Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum öncelikle herkese çok ama çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin..
sana gelince bu 2 can halinle neden kendine bu kadar dert ediyorsun... ee tabi gebelik hormonlarıda etki edince çıkılmaz hal alıyorduk..
ama işte bu hayatta hergün yeni şeylerle sınanıyoruz..
lütfen kendine dikkat et

Öncelikle geçmiş olsun canım üzülme bu kadar iyi değil senim için bu süreçte kendine zaman tanı bebiş doğunca herşey hal olur seninde anneler günnün kutlu olsun güzel anne sağlıcakla al kucağına yavrunu inşallah

Allah yardımcın olsun çabucak atlatırsın inşallah dikkat et kendine lütfen

Kızlar Testere dişli aslan pençesi nasıl kullanılıyor adet sonrası kaçıncı gün günde kaç kere ve demleme miktarı

gebe kaldıysan birdaha kalırsın balım..
ben hiç kalamadım... sperm sorunu var valla yaptığım masraflarla tüp bebek yapardım
Bende 1 kere tüp bebek denedim tutmadı üstüne
Sonrası kimyasal gebelik bu ay bu rahim güçlendiriyor muş onuda denicem işte

Bende 1 kere tüp bebek denedim tutmadı üstüne
Sonrası kimyasal gebelik bu ay bu rahim güçlendiriyor muş onuda denicem işte
hayırlısı olsun inşallah... testere dişliyi prolaktin için bilirdim.. demek ki rahimede iyi geliyor
bende alayım o zaman

hayırlısı olsun inşallah... testere dişliyi prolaktin için bilirdim.. demek ki rahimede iyi geliyor
bende alayım o zaman
Tüp bebiş işinin talih oyunlarından farkı yok
Allah ruhunu üflemedikçe capcanlı embriyo yaşamaz
Koyduklarını izlemiştim sonra buhar olup uçtu

İnşallah amin Allah sağ salim bebeğini kucağına almiyi nasip etsin canım

Evet canım bu da bizim imtihanımz Allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarin olur amin bu arada ben 39 yaşındayım ve hiç hamile kalmadım

İnşallah teşekkür ederim.
Rabbim dileyen herkese nasip etsin.
Aslında üzüntüm bu sorunların hallolacağına olan ümidimin kalmamasından.
Sanki hayat dur yeni başlıyoruz der gibi.

Doğru söylüyorsun. İnsanın çıkmaza girdiği anlar oluyor.
Benimki de öyle işte.
Umarım bu bunalım biter.
Çok teşekkür ederim.

Sıkıntılar Allah'ın kırlangıç kuşlarıdır diye çok sevdiğim bir söz var canım Rabbim hastalara Şafi ismiyle şifa versin. Bebeğin için biraz daha sabır biraz daha gayret geçecek inşallah

İnşallah teşekkür ederim.
Rabbim dileyen herkese nasip etsin.
Aslında üzüntüm bu sorunların hallolacağına olan ümidimin kalmamasından.
Sanki hayat dur yeni başlıyoruz der gibi.
At bunları kafandan sen annesin keyfini çıkar hiç bişey bu mutluluğun önüne geçemez eminim kucağına aldığında bütün bunlar geride kalıcak

Bebeğim neyin var dök içini bakalım Hormanların şuan alt üst olmuş durumda Üzülmen ağlaman normal hepsi geçicek bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…