- 20 Mart 2011
- 13.740
- 32.272
Çok şükür canım sen nasılsın?Herkesin keyfi yerindeyse müthiş o zaman
Çay neydi unuttumBende sofrayı topla bulaşıkları yerleştir şimdide çay yapıyorum akşam yorgunluk çöktü iyice ya iftar çok geç okunuyor burda gece oldu bile
Ya değilmi hiçmi içmiyorsun açık öneriliyor bir iki tane yanlışmı biliyorum canımÇay neydi unuttum
Evet ya işten gelirken okundu sıcaklarda zor birden hava ısındıBende sofrayı topla bulaşıkları yerleştir şimdide çay yapıyorum akşam yorgunluk çöktü iyice ya iftar çok geç okunuyor burda gece oldu bile
Yok ondan değil de canım çekmiyorYa değilmi hiçmi içmiyorsun açık öneriliyor bir iki tane yanlışmı biliyorum canım
Çok zor çok canım klima felan yok mu orda Allah kolaylık versinEvet ya işten gelirken okundu sıcaklarda zor birden hava ısındı
Buz aküsü koydum tulumun kafasının üstüne öyle çalıştım çok zorlanıyorum
Aslında canın çekmiyorsa çok iyi çünküYok ondan değil de canım çekmiyorÇay keyfi yapardık akşamları küçük bi demlik, şimdi en fazla bi bardak sallama
Var canım ama o hava geçirmez tam korumalı tulum sedye örtüsü tarzında değilÇok zor çok canım klima felan yok mu orda Allah kolaylık versin
Valla eskiden bende öyleydim canımAslında canın çekmiyorsa çok iyi çünkü
Çay çokta faydalı birşey değil ama ben çok içerim eskiden kahvede içerdim sabahtan akşama kadar ders anlat artık dilim damağım yapışırdı konuşmaktan elimde kupa bardağım eksik olmazdı.ama şimdi kahveyi kestim ara ara sadece ve çayıda çok açık içiyorum
Yok kuzum bugün ya da dündü bat im henüz gecikme yokCanım senin beş gün mü geçti hiç test yapmadınmı
Olmazda gebesindir insallahCanım benim emin olsam paylaşmaz mıyım hiç?Ah bir görsem, elimde test yokki yapsam yeniden ama herhalde regl olurum bilmiyorum kafam çok karışık
Gebelik veya çocuk özlemi nelere kadir görüyon elveda herşeyeValla eskiden bende öyleydim canım
Offf canım ne öyle ben maskede bile nefes alamıyorum Allahım yardımcınız olsun tam bir emekçiVar canım ama o hava geçirmez tam korumalı tulum sedye örtüsü tarzında değil
Neyse kırmızıları görmediğin müddetçe bir umut vardırYok kuzum bugün ya da dündü bat im henüz gecikme yok