Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle ben 29 yaşındayım ama benden küçükler hep anne oldu beraber çalıştığımız kız 23 yaşında ve bir yaşında bebeği var yorulduğumu hissediyorum

Teşekkür ederim Allah razı olsun inşaallah rabbim nasip etsin anne olmayı hepimize dua ediyorum hep hepimiz için bu mübarek günde rabbim kabul etsin dualarımız boş cevirmesin bizi inşaallah

Hormon dengeleme amaçlı imiş canım,fsh 13 bende düşürüyormuş diye okudum ancak burda bir arkadaşın yükseltmiş o riske girmem gelecek icmicem umarım bu ay görevini yapmıştir
Inşallah canim herkesin bünyesi farkli oluyor onagörede ilaclar, yiyecekler ve icecekler herkesde ayni etki göstermiyor sana faydasi olan bana yan etki yapa bilir.

Kesinlikle,hormonlar şaşmis durumda zaten kaş yapayım derken göz çıkarmak olmaz şu durumda
Ben kullanıyorum canım burda bi arkadaşa da yazmıştım Nisanda düşüğüm oldu hormonlar hızlı düzelsin diye adet olup bitince kullandım pco var bende hafif 11. Gün yumurtam gelişip çatladı adet düzenim şaşınca ara ara kullanırım ben ilk oğlumda da kullanıp öyle gebe kaldım. Bu ay da kullandım işte bekliyorum inşallah tutar

Inşallah ben de içtim bu ay aynı durumdayız bebisler tutmuştur inşallah kullanip gebe kaldim diyenlere hem seviniyor hem de umutlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…