdi kahveyi kestim ara ara sadece ve çayıda çok açık içiyorum

Valla eskiden bende öyleydim canım

Amh i düşük olanlara gelsin hanımefendi 13 fsh ile iki kez arka arkaya hamile kalmış 36 yaşla dhea ve vitamin kürü uygulamış aslan pençesi içmiş

Eklentiler

• Screenshot_20200512-231432_Samsung Internet.jpg
    155,9 KB · Görüntüleme: 42
Hanımlar merhaba.. 6 aydır bebek deniyorum acquenz women kullandım bu ay.. Diş rahatsızlığım yüzünden röntgen çekeceklerdi bebek olma ihtimalinden dolayı çekmediler adetime 7-8 gün var röntgen için kan testi verdim her ihtimale karşı degerim 2.70 çıktı E-babızdan önceden vermiş oldugum kan testlerine baktım hepsi 1 in altında ve onları gecikmeden dolayı vermiştim.. En yüksek bu adetime 7-8 gün olmasına ragmen biliyorum 2.70 negatif ama röntgen cekti rip çektirmemekte kararsız kaldım.. Böyle bir durum yasayan varmış sonradan artma ihtimali olurmu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…