Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah ben de içtim bu ay aynı durumdayız bebisler tutmuştur inşallah 🤲 kullanip gebe kaldim diyenlere hem seviniyor hem de umutlaniyorum🤗
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲 4 yaşına girecek oğlum bi kardeş olsun dedik ama henüz gelmedi ☺️ Allah hiç olmayanlara acilen hayırlısını versin

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲 4 yaşına girecek oğlum bi kardeş olsun dedik ama henüz gelmedi ☺ Allah hiç olmayanlara acilen hayırlısını versin
Allah bağışlasın,herkes için çok amin🤲 ne kadardir deniyorsunuz ufaklığa kardeşi
Benim de şubatta 4 olan bir oğlum var kasimdan bu yana deniyoruz aralikta kimyasalla bir kaybim var

soğan kürü bende yapıyorum 5.günüm ve bilmiyorum neden ağrım var ve normalde bitme sinyalleri göstermesi gereken reglim o sinyali veremedi inşAllah temizleniyordur rahmim tüplerim artık neler varsa orda..
gebelik haberi alan arkadaşı tebrik ediyorum.. darısı başımıza olsun inşAllah

bide kızlar az önce haber aldım bir arkadaşımın 14 yaşındaki oğlu beyin kanaması geçirmiş hastanede şuan dua ederken onada eder misiniz :KK43: şok olduk Rabbim kimseyi evladıyla ve evlatsızlıkla sınamasın..

Sen böyle umutlu ve neşeli ol yeter ki gerisi gelir kuzum 😍 ama virüs var diye hepten bırakmak da olmaz ki bence 🤔
Yok kuzum hepten birakmadik ama, önümüzü biraz görmemiz lazım, suan ne olacak hiç bilmiyoruz, boyle olunca da bosluga atlamak gibi geliyor şimdilik. Bakalım biraz normale dönsün bi görelim de insallah😒

soğan kürü bende yapıyorum 5.günüm ve bilmiyorum neden ağrım var ve normalde bitme sinyalleri göstermesi gereken reglim o sinyali veremedi inşAllah temizleniyordur rahmim tüplerim artık neler varsa orda..
gebelik haberi alan arkadaşı tebrik ediyorum.. darısı başımıza olsun inşAllah
Selam canım. Ben yılda iki kez yaparım soğan kürünü ve çokda faydalı.ama adet bitiminden 2 gün sonra başlıyorsun yapmaya ben her zaman öyle yapıyorum.Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.

Selam canım. Ben yılda iki kez yaparım soğan kürünü ve çokda faydalı.ama adet bitiminden 2 gün sonra başlıyorsun yapmaya ben her zaman öyle yapıyorum.Rabbim Şafi ismiyle şifa versin.

amin Allah razı olsun ben adetün 2.günü başladım yanlış mı anladım acaba?

Arkadaşlar çok sıkıntılıyım. Biraz buraya dertlenmek istedim. Çok şükür gebelikle ilgili sorunum yok ancak yaşadığım stres nedeniyle hiç iyi hissetmiyorum.
Kayın validemin hastaneye kaldırılmasıyla bu anneler günü hiç hayal etmediğim şekilde geçti.
Tavan yapmış hormonlarım hem annemin hem kv nin hastalanmış haline katlanamadı.
3 gün süren hönkürerek ağlama nöbetlerinden sonra çok şükür bugün azıcık iyiyim.
Büyüklere laf anlatmanın ne kadar zor olduğunu yeniden yaşadım.
Hastalık, sağlık, dert, tasa hepsi insanlar için evet ama lütfen kendinize iyi bakın.
Özellikle bebek isteyen arkadaşlar bu ayda olmadı diye tasalanmayın, stres yapmayın, takıntı haline getirmeyin.
Çevreyi duymayın. Kılıç yarası geçer ama lisan yarası geçmez derler. İçinize atıp sonraki zamanlarda patlayacak bir bomba haline getirmeyin.
Ben yaptım inanın çok pişmanım. Şu gebe halimle kendime yüklediğim dertler beni aştı ve şu an kafamı toparlayıp mantıklı düşünemiyorum. O kadar doluyum ki bebeğimi üzmeyeyim diye kendime engel bile olamıyorum. Gücümü kaybettim.
Anne olan-olmayan, bebek bekleyen-beklemeyen, çocuk isteyen-istemeyen ancak o dişiliği, anaçlığı yüreğinde hisseden tüm kadınlar bana göre annedir. Anneler gününüz kutlu olsun.
Sağlıkla kalın.

X