Aynen öyle ben 29 yaşındayım ama benden küçükler hep anne oldu beraber çalıştığımız kız 23 yaşında ve bir yaşında bebeği varBiz sadece Anne ve Baba olmak istiyoruz demi bukadar zor olcagini bilemezdik hic. benim aklimdan gecmezdi genc kizken mesela evlat hasretiyle yanip tutuşcami herşey laylay lomdu hayat toz pembeydi. benden sonra evlenen ler coktaan anne baba oldular benden kücük olanlar 1 dogurdu şimdi ikinciyi dogurcaklar yani insan ister istemez neden diyor
Cok sagol bazen insan bi boşlugun icine düşüyor düşün düşün hep ayni elden gelen birşey yok hep bi acaba ile 11. seneye geldikYanlız değilsin kuzum biz varız... Her zaman yanındayım tatlım
Temmuzda 10 sene olacak.bizde de tık yok. İnanıyorum Rabbime verecektirCok sagol bazen insan bi boşlugun icine düşüyor düşün düşün hep ayni elden gelen birşey yok hep bi acaba ile 11. seneye geldikama maalesef Anne Baba olamadik
Inşallah canim inşallah Allah büyüktür tabi künfeyekün derse oluverir birgün inşallahTemmuzda 10 sene olacak.bizde de tık yok. İnanıyorum Rabbime verecektir
Aminn canimm inşaallah hepimize sağlıkla hayırla nasip etsinAllahım Sana çocuğuna ve ailene sağlık versin çok sevindim kuzucugummm.. Allahım herkese nasip etsin teşekkür ederiz
Aminnnnnnnn inşallah Allah kucagina kavuştursun inşallahAminn canimm inşaallah hepimize sağlıkla hayırla nasip etsin
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşaallah rabbim nasip etsin anne olmayı hepimizeGözünüz Aydın Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin çok zoe zamanlar geçirmişsiniz bende doğuma yakın kaybettimRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bizlerede bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Aminn canimm inşaallahAminnnnnnnn inşallah Allah kucagina kavuştursun inşallah
Kızlar bende gelen giden yok,bu hayıt çayı işe yaradıysa eğer herkese benden çay
Hormon dengeleme amaçlı imiş canım,fsh 13 bende düşürüyormuş diye okudum ancak burda bir arkadaşın yükseltmiş o riske girmem gelecek icmicem umarım bu ay görevini yapmıştirhadi bakalim hayirlisi
Ne icin içiyorsun o cayi
Inşallah canim herkesin bünyesi farkli oluyor onagörede ilaclar, yiyecekler ve icecekler herkesde ayni etki göstermiyor sana faydasi olan bana yan etki yapa bilir.Hormon dengeleme amaçlı imiş canım,fsh 13 bende düşürüyormuş diye okudum ancak burda bir arkadaşın yükseltmiş o riske girmem gelecek icmicem umarım bu ay görevini yapmıştir
Kesinlikle,hormonlar şaşmis durumda zaten kaş yapayım derken göz çıkarmak olmaz şu durumdaInşallah canim herkesin bünyesi farkli oluyor onagörede ilaclar, yiyecekler ve icecekler herkesde ayni etki göstermiyor sana faydasi olan bana yan etki yapa bilir.
Ne kadar az ilaç o kadar az risk canım,dr una sorsan iyi olabilir benceYa ben bide mide ilaci kullaniyorum bi zarari olurmuki
Ben kullanıyorum canım burda bi arkadaşa da yazmıştımKesinlikle,hormonlar şaşmis durumda zaten kaş yapayım derken göz çıkarmak olmaz şu durumda
Inşallah ben de içtim bu ay aynı durumdayız bebisler tutmuştur inşallahBen kullanıyorum canım burda bi arkadaşa da yazmıştım ☺ Nisanda düşüğüm oldu hormonlar hızlı düzelsin diye adet olup bitince kullandım pco var bende hafif 11. Gün yumurtam gelişip çatladıadet düzenim şaşınca ara ara kullanırım ben ilk oğlumda da kullanıp öyle gebe kaldım. Bu ay da kullandım işte bekliyorum inşallah tutar ☺